-
Witam wszystkie Mamy! Pisze w sumie po to by podzielic sie swoimi troskami, smutkami i szczesciem jednoczesnie. Jezeli bedzie to czytac ktoras z Mam bedacych po za granicami kraju z daleka od rodziny, dawnych przyjaciol- wie o czym pisze!
Pisze o codziennym trodzie ,,samotnego,,wychowania, codziennymi zadaniami ktore wypelniaja caly dzien, o braku czasu dla siebie, bolu glowy, zlym samopoczuciu, melzu wracajacym pozno do odmu, zmeczonym i nie majacym juz na nic ochoty. Braku zaufanych przyja...
-
No bo co jest lepsze na emigracji to pewnie łatwo wymienić, biorąc pod uwagę że PL to dziki kraj jednak...
Niemniej na pewno nie tylko ematki emigrantki a każdy kto choć trochę podróżuje jest w stanie wymienić coś co działa w naszym niecywilizowanym kraju lepiej niż gdzie indziej ;)
Mogą to być zupełnie prozaiczne rzeczy ;)
Np. dla mnie taką prozaiczną rzeczą jest dostęp do WIFI. Sporo podróżowałam, miałam też okazję mieszkać przez pół roku w Skandynawii i być może to tylko moje odczuc...
-
gdzie mieszkacie?zamierzacie wracac do polski? czy absolutnie nie i uwazacie, ze zyje wam sie duzo lepiej niz mogłoby w ojczyznie:)?ile lat miałyscie jak wyemigrowałyscie i jak długo zajeło wam przystosowanie sie do nowego kraju;)?
Wiele pytań ale my stoimy przed znakiem zapytania emigracja czy jednak zostac, bardziej chylimy sie ku wyjezdzie. Pod uwage bierzemy skandynawia, francja to tak najbardziej. Zdecydowałybyscie sie po raz drugi?
-
...życ bez nerwów na spokojnie ?? Zadowolone jesteście ??Po trzech latach emigracji chce wrócic dla Syna dobrze robie??dzieki z góry.