nieszczery

(18 wyników)
  • Pisałam do kilku tutaj polecanych, m.in do itona, ja, oni sa ostatnio najbardziej top na tym forum, szczerze to wszystko tutaj jest szemrane, polowa wątkow zalozona przez osoby, ktore siebie same reklamuja, wszedzie te same nicki, sprzeczne wypowiedzi, w kazdym temacie inne tezy stawiaja, szkoda słow. Zobaczymy ile z tych osob tutaj reklamowanych odpowie na moje pytania i zgodzi sie przynajmniej na rozmowe telefoniczna, bo na spotkanie osobiste to nawet nie licze. Poinformuje jak reszta ekspe...
  • jestem panna ur 9 wrzesnia 1979r.i w moim zyciu ciezko mi dojsc do jakiej pozycji zawodowej.nigdy nie wiedzialam kim chce byc.lata mijaly a ja mam tylko dom i dzieci,skonczylam ogolniak,policealna- nie pracowalam w wyuczonym zawodzie.mieszkam zagranica i odzywaja sie we mnie ambicje i nadfal nie wiem co chcialabym robic.moze moj los juz taki jest?moze ktos mi tu powrozy czy cos sie w moim zyciu tu zmieni....
  • Jesli ktos ma zamiar korzystac z jej uslug to szczerze polecam probowalam wielu wrozek internetowych ale u annabel naprawde sa efekty czesto widze jej reklamy tu na gazecie i szczerze przyznam ze nie jest tu doceniona.
  • Juz za kilka dni, tam daleko, het za Uralem, w dalekiej Europie odbedzie mecz Polska-Niemcy (w ramach Euro 2008). Przekonajmy sie zatem jakimi "dojsciami" do czytania w przyszlosci posluguja sie nasze wrozbitki i wrozbici... Ja sam, po dluzszym ezoterycznym przeszukiwaniu warstw duchowych reiki i czegos tam jeszcze (i przy wydatnej pomocy naszego rodzimego "fostera" i kilku Aborygenow), doszedlem do wniosku, ze niestety ale, mecz zakonczy sie wynikiem 2:0 dla Niemiec. Drodzy w...
  • Mam takie marzenie, żebysmy wrócili do poczatków tego forum. Zróbmy coś z tym szlamem, nie musimy też odrzucać Ewy Janson, czy jej podobnych. Jeśli przedstawią merytoryczne informacje w kwestii tematu. Nie jestem wróżbitą, nie jestem ezoterykiem, ale ten świat zafascynował mnie i chciałabym wiedzieć o tej dziedzinie jak najwięcej. Niestty zrobiło sie niezłe bagienko. Posłuchajcie uporządkujmy to, otwierajmy wątki z konkretnymi pytaniami z dziedziny ezoteryki, wróżbiarstwa, nie bójmy sie pyta...
  • Miałam dziś bardzo dziwny sen, bardzo realistyczny. Śniło mi się że siedzę w pracy i przyjeżdza do mnie do firmy cały samochód trumień, na lawecie, niektóre były bez wiek, niektóre jeszcze nie w pełni wypoważone, trumny były puste, niektóre były uszkodzone. Co to może oznaczać?
  • Czy ktoś u niej był? Jakie wrażenia?
  • Szczerze polecam!!! Jest naprawdę niesamowicie DOBRY w tym co robi! Skorzystałam mimo wcześniejszych wątpliwości. Na początku myślałam, że będę tylko na chwilę, dzisiaj już wiem, że jeszcze nie raz skorzystam z jego drogowskazów. Pozostawia niedopowiedziane "sytuacje", do których sami musimy dojść (w moim przypadku wystarczyło się skupić na problemie i samo wyszło o co chodzi). Marcin niesamowicie skupia swoją uwagę na danej osobie czy problemie, dodatkowo jest szczery i bardzo miły. Prawdziw...
  • Witam, Poszukuję osoby, która posiada to "coś" co powinna mieć prawdziwa "wróżka" - intuicję - jasnowidztwo! Dar! Szukam osoby, dla której człowiek jak i tarot nie mają tajemnic. Szukam osoby, która już z samej aury człowieka, pokazanego zdjęcia potrafi powiedzieć "cuda". Szukam osoby, która swoim wrodzonym talentem pomaga ludziom, a nie wzbogaca się na ich bólu. Szukam osoby, która perfekcyjnie potrafi określić miejsce, czas, zdarzenie. Jeśli znacie w/w człowieka bardzo proszę o kon...
  • Czy ktoś z Was ma takowy związek lub miał? Opiszcie, proszę:-) Pozdrawiam
  • Piatkowej nocy snil mi się chlopak, ktory zerwal ze mna, ale ja go wciaz kocham. Rzucił mi klczyki do białego samochodu i powiedział, ze to mój prezent urodzinowy. To był biala Toyota. Pamiętam, ze się zdziwiłam i jakos wiedziałam, ze auto jest dwuletnie. Miałam go gdzie podwieźć, z tylu siedział jego kolega (którego w rzeczywistości nie toleruje - jest bardzo fałszywy). Ruszyłam bardzo ostro, oni prawie stracili równowagę. Następna scena: spacerowaliśmy alejka, kolo klasztoru w m...
  • Witam, Szukam kontaktu do wróżki z ul.Smoleńsk w Krakowie,z góry dzieki
  • Macie jakies zaklecia n ato aby miec wielu przyjaciol, aby odzyskac tych, ktorych sie starcilo?
  • czy zwiazek zodiakalnego Lwa oraz Byka ma szansę na trwały zwiazek? jestm z 2 sierpnia, mój partner z 1 maja. Bardzo mi na nim zależy ale chyba cos zaczyna sie psuć w naszym związku... załamana Mikruszka
  • Chciałbym poznać waszą opinię na temat poszczególnych znaków zodiaku. Zacznę od Barana. Jaka jest wasza opinia o tym znaku? Co się wam w nim podoba a co razi? Jestem ciekawy waszych wypowiedzi :)
  • Czy ktos moze u niego byl?
  • Witajcie! Czy warto wybrac sie do tego pana na wizyte? Chodzi mi konkretnie o chiromancje, a moze macie namiary na godnych polecenia chiromantow z Wa-wy? Dziekuje!
  • Proszę, odpowiedzcie mi na pytanie. Bardzo mi na tym zależy. Chciałabym także dowidzieć się kto (tzn. z jakiego znaku zodiaku partner, by najlepiej do niej pasował?) Proszę o szczere komenatrze. Z góry dziękuję. Trzymajcie się. Narazie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się