Forum Turystyka Turystyczne Porady
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(3 wyniki)
    • witam, chcemy sie wybrac z przyjaciolka na urlop - mozemy niestety dopiero w listopadzie, zalezy nam na mozliwosci poplywania w cieplym morzu, troche poopalania, ale rowniez pozwiedzania. nie za bardzo mamy pomysl gdzie sie wybrac, mamy 14 dni do dyspozycji, ktos ma jakies podpowiedzi? budzet maks 2 - 2,5 tys od osoby
    • Dopiero w listopadzie mam możliwość wzięcia urlopu. Chcę mieć prawdziwy urlop, jak w lecie. Pomyślałam, że Egipt (all inclusive oczywiście) to chyba fajne miejsce, słyszałam, że temperatura wynosi wtedy ok. 25 stop. A może więcej? Jak na kobitki przystało (lecę z przyjaciółką), chciałybyśmy sobie poleżeć na plaży, opalić się, ponurkować. Napiszcie proszę czy to dobre miejsce na zrealizowanie tych planów. Może jakieś wskazówki co warto ze sobą zabrać? Myślę, że leciałybyśmy dopiero w dru...
    • Witam mam pytanie gdzie się wybrać na urlop z początkiem listopada, gdzie o tej porze roku nie zmarznę? Chętnie dołączę do jakiejś grupy, lub pojedynczych osób. Ja chłopak<30 nie palący Pozdrawiam Promising

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się