Forum Auto-Moto Automobil
ZMIEŃ
      nieszczery

nieszczery

(18 wyników)
    • www.youtube.com/watch?v=Bq_7Z5BjCLc&feature=related zrazu człowiek sie wzburza- "co za głupi trep!" z drugiej zaś strony, powiedzmy sobie szczerze, gościu nie przemawia do komitetu noblowskiego :)))
    • Recepta, jak wygrać obecnie każdy konkurs?: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60153,3562386.html A gdzie dwaj wicepremierzy? Do politycznej poprawności pannie PiS Polonia jeszcze brakuje ;-) Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
    • fakty.interia.pl/ankieta?kategoria=8&ankieta=8095 Ile czasu musi jeszcze upłynąć, by Kaczyńskie zrozumiały że Naród już ma dosyć tej politycznej gry i nie ufa im.
    • www.youtube.com/watch?v=ta-Z_psXODw&feature=player_embedded#!
    • Od 16 maja w autoryzowanych salonach sprzedaży dostępna będzie nowa generacja modelu Hyundai Sonata. Auto jest o 55 mm dłuższe od poprzedniej wersji, z rozstawem osi większym o 30 mm. To nieznaczne powiększenie wymiarów najbardziej wpłynęło na uzyskanie przestronnego wnętrza. Ilość miejsca na nogi z przodu wzrosła o 10 mm, a z tyłu o 30 mm, nad głową proporcjonalnie o 22 mm z przodu i 15 mm z tyłu. Pojemność bagażnika również wzrosła do 462 litrów. Nowa Sonata prezentuje dwa całkiem nowe...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=88343201&a=88343201 podziwiam :)
    • jalopnik.com/5404403/exclusive-video-of-bugatti-veyron-actually-crashing-into-texas-lake?autoplay=true
    • Z okazji Dnia Kobiet wszystkim Forumowiczkom szczerych i nie udawanych orgazmów życzy bass...;-)))
    • Tośmy się doczekali: www.samar.pl/index.html?__action=sec,4&news=7824 Teraz zamiast nauki jazdy, będzie 20 godzin z konsolą do gier - i już będzie można wsiąść za kółko... A jak się samochód zawiesi, to się go zresetuje - pod Tirem albo na drzewie.
    • ...czy nie przeprosił, oto jest pytanie??? Bo fachowcy widzieli, że mu powieka lekko zadrżała, a to dyskwalifikuje szczere przeprosiny. Poza tym nie było widać jego rąk, a mógł przecież założyć palec na palec, a to jak wiadomo pozwala łgać nie narażając się na sąd ostateczny, znaczy przeprosiny nie były szczere. Nie zrobił tego prosto w oczy, tylko w jakiejś wrogiej stacji telewizyjnej(chyba, że zrobiłby to w TV Trwam), a to też nie jest szczere. Powinien iść jak pokutnik, na boso i w...
    • Takie wrażenie dzisiaj miałem. Przeżyłem szok, gdy zbliżyłem się do koślawo jadącego VW Bora - nad zagłówkiem kierowcy nie wystawał nawet włosek, nie mówiąc o głowie kierowcy! Wyprzedziłem go na zabudowanym (mejson ?!!!) bo, jak wspomniałem - jechał nierówno i denerwująco. Przy przejeżdżaniu z boku zobaczyłem przyczynę niewidocznej głowy kierowcy - na oko - dwudziestolatek leżał w odchylonym fotelu jak na leżaku, więc pewnie ledwo widział znad deski rozdzielczej. Stąd ch...
    • Jesli mam byc szczery, wroze mu duze sukcesy w klasie - w koncu Kulig w "ośce" nie mial konkurencji - najpierw Kadettem GSi, potem Megane Coupe, ktora kosil nawet 4x4... motoryzacja.interia.pl/news?inf=448964 Rownoczenie jest to oficjalny powrot Fiata na rajdowe polskie trasy. Czekamy na kontynuatorow "slusznej linii" :)
    • został poruszony tutaj: www.gazetawyborcza.pl/1,75480,4682028.html Moja żona raczej skłania sie do zrobienia chrzcin. Ja nie. A w artykule jest tam takie zdanie: "Rodzice Magdy, choć prawie nie chodzą do kościoła, naciskali dlatego, że tak się po prostu robi." Obydwoje nie chodzimy do kościoła wcale. Dla mnie juz sam ślub kościelny był pomyłką (w sensie kościelnym a nie w sensie ślubu), choć oczywiście miał też plusy, jak również bardzo pozytywnie oceniam nauki przedmałżeńskie, o ...
    • Od zawsze pamiętam, że baby mnie nienawidziły, im bardziej zakompleksiałe i inne ode mnie tym bardziej wyżywały się na mnie. Dopierdalały się do wszystkiego, ale dziasiaj to już ręce mi opadły, na mój grzeczny i przepraszajacy ton usłyszałam, że jestem protekcjonalna, wywyższam się, jestem niewolnicą mody i kilka głupich uwag z przekąsem. Na jedno moje słowo był atak 100 słów z dwóch stron, jakbym była w jakimś tanim maglu. W 80 % baby sa beznadzienne, głupie i złośliwe. Macie szc...
    • ...do Michała, Marka, Henry'ego i Verte? I jeszcze do Pań forumowiczek (Tralalumpek, Martynka) Chyba ich trzeba zachecic ;-) Jesli ktos ma, prosze o podelanie na priva albo "w czynie spolecznym" sam wysle? Z gory dzieki!
    • Dlugo sie zbieralem ,by o tym napisac, ale musze sie z wami podzielic - moze ostrzec a moze kogos uratowac. Jechalem po swoim miescie jak zawsze - 60-70 - droge znam na pamiec, wiem gdzie jest ciasno a gdzie mozna przycisnac. pogoda fajna mnie sie nie spieszylo - spoko dzien. Az do tego zakretu. Wjezdzalem w niego jak zawsze - szesciesiat pare, nie byl ostry i dobrze go znalem. Na moim pasie mniej wiecej w polowie luku w lewo leazalo jakie zelastwo - oimnalbym je a...
    • ...w sprawie rpzyszłorocznych kontraktów: motosport.interia.pl/rajdy/news?inf=642170 Loeb ma dobrze - jego zatrudni z chęcia każdy producent. Gorzej, że wylatuja dwie czołowe firmy, a na horyzoncie nie rysuje sie żaden nowy konkurent WRC... Do tego totalna porazka Skody, która swoją drogą powinna chyba przejść niżej i szukać szczęscia w JuniorWRC. Zostanie Subaru, Ford i Mitsubishi - rajdy zaczną przypominac polska cieniznę? :( PS. Ciekawe kto będzie tak głupi żeby zatrudnić Duvala :...
    • -- Na Kurdwanowie giną zielone auta Fot. Wojciech Matusik mska 17-11-2003, ostatnia aktualizacja 17-11-2003 20:25 Na Kurdwanowie giną fiaty, volkswageny, peugeoty. Wszystkie modele prawie wszystkich roczników. Łączy je kolor zielony... czytaj dalej » r e k l a m a Zaczęło się od spotkania spółdzielców, na którym ktoś rzucił: "Kradną zielone auta". Wiadomość, jak twierdzą mieszkańcy, przekazywano z osiedla na osied...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się