niemowlaki

(14 wyniki)
  • czy ktoś wie gdzie i od którego miesiąca można w Łodzi chodzić na basen z maluszkiem? Może są organizowane jakieś zajęcia? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi :)
  • Sprawa dość pilna. Dziewczyny, wiem że nie wszędzie pobierają niemowlakom krew. Chcę zrobić prywatnie morfologie półroczniakowi. Mieszkamy na Bałutach, ale możemy gdzies podjechać..... Pomóżcie.
  • Witam serdecznie może któraś z mamuś zna jakiś fajny i niedrogi sklepik z ubrankami dla niemowlaka?, poszukuje niedrogich śpiochów i kaftaników.. Pozdrawiam
  • Czy ktoś wie gdzie w Łodzi lub okolicach jest basen dla maluchów? Chodzi mi o taki z ozonowaną wodą, odpowiednią temperaturą, możliwością kąpieli z dzieckiem itp.
  • Czy ktoś wie gdzie w Łodzi lub necie mozna kupic niemowlakowi takie specjalne pieluchy na basen. Na samym basenie można je kupic ale są dośc drogie 15 zl sztuka!
  • pewnie już było to 100x przerabiane ale proszę o pomoc, moja córka jest pod opieką już 2go lekarza i cały czas są błędne diagnozy (przy prostych, banalnych wręcz problemach), aż strach pomyśleć co może być przy prawdziwej chorobie..........
  • Witacie,potrzebuje iść z dzieckiem ( 3 miesiące) do neurologa. Prywatnie, polecacie mi jakiegoś lekarza,gdzie przyjmuje?z góry dziękuje
  • Cześć! Czytałam bardzo pozytywne opinie na temat zajęć na basenie dla niemowląt. Słyszałam, że niedawno powstał taki basen w Łodzi, może któraś emama z Łodzi uczestniczy w tych zajęciach ze swoim maluchem? Z chęcią dowiedziałabym się czegoś więcej. Pozdrawiam Marta i Patrycja (13.01.2003)
  • Czy są emamy, które chodzą ze swoimi maluszkami na basen? Gdzie chodzicie, jakie są tam warunki, ile się płaci? W ogóle proszę o radę, podzielcie się swoimi uwagami, doświadczeniem. Ja z moja córką 5m-cy chciałabym wybrać się jak zrobi się cieplej. Boję się, że teraz mogłaby się przeziębić ( w listopadzie leżała w szpitalu na infekcję dróg oddechowych).
  • Czy któraś z was zna dobrego alergologa dziecięcego w Łodzi ? Moja 3 m-czna córka ma alergię, ale nie wiem na co - jestem na diecie eliminacyjnej, a mała co chwilę ma nowe krostki na buzi, ta dieta mnie zabije :(
  • Witajcie! Gdzie najlepiej wykonać USG przezciemiączkowe u niemowlaka (jaka jest cena)?
  • Czy może ktoś się orientuje gdzie można wybrać się z dzieckiem na basen w Łodzi na specjalne zajęcia dla mam i niemowlaków?
  • Hejka mam pytanko czy chodzicie ze swoimi dzieciaczkami na basen? moja malutka swietnie plywa wprawdzie w wannie narazie ale slyszalam o tym wiele dobrego mała ma 4,5 miesiaca i niechce z wody wyjsc;) a moze wiecie gdzie jest basen dla niemowlakow w Łodzi??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się