Forum Na emigracji Polki w Stanach
ZMIEŃ
      na emigracji

na emigracji

(3 wyniki)
    • Nie wiem moze ty tylko moje odczucie ale ciezko jest tu, na obczyznie znalezc grupe fajnych ludzi. Wlasnie przed chwila rozmawialam ze swoja znajoma ktora od czasu gdy dostala prace u jednej ze slynnych modelek przy sprzataniu jej apartamentu, w ogole sie zmienila i to na gorsze. Jakby wszystkie rozumy zjadla, juz nie pojdzie do TJ Maxu tylko do Saksu, bo tam niby sa lepsze gatunkowo rzeczy i tym tam podobne. Nie mam nic przeciwko sprzatajacym kobietom, praca jak kazda, ale zeby c...
    • i tu jest caly dylemat. Malzenstwo jako instytucja jest nonsensem ekonomicznym dla memzczyzny. Zaden mezczyzna nie cieszy sie z tego ze zona jest w ciazy (nawet gdy jest z nim w tej ciazy). Jest to bardzo kosztowna propozycja. Socjalnie, tez guzik z tego wynika moze wyrzucaj z pracy troche pozniej jak samotncyh ale peineidzy to zonaci az tak wiecej to nie zarabiaja. Ogolnie mezczyznie nie oplaca sie zenic ale kobiecie oplaca sie wyjsc za maz. Szczgolnie jak jest biedna i chorowita...
    • drogie Polki amerykanskie. Strasznie wam zazdroszcze tego forum. Ja tez bym chciala miec cos takiego w Anglii. Bozeno, genialny pomysl. Czytam wszystko co piszecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się