koaa 12.09.03, 14:04 Nie potrafię się nudzić- w ogóle nigdy się nie nudze nawet jakbym nic nie robił był sam też bym sie nie nudził czy powinienem isć z tym do specjalisty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fitit Re: Mam pewien problem 12.09.03, 14:09 Napisz do redakcji Cosmo. Oni wszystko wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madga Re: Mam pewien problem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 14:11 to jest poważna sprawa tacy ludzie jak ty są natrętni upierdliwi nie mozna z nimi wytrzymac i zadaja bezsensowne pytania Odpowiedz Link Zgłoś
romanowa Re: Mam pewien problem 12.09.03, 14:23 właśnie to jest powazna sprawa - jeśli norma jest , że wszyscy sie nudza to nen który nigdy sie nie nudzi mo ze sie zacząć zastanawiac czy aby na pewno jest normalny ??? Zapytam doktora na dzisiejszej sesji Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Do Romanowej 12.09.03, 15:26 A poza tym skoro nie mam tego co większość to mogę popaść w kompleksy A to na pewno źle się odbije na moim zdrowiu psychicznym a pośrednio i fizycznym- czyli krótko mówiąc zrobię kroczek do śmierci PS Kiedy byłem jeszcze w podstawówce nigdy się nie stresowałem czy to przed wazna klasówka czy wizytą i derka- i czułem że cos mnie omija i tak pod koniec podstawówki nauczyłem się stresować i później wychodziło to mi az za dobrze może tak samo będzie z nuda że później będę musiał się wynudzić za wszystkie lata w których się nie nudziłem i to mnie stresuje I dlatego mój problem nie jest błachy i proszę o rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta nuda IP: *.acn.waw.pl 15.09.03, 20:47 a czym sie zajmujesz tak przez caly dzien? zalozmy ze caly dzien masz wolny i nie idziesz do pracy... co robisz? to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: nuda 15.09.03, 21:29 W niedziele byłem na wędrówce pieszej po kampinosie 12h z dojazdem i zaliczyłem jakąś knajpke a np dziś grałem 3 godziny w koszykówce z jazda rowerem to 4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Mam pewien problem 12.09.03, 15:25 Masz racje- rzeczywiście potrafię być upierdliwy ale czy pytanie jest bezsensowne to zależy tylko od info jakie osoba odpowiadająca posiada A sprawa jest poważna- bo nuda jest potrzebna do dobrej regeneracjo organizmu i w konsekwencji do podjęcia nowych wyzwań – a jak człowiek się nigdy nie nudzi to jakis mechanizm szwankuje Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: Mam pewien problem 12.09.03, 14:33 koaa napisał: > > Nie potrafię się nudzić- w ogóle nigdy się nie nudze nawet jakbym nic nie > robił był sam też bym sie nie nudził czy powinienem isć z tym do > specjalisty? > wiesz co, koaa, nie wstyd ci? tu na tym forum ludzie mają poważniejsze problemy, a ty z jakimś nudzeniem wyjeżdżasz. chyba jesteś niepoważny. nie rób problemu tam, gdzie go nie ma, bo jeszce kiedyś pokarze cię i dziewczyna będzie chciała łykac swoje nasienie albo cię zmierzyć, albo co gorsza okaże się feministka. idź się nie nudzić! moja mam zawsze mawiała: jak ci się nudzi, to się rozbierz i ubrania pilnuj. wydaje mi się, że zadziała to również w drugą stronę. wiec się rozbierz i nie zawracaj głowy! o. Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Mam pewien problem 12.09.03, 14:56 Ana mi poradziła żeby napisać na tym forum- po0za tym jest tu na pewno mnóstwo sympatycznych ludzi których bedę miał okazje poznać i tyle:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P I L A R Re: Mam pewien problem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.09.03, 15:11 Hej czarodzieju :) Wiesz,doskonale Cię rozumiem...ja też sie nie nudzę...nawet jak jestem sama..a czasami lubię sobie posiedzieć w samotności...:)i wcale nie jestem upierdliwa ani nie zadaję ciągle pytań-jak tu niektórzy (niektóre) piszą :P Nie sądzę,że powinieneś iść z tym do specjalisty ;),bo to jest raczej coś dobrego :) Więc pozdrawiam Cię serdecznie i niech nuda będzie Ci zawsze obca :) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Do Pilar 12.09.03, 21:59 A może wpadniesz na Dekamneron bo coś czuje że fajna z Ciebie dziewczyna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P I L A R Do koaa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 09:38 hmm..czemu nie :) Tylko mam jedno pytanie...co to jest Dekamneron? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P I L A R Re: Do koaa cd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 09:52 bo ja początkująca jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Do koaa cd 13.09.03, 14:36 Forum prywatne o tejże nazwie. Ale na odpowiedzialność Koaa! Ja nie zapraszam, bo Ty uwodzisz Iwa i knujesz przeciw Milagros ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P I L A R Re: Do koaa cd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 15:13 że uwodzę lwa to sama wiem,bo mam takiego jednego lwa w swoim życiu...ale żadnej Milagros nie znam! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P I L A R Re: Do koaa cd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.03, 15:15 a przepraszam jak mogę znaleźć to forum,bo jak już wspominałam jestem początkująca.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Do koaa cd 13.09.03, 15:20 towarzyskie chyba, albo ze strony głownej forum (jestem fanka zbuntowanego aniola, stad moj poprzedni post ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Do Soczewki 12.09.03, 15:27 To bardziej powinienem się ubrać i nie pilnować ubrania-niestety nie mogę tego zrobić bo ubrany jestem Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Do Soczewki 12.09.03, 23:23 Jak to - nie możesz? Rozebrać się nie możesz? Pilnować przecież potem nie musisz Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Do Soczewki 12.09.03, 23:26 Ale tutaj powinno być odwrotnie czyli powinienemsię ubrać zeby sie nudzić - a ubrać sie nie moge bom w szatach jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba do Koaa 12.09.03, 23:30 przestań pieprzyć głupoty jesteś goły - pilnuj ubrania jeszcze ubrany - wystakuj z ciuchów Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: do Koaa 12.09.03, 23:31 nawiedzona_baba napisała: > przestań pieprzyć głupoty > jesteś goły - pilnuj ubrania > jeszcze ubrany - wystakuj z ciuchów i do wody! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Mam pewien problem 12.09.03, 23:35 Ale wszystkie feromony zmyje i jeszcze oczy wam zgasną:)))) To kapac się czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: raz (?) kozie śmierć 12.09.03, 23:39 a moze Raszefka jest przeciw -bo ja też przeciw a panuje demokracja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba i zamelduj się po 12.09.03, 23:49 możesz być jeszcze ręcznikiem owinięty kontrol !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: i zamelduj się po 12.09.03, 23:55 nie możesz !! jakoś trzeba sprawdzić czyś porządny chłop i wiesz jak prysznica/wanny używać Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: To jest 2:1 12.09.03, 23:55 i zęby, niezależnie ile ich masz. Bo inaczej nie rozmawiamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: To jest 2:1 12.09.03, 23:58 A zeby mam wszystkie wyleczone i piekne(mój dentysta zachwy7cał sie mym zgryzem "Panie Krzysztofie ale Pan ma zgryz że Ho Ho"a asystentki chórem Ho Ho - ale kamienia od lutego nie usuwałem Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: To jest 2:1 13.09.03, 00:01 phi, nie usuwałam od czterech lat :)) Zdrowe to jedno, umyte to drugie. Ile jeszcze do tej kąpieli? Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: To jest 2:1 13.09.03, 00:03 już powinienem ale cos mnie tu trzyma-czary jakieś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: To jest 2:1 13.09.03, 00:06 Na pewno przykleiłeś się do krzesła. Było się od razu umyć, Czarodzieju! Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: To jest 2:1 13.09.03, 00:07 T^o wykąpie się z krzesłem co myślicie że niedam rady? Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: To jest 2:1 13.09.03, 00:09 koaa napisał: > T^o wykąpie się z krzesłem co myślicie że niedam rady? chwalipięta ... phi !! z krzesłem każdy głupi potrafi ... Odpowiedz Link Zgłoś
woda_sodowa1 Re: Mam pewien problem 12.09.03, 23:52 Także z tym problemem udaj się do specjalisty. Aby do odpowiedniego. koaa napisał: > > Nie potrafię się nudzić- w ogóle nigdy się nie nudze nawet jakbym nic nie > robił był sam też bym sie nie nudził czy powinienem isć z tym do > specjalisty? > > Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: cholernik jeden :((( 13.09.03, 00:04 Ale walki w kisielu sie przestraszyła i odpłyneła w sina w dal Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Koaa do kąpieli !!!!!!! a my tu sobie pogadamy 13.09.03, 00:08 raszefka napisała: > Sama się przygruchała, zołza i oby nogi połamała Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Koaa do kąpieli !!!!!!! a my tu sobie pogadam 13.09.03, 00:09 To idę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nawiedzona_baba Re: Koaa do kąpieli !!!!!!! a my tu sobie pogadam 13.09.03, 00:11 koaa napisał: > To idę:)) nie poślizgnij się wychodząc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Nie pogadamy :( 13.09.03, 00:13 BO i ja muszę iść. Konkurencja dobija się do kompa :((( Zostawiłam Wam buziaki na FD, post nr 101 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Mam pewien problem IP: *.localdomain / 192.168.0.* 13.09.03, 00:56 no to fajnie mam to samo, jadę na urlop do ciotki klotki która dostarcza swoją osobą tyle rozrywek co wesołe miasteczko bez prądu i solennie obiecuję sobie, że będę się zajmować tylko i wyłącznie bzdurami a tu zonk. cały czas, jezus maria, tyle mam do roboty, nie zdążę, nie zrobie, czas mnie goni, jezus miaria jadę nad jezioro legnąć się i zatopić w gorącej nudzie z brzęczącymi muchami a tu figa. dżizus krast ja tu leże a tam mi się robota pali autobus, 1,5 godziny jazdy, nieciekawi współpasażerowie, zanudzić by się trochę, gdzie tam, znowu jakieś chęci nie takie a tak w ogóle to odkąd jest to forum i odkąd są jego użytkownicy to chyba nie sposób się nudzić, bo to tyle czasu pochłania, że ani się człowiek spostrzeże w niedzielę a tu było rano a już wieczór i boża podszewka na jedynce Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Mam pewien problem 13.09.03, 01:27 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > a tak w ogóle to odkąd jest to forum i odkąd są jego użytkownicy to chyba nie > sposób się nudzić, bo to tyle czasu pochłania, że ani się człowiek spostrzeże > w niedzielę a tu było rano a już wieczór i boża podszewka na jedynce bo ono (to forum) w tym celu powstało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wredny matkojebca Re: Mam pewien problem IP: *.futuro.pl 14.09.03, 19:51 To ty szczesliwym czlowiekiem jestes :)) tylko pozazdroscic , i trzymaj tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś