niemowlaki

(13 wyniki)
  • Ale masakra. Otwierasz lodówkę, a tam ten pieprzony angielski. Już go nawet niemowlaką chcą wciskać. 100 lat temu Niemcy kładli mnówstwo kasy na germanizację, nie powiem - robili to skuteczie, choć opór germanizowanych był, ale jeszcze chyba nigdy Polacy sami z siebie nie wbijali obcego języka swym dzieciom tak, jak dzisiaj wciskają ten angielski. Już Polak z Czechem to po angielsku rozmawiają. Marność_nad_marnościami.pl
  • Panie Tusk, wie Pan ile kosztuje zaszczepienie dziecka????
  • czy są takie baseny w okolicach Katowic?
  • mam 4 miesięczną dziewczynke, poszukuje na terenie śląska (najlepiej Katowice, Tarnowskie Góry, Piekary Śl. Bytom, Gliwice) zajęć dla maluchów. Pilne
  • Szukam okulisty dla mojej 5-miesięcznej córeczki (w pierwszej kolejności w Częstochowie). Mała zezuje jednym oczkiem. Ponieważ zarówno ja jaki i mąż mamy wady wzrok obawiamy się, że mała też może mieć chore oczko. Czy możecie polecić dobrego okulistę dla maluszka? Słyszałam o dr Annie Korzekwie z Komedu, co o niej sądzicie? Bardzo proszę o pomoc.
  • Gdzie można się wybrać z niemowlakiem na basen (lub cały kurs) na Śląsku? I czy w ogóle 3,5 miesiąca to nie za mało, czy warto?
  • cześć czy któraś z mam jeździ lub jeździła na basen na zajęcia z niemowlaczkami do Rybnika na elektrownię ? Może podzielicie sie swoimi wrażeniami i spostrzeżeniami. Od 19 listopada zaczyna się kurs zimowy i mam zamiar z moją aktualnie 4 m-ną córeczką zapisać się na ten kurs. A może są mamy ktore rownież będą tam uczęszczać?
  • Jestem z Chorzowa.. Pozdrawiam
  • Czy kroś może wie? Pozdrawiam.
  • Bardzo prosze o namiary jak wiecie.
  • jestem z Częstochowy i poszukuję pilnie okulisty dla półrocznego niemowlęcia.Dziecko ma niedrozne kanaliki łzowe i musi mieć zrobiony jak najszybciej zabieg udrazniania.Nie chcę tego robić u siebie, w Częstochowie.Może ktoś miał podobny problem i może mi polecić jakieś dobrego specjalistę, szpital i udzielić inf. czy taki zabieg przeprowadza się tam pod narkozą, czy trzeba zostać w szpitalu itp.Ślyszałam, że bardzo dobry szpital, specjalizujący się m.in. w udrażnianiu kanlików u n...
  • -- Czy ktoś może mi podać namiary(opinię) pływalni gdzie odbywają sie zajecia z maluchami w Katowicach? Czekam........... Trautlusia
  • Hej :) W styczniu idziemy na badania do szpitala w chorzowie, mamy skieorwanie na oddział neurologiczny. Mały bedzie miał wtedy 2 lata i nie wiem czy na neurologi są wysokie łóżeczka czy trafimy na odział niemowlęcy. Niestety pani nie była tak uczynna zeby nam cokolwiek powiedzieć i juz jestem bardzo na nie na ale zobaczymy. Oczywiście bede tam dzwonić jeszcze ale z miłaą chęcia poytam wasze wskzówki, podpowiedzi, opinie. Czy ktos wie w jaki sposó dostać się do tych lepszych, płatnych pokoi ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się