Dodaj do ulubionych

Luty w Tunezji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 11:31
Witam ! Jaka pogoda w lutym ? Czego możnza się spodziewać ?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 12:53
      Już znalazłam informacje.Poniżej zresztą.
    • piootr3 Re: Luty w Tunezji 02.12.09, 13:08
      Byłem w styczniu, w lutym jest podobnie. Czas na zwiedzanie...
      Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 10:49
        A w styczniu jaką miałeś pogodę ?
        • Gość: gość Re: Luty w Tunezji IP: 212.244.241.* 03.12.09, 11:11
          A w styczniu było -45.00 C padał śnieg i nikt nawet nie wyszedł z hotelu przez 2
          tygonie. Bo już w lutym to było +45,00 C. A w Polsce jaka jest pogoda w
          styczniu? A jaka w lutym?
          Kobieto! Myśl trochę. Przysięgam- myślenie nie boli.
          I potem się dziwić,że mają takie zdanie o Polakach, jeżeli co drugi to debil!
          • Gość: iva31 Re: Luty w Tunezji IP: *.nat.tvk.wroc.pl 03.12.09, 15:50
            Nie zagalopowałeś się ostro???????Nie masz nic do powiedzenia, to milcz!
            Najczęściej o Polakach krąży opinia, że złodzieje i chamy.I jak widać ta opinia
            jest trafiona przynajmniej w 50%.
            • Gość: gość Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 23:46
              Złodzieje i chamy powiadasza!
              I vice versa- trafiona w 50% .
              I nie bardzo rozumiem, jak to nie mam nic do powiedzenia! Przecież wyraźnie i
              bez błędów piszę to, co myślę? I to, wg Ciebie to jest NIC?
              A najbardziej podoba mi się zdanie - " Nie masz nic do powiedzenia, to
              milcz!"
              . Gdzie tu sen i logika, to nie bardzo łapię!! No właśnie, kolejna
              INTELIGENTNA Polko nie milczę,a wyraźnie wypowiadam swoje zdanie na zasadzie
              MYŚLĘ więc JESTEM!.
              Zrozumiałaś? Wątpię!
              • Gość: iva31 Re: Luty w Tunezji IP: *.nat.tvk.wroc.pl 04.12.09, 15:38
                Widzę,że kompleksy neurotyczne uszami wychodzą.Biedactwo-na to nie ma lekarstwa!
        • piootr3 Re: Luty w Tunezji 03.12.09, 19:36
          Do zwiedzania. Nie padało, no może czasem. Jestem uparty, więc się nawet
          wykąpałem. Jednak wzbudziłem małą sensację. Ogólnie czas zimowy jest czasem
          zwiedzania, albo, jak kto woli - bawienia się w dyskotekach. Wejdź na stronkę i
          pooglądaj jak byliśmy ubrani. W każdy razie kurtka jest ubiorem stosownym.
          Sandały i krótki rękaw również...
          Pozdrawiam - Piotr
          • Gość: Ania Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:00
            Dzięki za info. Nie będę komentowć wpisu od "miłego " gościa bo i po
            co ?

• piootr3 Re: Luty w Tunezji 05.12.09, 10:29
              Gdzieś tam w internecie przeczytałem: nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw
              sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
              W pełni się zgadzam i staram się tak czynić, czasami tylko ponosi...
              Pozdrawiam - Piotr
              • Gość: ania Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 12:37
                Dokładnie ,też to czytałam więc widzisz sam że komentarz naprawdę
                jest zbędny. pozdrawiam i przepraszam za moje roztargnienie
                • andrzejzaremba Re: Luty w Tunezji 08.12.09, 23:58
                  ja bylemw tunezji na poczatku marca, pogoda byla naprawde piekna. nie bylo upalnie - poza moze wypadem do kairouan, gdzie jechalismy miejskim autobusem w dosyc goracy dzien, ale caly czas swiecilo slonce i wrocilismy opalenia na braz. pomimo, ze nie lezelismy przy hotelowym basenie. polecam pojezdzic troche po kraju luazami, sa tanie a kraj przecudowny. szczegolnie spodobalo mi sie tozeur i sahara:) pozdrawiam i udanej wycieczki!
                  • Gość: ania Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 15:14
                    Dzięki ! Miło gdy spotyka się na tym forum ludzi
                    miłych,inteligentnychl,bez kompleksów.To napawa optymizmem.
                    POZDRAWIAM
                    • Gość: edzia Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 19:52
                      A ja byłam w Hammamet w tym roku właśnie w lutym. Pogoda była piękna. Słonecznie
                      ( 20-25C), ale zimny wiatr, zwłaszcza wieczorami od morza.
                      Był dzień,że zakładałam kurtkę, ale były też dni,że na plaży byłam w bluzkach na
                      szelkach. Ja jestem zachwycona pobytem w Tunezji właśnie w lutym!! Zwłaszcza,że
                      mało turystów.
                      Pozdrawiam.
                      • Gość: Asia Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 23:19
                        Witaj.
                        Byłyśmy z koleżanką w lutym (16 - 23) w Hammamecie. Leciałyśmy z Berlina, w
                        mroźny dzien, więc po wylądowaniu w Monastyrze prawie piszczałyśmy z zachwytu:-)
                        Było ok. 20 st. Generalnie bylo cieplo i przyjemnie, ale bez upalu. W ciągu dnia
                        krótki rekaw, wieczory i noce chlodne. W basenie woda zimna, ale w morzu dalo
                        się moczyc nóżki. W Hammamecie jeden dzien naszego tygodniowego pobytu byl
                        deszczowy i spedzilysmy go w hotelu. Pamietam, ze to byl piatek, a wtedy oni
                        maja wszystko pozamykane, wiec dzien trochę stracony.
                        Wykupilysmy dwie wycieczki fakultatywne: jedna do Tunisu i Kartaginy - bylo
                        niestety pochmurno i chlodno, jakies 13. st, druga dwudniowa na poludnie
                        Tunezji, z noclegiem chyba w Douz. I to była rewelka jesli chodzi o pogodę.
                        Generalnie bardzo milo wspominam tamten wyjazd. To byla wiosna w srodku naszej
                        polskiej zimy. Ciekawostką bylo to, ze Tunezyjczycy chodzili wtedy w grubych
                        kurtkach, a turysci tacy jak my, wzbudzali zainteresowanie ze względu na lekki
                        ubior:-)
                        Pozdrawiam,
                        Asia
                  • tunisia4fun Re: Luty w Tunezji 18.12.09, 00:17
                    Polecam kurtkę rzeczy z krótkim i długim rękawem. Pogoda wietrzna przeplatana
                    deszczem i słoneczkiem. Zależy jak trafisz. My jeden dzień chodziłem jak w lato
                    a w drugi w kurtce uciekałem po Yasminie
                    • tunisia4fun Re: Luty w Tunezji 18.12.09, 00:18
                      Przed deszczem oczywiście :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka