Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 11:31 Witam ! Jaka pogoda w lutym ? Czego możnza się spodziewać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 12:53 Już znalazłam informacje.Poniżej zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
piootr3 Re: Luty w Tunezji 02.12.09, 13:08 Byłem w styczniu, w lutym jest podobnie. Czas na zwiedzanie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 10:49 A w styczniu jaką miałeś pogodę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Luty w Tunezji IP: 212.244.241.* 03.12.09, 11:11 A w styczniu było -45.00 C padał śnieg i nikt nawet nie wyszedł z hotelu przez 2 tygonie. Bo już w lutym to było +45,00 C. A w Polsce jaka jest pogoda w styczniu? A jaka w lutym? Kobieto! Myśl trochę. Przysięgam- myślenie nie boli. I potem się dziwić,że mają takie zdanie o Polakach, jeżeli co drugi to debil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva31 Re: Luty w Tunezji IP: *.nat.tvk.wroc.pl 03.12.09, 15:50 Nie zagalopowałeś się ostro???????Nie masz nic do powiedzenia, to milcz! Najczęściej o Polakach krąży opinia, że złodzieje i chamy.I jak widać ta opinia jest trafiona przynajmniej w 50%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 23:46 Złodzieje i chamy powiadasza! I vice versa- trafiona w 50% . I nie bardzo rozumiem, jak to nie mam nic do powiedzenia! Przecież wyraźnie i bez błędów piszę to, co myślę? I to, wg Ciebie to jest NIC? A najbardziej podoba mi się zdanie - " Nie masz nic do powiedzenia, to milcz!" . Gdzie tu sen i logika, to nie bardzo łapię!! No właśnie, kolejna INTELIGENTNA Polko nie milczę,a wyraźnie wypowiadam swoje zdanie na zasadzie MYŚLĘ więc JESTEM!. Zrozumiałaś? Wątpię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iva31 Re: Luty w Tunezji IP: *.nat.tvk.wroc.pl 04.12.09, 15:38 Widzę,że kompleksy neurotyczne uszami wychodzą.Biedactwo-na to nie ma lekarstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
piootr3 Re: Luty w Tunezji 03.12.09, 19:36 Do zwiedzania. Nie padało, no może czasem. Jestem uparty, więc się nawet wykąpałem. Jednak wzbudziłem małą sensację. Ogólnie czas zimowy jest czasem zwiedzania, albo, jak kto woli - bawienia się w dyskotekach. Wejdź na stronkę i pooglądaj jak byliśmy ubrani. W każdy razie kurtka jest ubiorem stosownym. Sandały i krótki rękaw również... Pozdrawiam - Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 14:00 Dzięki za info. Nie będę komentowć wpisu od "miłego " gościa bo i po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
piootr3 Re: Luty w Tunezji 05.12.09, 10:29 Gdzieś tam w internecie przeczytałem: nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem... W pełni się zgadzam i staram się tak czynić, czasami tylko ponosi... Pozdrawiam - Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 12:37 Dokładnie ,też to czytałam więc widzisz sam że komentarz naprawdę jest zbędny. pozdrawiam i przepraszam za moje roztargnienie Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzaremba Re: Luty w Tunezji 08.12.09, 23:58 ja bylemw tunezji na poczatku marca, pogoda byla naprawde piekna. nie bylo upalnie - poza moze wypadem do kairouan, gdzie jechalismy miejskim autobusem w dosyc goracy dzien, ale caly czas swiecilo slonce i wrocilismy opalenia na braz. pomimo, ze nie lezelismy przy hotelowym basenie. polecam pojezdzic troche po kraju luazami, sa tanie a kraj przecudowny. szczegolnie spodobalo mi sie tozeur i sahara:) pozdrawiam i udanej wycieczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 15:14 Dzięki ! Miło gdy spotyka się na tym forum ludzi miłych,inteligentnychl,bez kompleksów.To napawa optymizmem. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 19:52 A ja byłam w Hammamet w tym roku właśnie w lutym. Pogoda była piękna. Słonecznie ( 20-25C), ale zimny wiatr, zwłaszcza wieczorami od morza. Był dzień,że zakładałam kurtkę, ale były też dni,że na plaży byłam w bluzkach na szelkach. Ja jestem zachwycona pobytem w Tunezji właśnie w lutym!! Zwłaszcza,że mało turystów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Luty w Tunezji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.09, 23:19 Witaj. Byłyśmy z koleżanką w lutym (16 - 23) w Hammamecie. Leciałyśmy z Berlina, w mroźny dzien, więc po wylądowaniu w Monastyrze prawie piszczałyśmy z zachwytu:-) Było ok. 20 st. Generalnie bylo cieplo i przyjemnie, ale bez upalu. W ciągu dnia krótki rekaw, wieczory i noce chlodne. W basenie woda zimna, ale w morzu dalo się moczyc nóżki. W Hammamecie jeden dzien naszego tygodniowego pobytu byl deszczowy i spedzilysmy go w hotelu. Pamietam, ze to byl piatek, a wtedy oni maja wszystko pozamykane, wiec dzien trochę stracony. Wykupilysmy dwie wycieczki fakultatywne: jedna do Tunisu i Kartaginy - bylo niestety pochmurno i chlodno, jakies 13. st, druga dwudniowa na poludnie Tunezji, z noclegiem chyba w Douz. I to była rewelka jesli chodzi o pogodę. Generalnie bardzo milo wspominam tamten wyjazd. To byla wiosna w srodku naszej polskiej zimy. Ciekawostką bylo to, ze Tunezyjczycy chodzili wtedy w grubych kurtkach, a turysci tacy jak my, wzbudzali zainteresowanie ze względu na lekki ubior:-) Pozdrawiam, Asia Odpowiedz Link Zgłoś
tunisia4fun Re: Luty w Tunezji 18.12.09, 00:17 Polecam kurtkę rzeczy z krótkim i długim rękawem. Pogoda wietrzna przeplatana deszczem i słoneczkiem. Zależy jak trafisz. My jeden dzień chodziłem jak w lato a w drugi w kurtce uciekałem po Yasminie Odpowiedz Link Zgłoś