Forum Turystyka Europa Turcja
ZMIEŃ
      listopadzie

listopadzie

(15 wyników)
    • Witam, pierwszy raz lecę do Turcji i to w listopadzie, czy jest szansa na opalanie czy raczej nie? Jaka jest wtedy pogoda i temperatura odczuwalna i czy woda jest jeszcze ciepła w morzu? Lecę w okolice Side. Pozdrawiam
    • Opłaca się lecieć w listopadzie? Jakie sa temperatury? Jaka pogoda?
    • Witam, jaka pogoda ,koniec listopada w Antaya
    • Czy to w ogóle dobra pora na wyjazd?Nigdy w Turcji nie byłam,a wolę informację z 1 reki a nie z folderów.Hotel z dobtym jedzeniem i moze jakimś aqua parkiem-proszę o info
    • Witam! chciałabym się w tym roku ponownie wybrać do Turcji - w listopadzie niestety nie mogę znaleźć żadnych ofert... Ktoś może był w Turcji w takim okresie?
    • W tej chwili sa ostanie loty do Turcji. Czy rzeczywiscie sezon turystyczny sie tam konczy? Czy sa juz zamykane hotele w rejonach turystycznych? Chcialabym jechac do Turcji na poczatku listopada. Moze sa osoby chetne na taki wyjazd? Czy ktos ma doswiadczenia w samodzielnym podrowaniu po Turcji, gdzie mozna się zatrzymac, hotele ktore sa jeszcze otwarte, ich ceny itp. Bede wdzieczna za wszystkie informacje.
    • Cześć! Znalazłam bardzo interesującą ofertę wyjazdu do Turcji w listopadzie. Czy ktoś z Was był już może w tym terminie w Turcji? Jaka tam jest pogoda, deszczowo czy słonecznie, jaka temperatura? Iwona
    • Witam, czy ktoś mógłby mi doradzić jak dotrzeć do Marmaris w listopadzie? Wiem, że można dolecieć do Antalyi, ale jak tanio załatwić transport do Marmaris? Czy jest tam jakiś dworzec autobusowy? Ile kosztuje bilet? Jak załatwić nocleg w Marmaris - większość hoteli czynna jest tylko do końca października... Dziękuję z góry za pomoc! Kashia
    • Lecę na parę dni do Turcji, do Istambułu konkretnie, mam pytanie jaka jest teraz tam pogoda, jaką trzeba wziąść walutę?
    • witam czy ktos sie orientuje czy jakies biuro podrozy organizuje jeszcze wycieczki do turcji w listopadzie??? bede wdzieczna za informacje:))
    • Chcialam zorientowac sie jakie ceny byly w sprzedazy first a jakie sa teraz. Z mysla o przyszlych wojazach. My w marcu placilismy za 2+ 9lat 11 dni Utopia 8900 a dzisiaj patrzylam i jest 11120 _ Sun Fun. Wczesniej nie obserwowalam cen first, bo kupowalismy last. I zastanawiam sie co wyjdzie taniej. A jak zmienialy sie ceny Waszych wycieczek?
    • Jak w listopadzie lub w grudniu dostać sie do Turcji...z jakich miast lataja samoloty i ile sie spodziewać za bilet???
    • Planuję w przyszłym roku wakacje w Turcji. Kiedy wychodzą nowe katalogi w GTI, kiedy należy zarezerwować hotel, żeby skorzystać z tzw. mega stałej ceny? Czy ktoś korzystał i czy warto - bo mnie się wydaje, że tak? Bardzo proszę o podpowiedź!
    • Kochani, może doradzicie mi: mój mąż kusi mnie na wyjazd na Riwierę Turecką po 25 października, że ludzi mało, że taniej, że nigdy tam nie byliśmy... A ja się boję, że będzie już chłodno i raczej się nie pokąpiemy. Może lepiej pojechać w tym czasie do Egiptu? Doradźcie, bardzo proszę...
    • czesc, wybieram sie na poczatku listopada do alanyi i mam pytanie: czy w tym okresie mozna jeszcze zrobic zakupy?czy miasto juz jest wymarle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się