nieszczery

(15 wyników)
  • Gubi nie dokazuj Stef spokojnie, tu nie biją szczerze, która najbliższa ideałowi? [img]https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2011/09/4aedf168ffba7f0566d33964590e6ac9.jpg?1316517967[/img]
  • Jestem w separacji, w przyszłym roku będę już rozwódką... Mąż mnie zdradził po 2 latach małżeństwa... Okłamywał mnie a do tego zostawił mnie w ciąży. Jestem teraz w 4 miesiącu ciąży. Chciałabym znaleźć jakiegoś odpowiedzialnego, szczerego mężczyznę, który zaakceptuje moją sytuację. Jeśli znajdzie się ktoś taki to byłoby mi bardzo miło. Dodam, że mam 24 lata i mieszkam w województwie małopolskim.
  • Szczerze powiem,że ciut razi mnie wulgaryzm języka na forum.Mamy to codziennie na ulicy, w pracy, na szczeblach panstwowych i czasem chciałoby się od tego odpocząć.Pewnie dlatego taka ze mnie mimoza,podobnie staram się pisząc do ludzi używać wielkiej litery(tak mnie kiedyś nauczono) jako wyraz szacunku do interlokutora- internetowego co prawda. Jednakowoż rozumiem zasadę demokracji i pewnie niektore osoby mają imperatyw używania tych słów nacechowanych pejoratywnie ;-) Krótko węzłowato gryzę...
  • co Was ludkowie dziś zaatakowało opętanie jakieś demony ? egzorcystę może wołać trzeba ech dzieciaki Wy :P
  • Nie będzie nic odkrywczego. Dziwne jest to, że tak późno to do mnie dociera. Patrzę na dwie kobiety. Jedna jest ewidentnie dobra, ciepła, bardzo inteligentna i sympatyczna. Świetnie sobie radzi w nowym środowisku, jest praktycznie samowystarczalna. Druga - roztrzepana, chaotyczna, trochę zagubiona ale śmiejąca się z własnych słabości. Obie są niesamowicie pozytywne. Obie również podobnie atrakcyjne. A mnie... jakby z automatu bardziej pociąga mnie ta pierdoła:). Czy ze mną jest coś ni...
  • Potraficie wymienić swoje wady i o nich pogadać? Czy Wasze wady przeszkadzają Wam w życiu codziennym, w relacjach damsko-męskich, koleżeńskich, przyjacielskich? Pamiętam, że swego czasu podczas rozmów kwalifikacyjnych niektóre firmy miały w zwyczaju zastrzelić kandydata na pracownika czymś takim: „proszę wymienić 5 swoich wad”. Kiedyś bym nie potrafiła… Wydawało mi się, że nie mam wad, hehehe ;) Jednak na szczęście – im człowiek starszy, tym mądrzejszy i więcej d...
  • Czy na niej byc szczerym do bólu czy ukrywać pewne znaczące fakty o sobie??
  • Co jest dla Was ważniejsze, co wybieracie?
  • ... na tym forumie :D I Wy tak na trzeźwo potraficie??? :D :D :D Kurde... szkoda, że na razie postanowiłem przestać pić..., bo może bym się dostroił? Tylko po co? ( Ale ) / Przecież uwielbiam czuć się lepszy, bardziej doskonały i cudowny. :D Szkoda że co poniektórzy nie mają takich ambicji. Do Tempi miał bym pytanie, tylko że skoro jest już uwalona jak ME 110, to zaprzestanę tylko na chęciach :D i obrazku specjalnie dla niej: [img]https://www.zgapa.pl/zgapedia/data_pictures/_uploads_w...
  • tutaj jestem i co w tym okresie się zmieniło??? Tyle tylko, że coraz bardziej zamykam sie na realny świat, a tak szczerze kontakty mam czysto zawodowe i te mnie juz męczą.
  • Potraficie karmić nas pięknymi słówkami. Szeptami nas zdobywacie. Po co? By uwięzić nas w kłamstwie? Waszym kłamstwie. Oszukujecie nas. Oszukujecie siebie. Ranicie. Dlaczego naiwne i głupie kobiety zawsze nabierają się na piękne słowa. Tak bardzo tego pragniemy? Potrzebujemy? Ja nie potrzebuję. A jednak znów dałam się nabrać. Uwierzyłam w kilka słów. Zapewnień. Naiwność. Naiwność zawsze równa się głupocie. Zawsze. Czymże więc jest ta nasza inteligencja? I czy istnieje jeszc...
  • jak się nie chce pracować? symulować? mam taki dzień właśnie
  • Ja szukam przyjaciela, ale jego płeć naprawdę mnie nie interesuje. Przeraża i zasmuca mnie świat, w którym płeć staje się kryterium doboru przyjaciela. Jak mówi Gretkowska, kto kocha wyłącznie mężczyzn lub wyłącznie kobiety, ten jest w istocie zboczeńcem, bo kocha płeć, a nie człowieka. Dla mnie ważne jest, by mój przyjaciel był mądrym i dobrym człowiekiem o szerokich horyzontach. Polkowice, Lubin, Legnica, Głogów, Jelenia Góra, Zielona Góra, Gdańsk, Toruń, Bytów, Chojnice, Ustka, Kołobrzeg, ...
  • Dlaczego tak trudno znaleźć uczciwą osobę w sieci, która nie udaje, że jest kimś innym niż w rzeczywistości? Czy prawda jest obecnie towarem deficytowym?
  • Samotność jest całkiem fajna jeśli się ją polubi. Postanowiłam spisac co mi się w samotności podoba: 1) Mieszkam sama - nikt mi niczego nie przestawia, nie rozrzuca, nie chowa i nie brudzi. Mogę przychodzić o dowolnej godzinie, zapraszać kogo mi się podoba, pić ile mi się podoba, jeść na co mam akurat ochotę. Nie muszę gotować. Nie muszę na nikogo czekać - a czekać nie znoszę. No i przede wszystkim nie muszę się nikomu tłumaczyć! 2)Sama o wszystkim decyduję 3)Spędzam wolny czas t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się