niemowlaki

(10 wyników)
  • dziewczyny, gdzie w Poznaniu albo okolicach są zajęcia na pływalni dla niemowlaków. I co w ogóle sądzicie o takich zajęciach? Wydaje mi się, że to fajna sprawa, ale trochę się boję. Moja córeczka ma 3 miesiace. Czy to nie za wczesnie?
  • witajcie, bardzo chciałabym chodzić z moją 4mc. córeczką na basen. Czy możecie mi polecić jakieś miejsce w Poznaniu, gdzie chodzicie i jesteście zadowolone. dzięki i pozdrawiam!
  • Witam!!!! jestem mama 10 miesiecznego Stasia i chcialabym aby mial kontakt z dziecmi. To niezwykle ważne w życiu dziecka, a w mojej rodzinie jakośdzieci na razie nie widać:))) Wiadomo pora roku uniemożliwia nam długie spacery, zabawy na placu zabaw i poznawanie innych dzieci. Tak więc sobie pozmyślałam że może w jakiś sposób można by "zebrać" swoje pociechy, aby sie troszkę poznaly. My jesteśmy z Rataj może ktoś zechciałby dołączyć do nas... Czekam na propozycje Pozdrawiam serdecznie
  • Witam Chieliśmy z mężem zrobić naszemu szkrabowi zdjęcia w studiu fotograficznym,taką małą sesję z różnymi rekwizytami dla dzieci.Nic na razie nie udało się znaleźć.Bardzo proszę o każdą odpowiedź i dziękuje , może ktoś zna jakieś studio gdzie robią takie zdjęcia. Pozdrawiam
  • cZy ktoś z Was korzysta z basenu Hera na Wildzie? jak wyglądają zajęcia, czy można przyjśc tak z ulicy, czy też tworzone sa grupy? polecacie?
  • hej w sumie nie mam az takiego niemowlaczka moja corunia ma 11 miesiecy moze ktos chetny na spacery wspolne????
  • Szkam naprawde dobrego lekarza, ktory wykona powyzsze badanie-dobrze byloby, gdyby byl to lekarz endokrynolg posiadajacy usg Pozdrawiam Hania216
  • Szukam basenu dla 9-miesięcznego dziecka w Poznaniu????
  • Witam wszystkich!!! Chciałabym ze swoją 3-miesięczną córeczką chodzić na basen. Jeżeli wiecie o jakichś sprawdzonych miejscach to prosiłabym o informację. Pozdrawiam Renata
  • Mam rzeczy nowe i używane dla noworodka i młodszego niemowlaka(większość firmówek i część kupionych w Niemczech).Najwiecej dziewczęcych(mam chłopca,który był planowany jako dziewczynka,nakupowałam rzeczy a tu nagle na Usg pokazały się klejnoty).Chciałabym je korzystnie sprzedać-może znacie jakiś dobry komis gdzie dostanę dobra cenę?Potrzebuję kaski,aby uzupełnić wyprawkę mojego Synka.Gorąco dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się