Forum Turystyka Świat Indie i Indonezja
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(7 wyników)
    • Hej, planujemy podróż poślubną i marzą się nam Indie. Czy warto leciec do Delhi / Bombaju w listopadzie, czy lepiej poczekać do wiosny? Będę wdzięczna za rady bardziej doświadczonych turystów :)
    • szukam chetnych na wyjazd w tym roku, poki co jestem sama wiec jak jest jakas ekipa to chetnie sie dolacze, termin mozemy ewentualnie zmienic ale slyszalam ze to najlepsza pora na wyjazd, musialabym wiedziec duzo wczesniej zeby zorganizowac urlop z pracy, trasa jeszcze do ustalenia, planuje naladowac duchowe beteryjki niz zwiedzac miejsca typowo turystyczne, poza tymi ktorych nie mozna odpuscic......
    • W listopadzie tego roku jedziemy z siostrą na tydzień do Indii, konkretnie do Rajasthanu. Mamy już konkretny (i dość napięty) plan podróży, bo chcemy jak najwięcej zobaczyć, a mamy tylko 2 tyg., więc nie zdajemy się na żywioł. To nasz drugi wyjazd do Indii. Szukam chętnych do przyłączenia się na Overnight Camel safari w Jaisalmerze (1,250 rs/os z wyżywieniem) z noclegiem na pustyni, jesteśmy we dwie, więc w więcej osób byłoby weselej i Jeep Safari w Ranthambore National Park - aby było ...
    • Czy może ktoś powiedzeć, jakim środkiem transportu najlepiej podróżować po Indiach. Chcemy pokonać trasę: Delhi-Agra-Kalkuta- Bombaj-Goa-Diu-Delhi. Bedziemy w Indiach 3 tygodnie. Dodatkowo prosimy o praktyczne informacje dotyczące transportu w Indiach. Bardzo dziękujemy
    • Planuje wybrac sie do Indii na przelomie wrzesnia i pazdziernika, 3 tygodnie, trasa do ustalenia. chetni?
    • Proszę o odpowiedź, który z terminów listopad czy grudzień jest lepszy na podróże z plecakiem po północnych Indiach i Nepalu. Szczególnie mam na uwadze pogodę (a co za tym idzie brak ciepłych ciuchów w plecaku, butów itp. czyli lżejszy plecak). Za inne merytoryczne i praktyczne uwagi będę wdzięczny.
    • Witam 23,listopada wyjezdzam do Indii. na miesiac. pierwsze pare dni spedze na weselu w Bombaju i tam tez przylatuje. czy mozecie mi doradzic gdzie warto pojechac. Bede na to miła jakies 3, 5 tygodnia czasu. Myslałam o odwiedzeniu Beanares..., ale moze sa lepsze pomosły.... Ilekros buszuje po indyjskich mapach tyle razy sie gubie, bo tyle rzeczy jest do zwiedzania.. w kazdym razie byłabym wdzieczna za podpowiedz. oprzylatuje i wylatuje z Bombaju.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się