nieszczery

(24 wyniki)
  • Proszę o szczerą odpowiedź - czy młodzi wolą jako prezent kopertę z kasą? Pytam, ponieważ 8 września jestem zaproszona na ślub i wesele. Z jednej strony chciałabym zadać sobie trochę trudu i znaleźć coś ładnego, a z drugiej strony obawiam się, że nawet to "coś ładnego" i tak będzie wg młodych gorszym prezentem niż pieniądze. Ponadto nie wiem czy prezentem "wstrzelę" się w gusta młodych. No i ostatnie pytanie - jeśli kasa to ile 300 zł, więcej, mniej?????
  • [URL= imageshack.us][IMG] img46.imageshack.us/img46/6464/obraz0357jl.jpg[/IMG][/URL] [URL= imageshack.us][IMG] img318.imageshack.us/img318/6540/obraz0348em.jpg[/IMG][/URL]
  • ona - lat 32, lekarz hirurgii plastcznej, panna on - lat 23, student chemii (tylko tam się dostał, 2 rok z jednym warunkiem), rozwodnik z dzieckiem z poprzedniego małżeństwa. Jestem zaproszona na ślub, mam życzyć szczęścia, ale nie umiem...
  • Ile czasu przed trzeba zaczac szukac roznych rzeczy (w stylu sala- zespol- video bo widze ze to ma najwieksze wziecie) zeby moc w czym powybierac i ew. dotrzec do tanich i dobrych propozycji? mam swiadomosc ze do mojego slubu jeszcze hoho, 1,5 roku pewnie- i jak czytam gdzies ze na czerwiec-lipiec 2009 juz sa sale pozajmowane to zaczynam sie niepokoic czy przypadkiem jak wezmiemy sie za wszystko powiedzmy we wrzesniu-pazdzierniku czy nie bedziemy juz mocno do tylu... wiem ze m...
  • img104.imageshack.us/img104/9021/p1020436ha8.jpg Jak Wam sie podoba ta sukienka, oryginalnie góre miała bez ramiączek (prosta równa góra).Musiałam ja troche przerobic, do szczupłych nie naleze jeszcze ten cholerny biust, potrzebowałam ramiaczek! jak to teraz sie prezentuje Waszym zdaniem? Sukienka jeszcze nie jest wykonczona ramiaczka beda troche węzsze.
  • Jeśli macie nadal dylemat czy dj czy zespół, a jeśli dj, to który... to ja bardzo polecam Mariusza Wójcickiego z Radia Wawa. Mariusz sprawdził się na naszym weselu na 5 z plusem. Puszczał fajną muzę, zabawiał gości i nawet zorganizował karaoke. Zajął się też oczepinami, które były rozrywkowe, zabawne i w dobrym smaku. Nie moglismy się do niczego przyczepić! Było super i z klasą.
  • Zacznę może od tego, że jestem dziewczyną, której nie śpieszy sie do ślubu, ale kiedyś myślę, że chciałabym mieć dziecko, męża, jestem osoba wierzącą i zależy mi na tym by kiedyś nasz związek został zalegalizowany w kościele, przed Bogiem, nie chcę tylko i wyłacznie ślubu cywilnego. Konkretnie chodzi mi o to, że nie chcę ślubu, gdy nie będziemy mysleć o dziecku, natomiast mój chłopak chciałby dziecko ale ślub kościelny już nie zabardzo... Nie jestem osobą która będzie namawiac do ślubu,...
  • Dziewczyny planujecie w ogóle jakiś wieczór panieński? Jeśli tak to ile przed ślubem? Moje dwie koleżanki zaproponowały, że zorganizują mi taki wieczór dwa tygodnie przed ślubem(później nie mogę) W związku z tym mam pytanko, kto płaci za atrakcje tego wieczoru i jak mam się z nimi rozliczyć? Szczerze mówiąc nigdy nie byłam na takim wieczorku i dlatego tyle niejasności! Dzięki za odpowiedzi :)
  • MOje kolezanki chca mi zorganizowac wieczor panienski, z czego sie bardzo ciesze. Tylko mam dylemat. Bo zapytaly mnie kogo chce zaprosic. A ja mam wiele bliskich kolezanek, ale z kilku, ze tak powiem bajek, czyli srodowisk. I nie wiem, czy chce te srodowiska mieszac, czy spotkac sie tylko z ta paczka i pogadac od serca... Bo jak sie zmiesza kilka "bajek", to onbe sie nie beda znaly szczera rozmowa odpada. (Wieczor ma byc w domu.) Co myslicie, poradzcie. Z gory dziekuje i pozdrawiam...
  • W sumie nie wiem czy szukam tu porady czy po prostu potrzebuję się wyżalić. Mam cudownego narzeczonego, drugiego takiego na świecie nie ma. Wiem, że nigdy świadomie mnie nie skrzywdzi. Jednak jest pewna kwestia, która mimo wszystko zakłóca moje szczęście. Mianowice chodzi o jego ex (ha! jakie to przewidywalne). Byli ze sobą ponad 6 lat, aż w końcu ona go zostawiła. Tak się złożyło, że to ja goiłam jego rany... miesiąc później zdecydowaliśmy się spróbować być razem. Udało się. Był szcz...
  • chcielibyśmy zrobić przyjęcie bez zespołu z muzyką w tle, obiadem, zakąskami, ciastem i ciepłą kolacją w rodzinnym gronie. Czy któraś z Was miała coś podobnego?Czy nie było smutno?Proszę o porady i zdjęcia!
  • Mam pytanie: Co sądzicie o tej restauracji, tylko szczerze?????????????
  • dziewczyny proszę o poradę,mam ślub we wrzesniu...ale nie chce wychodzic za mąz...narzceozny był mi zwasze bliski , to dobry czlowiek,ale to nigdy nie była miłośc..pzrez lata brakowało mi milosci, ale strwierdziłam ze pwnei prawdziwa miłosc nie isnteje,. albo takowa straciłam..10 lat temu mialam cudownego chłopaka, wspanialy człwoiejkl, ale ja byłam młoda i nie umiałam byc w zwizaku..i tak sie jakos nam rozeszło w inne strony, on wyjechał daleko,, niedawno sie odnalzezlismy(bo n...
  • ciężko było po tylu latach ale na szczęście udało się, żałuję tylko że tak późno bo trzeba było to dawno zrobić. Trafiłam na łaskawego księdza... nie krzyczał, wytłumaczył wszystko spokojnie, ale mam wrażenie że wszystkiego nie słuchał bo skupił się w zasadzie tylko na 1 sprawie. Dalej jakoś ciężko na duszy, chociaż wszystko szczerze wyznałam... wolałabym chyba indywidualną spowiedź-rozmowę z księdzem a nie po tak długim czasie (8lat)5 minutowe szeptanie.sama nie wiem... smutno jakoś
  • W związku z faktem, iż miałam słabe i łamliwe paznokcie, poważnie rozważałam założenie sobie tipsów na okres wesela i podróży poślubnej, żeby "to jakoś wyglądało". Od kilku tygodni piję kolagen i widać pierwsze rezultaty - udało mi się zapuścić paznokcie na 2-3 mm, wiedziałam jednak, że w ciągu tygodnia jak na złość mogą się połamać. W dalszym ciągu myślałam o tipsach, chociaż tak średnio podobają mi się owe sztuczności. I tu niespodzianka. Trafiłam na super kosmetyczkę, która zap...
  • Witajcie, Mam do was jedno pytanie, czy wiecie może gdzie w W-ie, oprócz salonu Madonna na Wilczej można kupić sukienki z kolekcji St. Patrick? W związku z tym, że krążą rózne opinie o tym sklepie wolałabym go ominać (choć może nie słusznie). Pozdrowienia j.
  • Hejka! Czy znalazłać już knajpkę w Wieliczce?
  • jakie wrażenia ze ślubu u w/w dominikanow?
  • www.blossomandbasketboutique.com/vkj150a.jpg
  • Dla tych dziwczyn, które nie miały okazji poznać Grzegorza za jego pierwszego życia na forum:-))) Jest trochę złośliwy, ale ma jedną ważną zaletę, mówi co myśli i jest szczery w swoich zachowaniach, wypowiedziach ... Traktujcie go jak fajną rozrywkę na forum, a przy okazji faceta, który bardziej chce pomóc niż zaszkodzić .. Taka jest moja opinia. A Ty Grzesiu, okaż w swoich słowach trochę litości .. wiem, że potrafisz:-)) Pozdrawiam wszystkich, Elld

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się