londyn

(21 wyników)
  • Od lat mieszkam w Londynie i chcialabym zrobic sobie dobry kurs wizazu ( w gre wchodzi kilka dni, bo mam male dziecko i czasowo nie wyrobie). Nie wiem, czy pakowac walizke i jechac do Polski, czy moze zaplacic troche wiecej i zrobic cos w Londynie. Czy poziom w obu krajach jest porownywalny czy moze np. w kraju mozna nauczyc sie wiecej? Moze ktos z was ma doswiadczenie na obu gruntach i moze mi cokolwiek doradzic? Bede ogromnie wdzieczna za kazda informacje :)
  • mam prośbę,będę na 1 dzień w Londynie i chciała bym zrobić zakupy tych cudeniek których u nas nie można(Illamasqua,Real Techniques,UD itd),poradzcie proszę gdzie mam jechac?? chodzi mi o konkretną ulicę gdzie znajdę te wszystkie sklepy-będę miała niewiele czasu wiec nie chcę biegac i szukac po całym Londynie:) z góry dzięki!!
  • Witajcie mam pytanie zwiazane z kosmetykami loreala w Londynie.Gdzie mogę je dostać, adres? Interesuje mnie podkład true match.Ile kosztuje z góry bardzo dziękuję. Potrzebuję podkłady który nie zatyka porów i jest matujacy. Może znacie jakiś antybakteryjny który dobrze kryje. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam.
  • Wiem ze nie na temat i zle forum ale dziewczyny a moze ktos wie gdzie mozna isc do dobrego ginekologa w Londynie, ja sie tu mecze z nadrzerka i w polsce by mi ja pewnie juz dawno wyleczyli a tu wszystko jest w normie, tu nawet ciezarne nie sa badane od srodka tylko dotykiem na brzuch i tyle. Tak samo jest z wizyta gada sie z lekarzem a on nawet fotela nie ma tylko kozetke i sama nie wiem po co mu takowa, raz na 3 lata robi sie tu cytologie, przez pielegniarke, okropnie nieprzyjene...
  • moglby polecic dobry salon kosmetyczny oraz wie gdzie sprzedaja kosmetki La Roche Posay? Dzieki za informacje.
  • londyn(10)

w piatek lece do lonynu,co z kosmetykow warto przywiesc do pl ,i gdzie sa ladne ciuchy ?dziekuje i pozdrawiam!!!
  • dziewczyny jestem w Londynie! jesli ktoas tu jest to prosze o kontakt, mam depresjei potrzebuje jakichs kontaktow! grupa studentow z ktorymi jestem to kompletny niewypal. moze ktos tez czyje sie samotny (moze jeszce na turystyje pojde) Napiszcie co Polsce? Gdybynie moj chlopak (zostal w P) to chyba bym sie "pochlastala". dol maksymalny. nie wiem kiedy bede nastepnym razem na neci
  • Witajcie, lecę do Londynu po raz pierwszy. Proszę o radę/wskazówki czy perfumy będą tańsze w drodze powrotnej na lotnisku Heathrow, czy powinny zostać kupione w Warszawie przed wylotem. Pozdrawiam i z góry dzieki
  • Co warto kupić w Londynie i gdzie?
  • Co lubicie z angielskich kosmetykow? Jakie sklepy z kosmetykami sa godne polecenia? oprocz Body shopu:-)
  • Wlsnie wrocilam i juz tesknie! Jak tajm bylam to bylo zle, ale jednak to miast przyciaga jak magnes. Teraz juz mysle o wyjezdzie na pol roku w styczniu (do pracy). Ja tez podobnie jak Magda z poprzedniego mojego watku uwielbiam siadac i poprostu delektowac sie dobra kawka i tym co sie dzieje na ulicy-Londyn mozna tak kontemplowac godzinami: rano gdy wszyscy urzednicy zmierzaja do city, popoludniu przed pubami, wieczorem na ulicach i w klubach a w weekandy w parkach, ktorych jest t...
  • mój chłopak niedługo wraca i zastanawiam się jakie złożyć zamówienie:-)) pisałyście kiedyś coś o podkładach matujących N7(??)gdzie mozna to kupić?? mam tłustą cerę i jakiś kosmetyk matujacy by sie przydał...
  • Wybieram się do Londynu i mam listę zakupową, nie wiem czy tańsze sa tam np. kosmetyki Shiseido (mam ochotę na serię suncare) czy lepiej zakupić w Polsce???
  • Dziewczyny, prosze poradźcie, gdzie kupić podkład Chanela na bezcłówce na Okęciu czy na lotnisku w Londynie. Może ktos wie gdzie taniej i lepiej? PZDR A.
  • CZESC DZIEWCZYNY! Jestem w Londynie, jak pewnie co poniektore z Was wiedza po moim rozpaczliwym ailu sprzed 2 czy 3 tyg. Wtedy bylo naprawde kiepsko!!! Teraz jest lepej choc to miasto potrafi niezle dac w kosc i przynajmniej z poczatku niezle czlowieka przytloczyc, choc nie jestem tu po raz pierwszy (pierwszy raz tak dlugo tzn. miesiac). A TERZA TO CO TYGRYSY LUBIA NAJBARDZIEJ I O CO PROSILYSCIE: A WIEC sale juz sie pokonczyle, jakies resztki moze jeszce gdzies sa, ale generalni...
  • Wybieram sie na tydzien do Londynu. Czytalam tu na forum, ze Lancaster ma doskonale podklady, niedostepne jeszcze w Polsce. Czy ktos wie, gdzie w Londynie mam ich szukac. I moze mozecie polecic jakis do cery mieszanej?
  • Czy ktos orientuje sie, jaka jest obecnie roznica pomiedzy cenami kosmetykow na lotnisku a w polskich perfumeriach? Mam na mysli konkretnie lotnisko w Londynie (heatrow). Co najbardziej oplaca sie kupic?
  • Chcialam zapytac czy orientujecie sie czy w Readingu lub okolicy jest jakis sklep z polskimi kosmetykami? Pozdrawiam
  • Mam prosbe do dziewczyn z Wawy-kolezanki wyjezdzam na miesiac do UK. Gdyby w tym czasie byla promocja w GC-20% na wszystkoooooooo (z wyjatkiem tych selektywnych), to czy moglybyscie mnie zawiadomic mailem? Mam kilka rzeczy na oku i chcialabym je kupic (tzn. wysle po nie chlopaka;), a tak sie dziwnie sklada, ze zawsze jak jest ta akcja to mnie nie ma w kraju. Swoja droga to polaca sie wowczas kupowac kosmetyki typu-Loreal, max factor, Revlon bo naprawde mozna zaoszczedzic. w UK rac...
  • cześć dziewczyny! mam niemały problem;) wyjeżdżam na ok 9-10 m-cy do Anglii. czy musze brac ze sobą wszystkie kosmetyki(ze zwg. na cenę) począwszy od mydełka a kończąc na fluidach i tuszach do rzęs. zastanawiałam sie, czy mam wszystkiego wziąc x3?;) szampony, balsamy, antyperspiranty?;) wiem, że na lotniskach są limity i zastanawiam się czy rzeczywiście musze wziąć ze sobą osobną walizkę na kosmetyki;)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna