Forum Turystyka Polska Góry
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(10 wyników)
    • tylko nie karkonosze bo juz schodzone myslimy z żoną by sie wyrwać na 3 dni gdzieś tylko pytanie gdzie myślałem o beskidzie czyli pilsko babia góra ale w sumi nie wiem macie jakies propozycje
    • Moi drodzy, prosze o poradę. Tatry mi nieobce, ale łaziłam z plecakiem jako studentka i singielka. No i nie w listopadzie.. Teraz jedziemy z dwójką dzieci- 2 lata i 4 miesiące. Nosidła mamy. Może ma ktos pomysł na wycieczki (krótkie i niezobowiązujące) po dolinach ma się rozumieć. Z góry dziękuję!
    • Wybieram sie na poczatku listopada do zakopanego na kilka dni. Jakie miejsca polecacie dla srednio doświadczonych osób. Jakiszlak wybrac by zajac czyms czesc dnia, po raz kolejny zachwycic sie gorami i wrocic w calosci. Podkreslam ze nie mam specjalnego doswiadczenia w chodzeniu po górach w zimie. Pozdrawiam
    • Witam. Jestesmy grupa studentow.Chcemy pojechac na weekend po wszystkich swietych w gory. Mam nadzieje ze to juz ostatni gwizdek zeby jako tako jeszcze narmalnie pochodzic po gorach. czy moze ktos sie orientuje, rozumiem ze Hala jeszcze czysta bedzie ale jak moze wygladac sytuacja sniegowa w rejonie Zawratu, Swinicy, Świstowki. Generalnie chcemy pochodzic na ekstremy typu nie wyzej niz Przelecz Karb ale jezeli bedzie dobra pogoda i widocznosc i brak sniegu to mozna zawsze sprobowa...
    • Czy ktoś wie, czy kolejki szynowe i linowe w Tatrach Wysokich na Słowacji mają w listopadzie przerwy remontowe czy kursują. Pytam dlatego bo planuję się tam wybrać w listopadzie, mam na myśli Hrebienok i Łomnicę. Może być jakiś link do strony SK. Mam zdjęcie z cennikiem biletów z ubr. Pozdr.
    • Witam, Chciałabym się wybrać z rodziną w okolice Zakopanego koniec paździenika/początek listopada. Ponieważ mamy 3-letniego syna raczej nie będziemy wyruszać wysoko w góry, najwyżej Kasprowy kolejką. Zastanawiam się jaka jest wówczas pogoda w TAtrach, czy taki wyjazd się nie skończy tym, że będziemy siedzieć w pokoju bo będzie lało bez przerwy. Z Waszego doświadczenia - warto się wybrać w tym okresie, czy sobie odpuścić? Pozdrawiam, Agnieszka
    • Witam, na poczatku listopada chce sie wybrac w gory. problem w tym , ze nie bardzo wiem w ktore gory- biesy, czy tatry. Rozwodze sie przede wszystkim nad warunkami(jakie?, pogoda itd-co do biesow nie jestem perwna, czy jest tam snieg-wole to niz bloto; czy Tatry o tej porze sa dobre na SAMOTNĄ wedrówke. Wg mnie nie naleze do poczatkujacych, ale ostroznosci nigdy za wiele. po tatrach wysokich nie chodzilam prawie wcale. mysle nad tatrami (np czerwonymi wierchami), bo mnie akurat ...
    • Mamy zaledwie połowę listopada a w Tatrach już zawitała zima. Dla zainteresowanych kilka zdjęć tatrzańskiego krajobrazu. Nic tylko pędzić na narty. www.money.pl/galeria/zakopane;zimowy;krajobraz;tatr,galeria,195,0.html
    • Gdzie sa ciekawsze miejsca do chodzenia po gorach i wieczorami ?? Znacie moze jakies dobre kwatery w tamtych miasteczkch ??
    • A co sądzicie o Sylwestrze w Karpaczu. Po opiniach odnośnie Krupówek mam obawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się