Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      nieszczery

nieszczery

(21 wyników)
    • Czy wierzycie w szczerą, przypadkową, spontaniczną miłość w okolicach 40stki?
    • No wlasnie,lepiej klamac,wtedy wszystko jest piekne i chce sie zyc. Szczerosc zabija,przynajmniej niektorych.Lub tez nie sa w stanie stawic czola pewnym sytuacjom... Czy kobieta,ktorej kiedys nie wyszlo w malzenstwie jest juz na straconej pozycji???Czy to znaczy ,ze jest zlym czlowiekiem???Czy nie zasluguje na normalne zycie i milosc,bo raz jej nie wyszlo?????????????????????????????????????????????????????????? Jestem rozzalona i mam straszna chandre:( Musialam cos napisac,moze m...
    • Bylam na wakacjach w Pl, spotkalam alkoholika, takiego z prawdziwego zdazenia...Jestt mlody i topi swoje zycie. Osiem lat temu mial powazny wypadek, dziewczyna go zostawila po 12 latach bo nie wiedzial jak sie nazywa - przestraszyla sie...Zaczal pic. Spedzilismy razem fantastyczny wieczor. Chce isc na odwyk od przyszlego tygodnia, dla mnie...Nie znam go, ale czuje i mam nieodparta potrzebe pomocy. Nie chche zeby sie zakochal bez pamieci.. (juz powiedzial, ze kocha..) ale zdaje so...
    • Czy tutaj mozna szczerze pogadac, o tym, co boli, gnebi, zabija?
    • Co ty masz przeciwko white.falcon? ?? Chyba nikt nie widzi logiki w Twoich na nia atakach. Moze nas poinformujesz o co Tobie chodzi?
    • chodzi mi o komplementy. Kobiety lubią ich słuchać. Ale czy muszą być szczere, żeby sprawiły przyjemność? A moze wystarczy powiedziec cokolwiek miłego?
    • Ja chcę żebyśmy byli tylko przyjaciółmi. Poniżej opis sytuacji w której jestem. Bardzo proszę o pomoc, opinie i rady. Nie na temat mojego charakteru bo to oczywiste ze okazalem sie zlamanym.... Ja naprawdę potrzebuję pomocy. Proszę o pomoc i szczerą odpowiedz. Co oznacza jak kobieta mowi facetowi od ktorego odeszla bo ja ciagle zle traktowal (nie zdrady, nie bicie, po prostu ciagle jazdy, ciagle bezsensowne czepianie sie, wynajdowanie problemów, ciagłe zrywanie, chamskie sm...
    • @-^----(4)

Wszystkim Justynkom z okazji ich imienin wszystkiego naj naj:) Szczególne życzenia dla tej naszej forumowej(Justiz);) youtube.com/watch?v=P1BGi12fIyc;D
    • Męczennico miłości Nie podziwia cię nikt,nie współczuje, Choć prawdziwy i ogromny jest Twój ból. Niewolnico miłości Tak okrutnie zły los cię traktuje, Choć grasz świetnie tę najprostszą z damskich ról. Raz namiętność ,raz kopniak-balansujesz na linie Cały świat niech przepadnie,Twoja miłość nie zginie.
    • Czy czasem zdarza się wam, że niespodziewanie nachodzi was nastrój melancholijnego zamyślenia, spowodowany wspomnieniami o byłej/byłym? Zapewne nie jest niczym wyjątkowym, z tym że w moim przypadku atak tych wszystkich wspomnień jest naprawdę zmasowany! Wieczorem po pracy siedzę sobie samemu w domku, coś tam sobie czytam i nagle atakuje mnie, lata mi po głowie, odbija się we wszystkich zakamarkach świadomości, nie daje spokoju. Oczywiście nie mogę zasnąć, gdyż cały czas czuję, jak...
    • zgooglowałem słowniki; pośród wielu znalazłem ten jeden w którym cłowo miłość, ma taką oto rodzinę wyrazów bliskoznaczną: amour courtois homoseksualizm omnia vincit Amor Wenus; weneryczne choroby aloha El amor brujo Hiroshima mon amour lepidumst amare semper erotomania; erotyzm; erotyka; erotoman BIO; bioetyka; bionika; biologia; biocenoza; biogenetyka; biotyna; biometria; biosfera; biometeorologia; bioprądy; biofilia; bioastronomia; biochemia; biopsja; biotron...
    • Powiedzcie mi proszę, jak to jest z wyrażaniem uczuć, bo ostatnio się nieco pogubiłam. Czy jasne stwierdzenie, przyznanie w nowym związku, że mi zależy to jakiś anachronizm? Mówisz co czujesz, a potem jak grom z jasnego nieba słyszysz: Jak coś tanio dostajemy, to mało to cenimy. Brrr... Czy to ja jakiś złych influencji się nabawiłam w ostatnim związku?
    • No właśnie, dlaczego? Wierzymy, ufamy, jesteśmy szczere i to na nic. Czy nie lepiej być zimną, wyrachowaną, oszukiwać, kłamać i tylko brać jak faceci? Po co się angażujemy zamiast patrzeć na wszysto z perspektywy tylko własnego ja?
    • By nie było nigdy więcej Gorzkich słów Twych ciemnych chmur I moich łez...
    • Czy Waszym zdaniem patriotyzm jest romantyczny? A może nie ma z nim nic wspólnego? A może ma strasznie dużo ?
    • "Wspomnienie" Mimozami jesień się zaczyna Złotawa krucha i miła To ty jesteś ta dziewczyna Która do mnie na ulicę wychodziła Od twoich listów pachniało w sieni Gdym wracał zdyszany ze szkoły A po ulicach pełnej zieleni Fruwały za mną jasne anioły Mimozami senność przypomina Nieśmiertelnik żółty październik To ty, to ty moja jedyna Przychodziłaś wieczorem do cukierni Z przeomdlenia, z przeomdlenia senny W parku płakałem szeptanymi słowy Młodzik z chmurek prześw...
    • ja np. mam teraz wolne, więc odwiedzam ciekawe stronki, czytam nowe wpisy na forum itp.Zaraz zagłębię się w bardzo ciekawą lekturę pana Dygat:)
    • Naprawdę szczerze żałuję że tu wszedłem. Jęki, stęki, westchnienia... Ten mnie nie kocha, w tym jestem zadurzona, przepraszam, czy to ta jedyna... Co wy wiecie o romantyźmie? Prostaki...
    • Jestesmy malzenstwem od dwoch lat, znamy sie siedem. Od szesciu lat wspolzyjemy ze soba. Mielismy wtedy po 19 lat i zarowno ja bylam jego pierwsza kobieta jak i on moim pierwszym facetem. Wydawalo nam sie to calkiem Ok, ja wrecz cieszylam sie z tego, pomimo, ze poczatkowo nieporadnie nam to wszystko wychodzilo.... MInelo troche czasu i zaczelismy we dwoje czerpac rozkosz. No a teraz po 7 latach mojego meza zzera ciekawosc jak jest z innymi!!!
    • Prosze o rade moze Wy mi pomozecie. Pomiedzy mna a moja dziewczyna dzieje sie coraz gorzej i utwierdzam sie w przekonaniu, ze juz nie bedzie dobrze, a wrecz przeciwnie robi sie coraz gorzej. Jestesmy ze soba 3 lata. Mysle, ze dlugo juz to nie potrwa. Jestesmy tak rozni pod wzgledem charakterow, ze sam sie dziwie, ze tak dlugo ze soba wytrzymalismy. Jednak jezeli pobedziemy jeszcze dluzej razem to obawiam sie, ze sie znienawidzimy, a ja chcialbym tego uniknac, byc ze soba na sile, ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się