Dodaj do ulubionych

Weekend w Rumunii? Znajdź lot

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.10, 19:43
Co za debil pisał ten artykuł? Na przykład: Wrocław - Dusseldorf 3 grudnia 17:40 - 19:00. Przesiadka na samolot do Cluj-Napoca o godz. 15:20, czyli to już chyba następny dzień. I już z weekendu tracimy piątek i sobotę na przeloty. Ale najlepszy jest powrót - 3 grudnia!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosciu Weekend w Rumunii? Znajdź lot IP: *.acn.waw.pl 20.10.10, 22:09
      "przejazd autobusem zajmie nam kilkanaście godzin, ale po co się męczyć w aucie, skoro łatwo i wygodnie można polecieć tam samolotem?"
      Wygodnie? z międzylądowaniem i noclegiem? Mam inną definicję wygody...
    • i.gabor albo 21.10.10, 06:20
      3 i 10.12.2010 Bydgoszcz (BZG) - Dusseldorf Weeze (NRN) 13:45 - 15:30, 32.00 PLN (Ryanair) 3 i 10.12.2010 Dusseldorf Weeze (NRN) - Kluż-Napoka (Cluj-Napoca) 15:20 - 18:35, 31.00 PLN (Wizzair) .
      Idiota. Laduje z tanimi liniami w dusseldorf o 15.30 i ma wylot w ten sam dzien o 15.20. Nawet jakby mial za 23.50 godzin to weekend ma byc w Rumunii czy pod Dusseldorf...
    • Gość: goscm Weekend w Rumunii? spróbuj Znajdź lot IP: *.kalisz.mm.pl 21.10.10, 11:34
      Zeby dostac sie z POznania do Timisoary trzeba leciec przez Mediolan. No co za bzdura. To tak jakby ze Szczecina do Gdanska leciec przez Kraków. ojjj nieudany artykuł nieudany....
      • Gość: strzkrzysiek Re: Weekend w Rumunii? spróbuj Znajdź lot IP: *.net87.citysat.com.pl 21.10.10, 14:45
        Nie wiecie co gadacie. Jezeli mozna za lot zapłacic grosze to czasami warto sie przespac na lotnisku i robic przesiadki. Nie trzeba latqac lufthansą i płacic tysiące złotych, zeby gdzies pojechac. Są pewne trasy, na których są po prostu tanie bilety. Wiec nie jest nic dziwnego, jak ktos na przykład na sycylie leci przez oslo, bo z polski tanio sie mozna dostac do skandynawii a stamtąd dalej. Dzięki takim cenom można latać gdzies co chwile, ja latam co miesiąc. Nie mówice, że autor jest debilem, bo sie niezle napracował, zeby te połączenia znaleźć, poza tym ma otwarty umysł. Nie utożsamia latania z wygodą, tylko z tanim sposobem na przemieszczenie sie. W pociągu nigdy sie nie przesiadaliscie?
    • Gość: gosc Weekend w Rumunii? Znajdź lot IP: 78.9.146.* 21.10.10, 21:09
      Ale ja wcale nie twierdzę, że spanie na lotnisku i lot z przesiadką okrężną trasą to coś złego. Sam już tak kilka razy robiłem. Problem w tym, że autor podał zupełnie bezsensowne i nierealne przykłady połączeń, więc nie twierdź że wykonał dobrą robotę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka