mali

(87 wyników)
  • piszę chyba tylko dlatego, że potrzebuję wsparcia psychicznego. mam mały biust, za to natura obdarzyła mnie dużą pupcią. w kostiumie wyglądm więc niezwykle zabawnie. wstydzę się chodzić w obcisłych bluzkach i nidgy nie wyszłabym z domu bez stanika... czy jest ktoś, kto ma podobny problem? i jak sobie z tym radzicie?
  • Czytałam ostatnio o takim preparacie na powiekszenie biustu,nazywa sie MaxiBuste i podobno przynosi efekty prznajmniej tak pisza w tym artykule.Polecają kapsułki które uaktywniają gruczoły piersiowe plus zel do smarowania.nie wiem czy w to wierzyć , mam mały biust i okropne kompleksy na tym punkcie. Moze któraś z was to stosowała i pomogło.Boje sie zacząć bez jakiejś porady bo nie wiem czy to jest skuteczne a co najważniejsze czy nie bedzie miało skutków ubocznych.Pozdrawiam
  • panie w sephorze doradziła mi, bym do mojej twarzy zaczęła używać najzwyklejszego kremu, np. dla dzieci, lub takiego naj-najzwyklejszego kremu nawilżającego, tylko najlepiej by zawierał jak najmniej wody. może to się komuś wyda dziwne, ale mam teraz skóre w takim stanie,że mnie to doprowadza do szału i naprawdę widzę sens w tej poradzie. no, w każdym razie, w pośpiechu nie dopytałam, które zawierają mniej wody niż pozostałe. może któraś z dziewczyn tutaj może mi w tym pomóc? z gó...
  • Dziewczyny czy 45cm w udzie przy wzroscie 1,60 do dużo czy mało?
  • Drogie Forumki, czy kojarzycie kosmetyki marki Angel Schlesser ? www.5plusgsm.pl/5plus/award/details:search.do Wybrałam sobie tę wodę toaletową za punkty w Plusie. Absolutnie nie znam tego zapachu, ale zamówiłam w ciemno, najwyżej komuś oddam w prezencie :))))) Używałyście albo wąchałyście ?
  • Mam bardzo suchą skórę, zmarszczki nie tylko te "pierwsze",oczy podkrążone,"brudną" skórę i niewiele pieniędzy. Jaki krem byłby dla mnie najlepszy...?
  • Właśnie, dlaczego, dawno nie widziałam reklam w telewizji, a pamiętam czasy gdy były to kosmetyki luksusowe... Używam pudru w kamieniu, miałam też sypki, bardzo sobie chwalę. A jakie są Wasze doświadczenia? Podobno podkłady też są niezłe?
  • mi się na twarzy coś jakby liszaj. Początkowo było czereone ale zmieniło sie i teraz prawie nic nie widać.Problem w tym,ze w tym miejscu skóra jest bardzo pszesuszona, coś jakby łuska.Smaruję to maścią z witaminą A ale nie bardzo pomaga.Próbowałam usunąć tą pszesuszona skórę pilingiem i nic. Może ktos wie jak mi pomóc. dzięki za radę!
  • Co robić?? Na śniadanie jem jedną kromkę chleba z pomidoren, na obiad jedna kiełbaskę z kromka chcleba i sałatkę na kolację jogurt lub równie jedna kromkę pieczywa z czymś tam. Czy to dużo? Ćwiczę na orbitreku, wprawdzie nie za dużo ale te 20 min dziennie. Stosuje kremy na cllulitis. Zrzuciłam z 66kg na 63,5 ale wciaż nie miesczę się w ulubione spodnie z zeszłego lata a moje uda po kolan są poorane cellulitisem. Generalnie jestem szczupła ale jak siedzę to mam fałdy na brzuchu. Sp...
  • Z avonem się pozenałam, zadem krem mi do buzi nie pasował. Z ziaji oliwkowy tylko na noc sie nadaje, na dzis biore nagietkowy ale on tez jest tłusty, nivea soft mnie uczulilo, po garnierach mnie szczypie skóra wiec jaki mam kupic niedrogi dobry krem??? Mam skóre mieszaną, ze skłonnościami do wyprysków ( zwłaszcza przed indianami :).
  • Proszę wypowiedzcie się bo zaczynam mieć kompleksy!!!:(
  • a właściwie brak wyboru , kurcze dziewczyny mieszkam w Opolu i musze przyznac ze to zakichana dziura , chciałam kupić z Lumene , ale wycofują ją z GC i była tylko jedna z miesięczna datą , to nie kupiłam , a Art Deco nie prowadzą kosmetyków i nie wiem jaka bazę mam kupić , oczywiście musi być naprawde dobra , bo u mnie bardzo kiepsko sie trzymaja kosmetyki na oczach i znikaja juz po 15 minutach.
  • Polećcie mi proszę jakiś zestaw cwiczeń poprawiających linię nóg, takich do wykonywania w domu. Kupiłam mate do ćwiczeń to mogę trochę pomachac nogą :) Przed latem muszę je wyszczuplic. Pływam i chodzę na siłownie ale widze że to za mało.
  • Co robiecie, żeby mieć puszysta fryzurę przez cały dzień? Ja mam włosy średniej dłgości. Używam szamponu Pantene ProV nadający puszystość, spray Welaflex 24-godzinna objętość, układam je na okrągłej szczotce + duże wałki, uzywam lakieru Timotey a po 2 godzinach i tak są klapnięte i bez życia :( Macie jakieś wypróbowane sposoby? Prosze o podpowiedzi, za każdą dziękuję
  • No nie. Znowu kupiłam za male spodnie, z myslą, ze "jak schudne te 4 kilo to bedą akurat". Wrociłam do domu i rece mi opadły-kolejny ciuch do mojej "kolekcji". Czy zdazyło sie wam cos takiego czy tylko ja taka jestem ?
  • Proszę o pomoc . Jest coraz gorzej;-(Mam suchą cerę na policzkach i czole.cało twarz jakby ściągnieta ale zauważam już pierwsze mimiczne zmarszczki przede wszystkim na czole i czasami liszaje na policzkach. Czy możecie mi polecić dobry krem na dzień i na noc, mleczko, tonik. Cena nie gra roli. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc
  • Mój duży problem to cienie i worki pod oczami. Poszukuję kremu, który nawilży skórę i CHOĆ TROCHĘ usunie te cienie :( Teraz miałam krem Eris Forte 25+, na Wizażu miał niezłe opinie i faktycznie jest dobry. Ale już mi się kończy, a w portfelu pustki, mogę kupić krem tak do ok.20 zł, takie czasy :( Proszę Was o poradę, jaki krem, z tych tańszych, jest dobry(jestem po 20. roku życia, ale to mniej istotne, ważna jest kondycja skóry). Czy polecacie nową Ziaję, w czerwonym słoiczku? Alb...
  • Dziewczyny na małym palcu u nogi łuszczy mi się skóra.Polećcie jakiś krem na to! xx-co jej się skórka łuszczy
  • ja chyba jestem taką, jestem bbbb blada, a ze słoneczka jak na lekarstwo to tylko balsamy na razie mi zostaja ( solarium nie uznaję)i tu problem- trzeba codziennie sie smarowac, przy pierwszej butelce nawet mi sie to podobałlo, ale teraz dostaje odruchu 'uciekac!' jak poczuje zapach tego balsamu. chcialam rozpocząc kuracje ujedrniajaca i jak to zrobic? przeciez nie zyje po to by sie smarowac 3 razy dziennie i odczekiwac az sie wchlonie i zgubi woń, och! a jak robie sie blada, bo juz m...
  • Myślicie, że warto kupic filtr o składzie: Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzol Hexyl Benzoate, Titanium Dioxide, Silica, Ethylhexyl Stearate, Cocoglycerides, Decyl Oleate, Glycerin, Ethylhexyl Triazone, Cetyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, Shea Butter, Cyclopentasiloxane, Polypropylsilsequioxane, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Hydrolyzed Algin, Chlorella Vulgaris, Maris Aqua, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Tocopherol, Allanto...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się