Forum Turystyka Świat USA i Kanada
ZMIEŃ
      na emigracji

na emigracji

(3 wyniki)
    • witam.mam maly dylemat i chetnie skorzystam z paru rad i pomocy milych forumowiczow i forumowiczek.jestem 21 letnim mlodym czlowiekiem ktory ma po dziurki obydwie tego syfu ktory jest w polsce i chcialby wyemigrowac do kanady.wiem ze to trudne i ogolnie dosc skomplikowane.mam skonczona zasadnicza szkole zawodowa(tytul robotnika wykwalifikowanego w zawodzie malarz tapeciarz) technikum budowlane(tytul technika budowlanego ze specjalnoscia materialy budowlane) i od nowego roku akadem...
    • Cześć Mam pytanie do Was odnośnie emigracji, szczególnie do ludzi którzy będąc tu w Polscy rozpoczęli procedurę starania się o stały pobyt w jednym z wymienionych krajów: USA, Kanada, Australia. Jestem 100% zdecydowany na emigracje. W zasadzie chyba mi nie przeszkadza w którym to będzie kraju z tych wymienionych. Zastanawiam się gdzie są najbardziej liberalny przepisy dotyczące pobytu stałego, gdzie najłatwiej zdobyć wymaganą ilość punktów? Bardzo proszę o Wasze zdanie na ten t...
    • dla tych z Polski i nielegalnych w USA szansa na papiery w Kanadzie wymagania nie sa takie duze: CANADA'S POINT SYSTEM TO SELECT ECONOMIC IMMIGRANTS: 10 Age: 10 points (Top marks for people aged 21-49) 25 Education: 25 points (Top marks for Masters degree) 24 Language proficiency: 24 points (Up to 16 points for fluency in first official language) 21 Experience: 21 points (Top marks for four years of experience in highly skilled occupation) 10 Arranged employment: 10 poi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się