nieszczery

(22 wyniki)
  • Czy On jest szczery wb mnie? Czy chce zbudować ze mną stały związek? Z góry dziękuję ;)
  • Dobry Wieczór:) [b]Czy Pan X chciałby szczerze pomóc mi znależc prace w straży miejskiej.[b]król kielichów,5kijów,papieżyca.[/b] [/b]Król kielichów czyli byłby opiekuńczy wobec mnie i przyjażnie nastawiony.(5kijów)to było by wyznaczenie ruchów,jak sie podjąc tego działania taka komunikacja między nami ale trochę konfliktowo bo oboje jesteśmy dominujący. (Papieżyca )chyba naprawdę chciałby mi pomóc szczere ale i podzielić się ze mną doświadczeniem zdobytym w tym zawodzie .To je...
  • nie daję juz rady, naprawdę. Tyle razy ile musialam znieźć rozczarowań/ załamań..chyba rekordzistką jestem. Nie potrafie zrozumiec, dlaczego TEN facet nie moze, czy nie chce, utrzymywać ze mną kontaktów ? Powiedziałam mu wprost, jakis czas temu - zostańmy kumplami...ale on tego nie chce...dlaczego ? Odpowiedzi tez nie moge od niego uzyskać... Czy ktoś zechcialby pomóc mi w tym ? bardzo proszę o położenie kart. Ja juz nie jestem w stanie tego zrobic. Przeżywam bardzo wszystko i zaczynam leczen...
  • [b]mysli - R kijow + Q monet + As mieczy[/b] hm...moze mysli o rozmowie, o pisaniu,o szczerym kontakcie? [b]czuje - Kochankowie + 5 mieczy + 9 puch[/b] niewiem niestety. Albo platoniczne zauroczenie jkies albo...chce mnie oszukac? czuje ze mnie oszukuje z jakiegos powodu, wykorzystuje? wszystko ladnie, ale mieczy po srodku to chyba powazny alarm, nie jestem ednk pewna jaki. [b]zrobi - Wieza(2miecze,mag) + Sprawiedliwosc + 10 pucharow[/b] moze oficjalnie powie mi cos niemilego? niby k...
  • co to karta mówi na temat czyjejś szczerości?? czy ktoś jest z nami szczery? chodzi mi o to czy ta karta ma znamiona jakiegos fałszu? moze szczery jest az do bólu, mówi słowa, które mogą zaboleć, a prawda czasem boli..?
  • [b]Jak jestem postrzegana w grupie: Q.Pałeczek (kijów) [/b] Błyszcze , widać mnie odrazu jak coś robię , mam pełną głowę pomysłów.Flirciara ze mnie . Każdo słowo musze upiększyć:) [b]2) Jakie ma nastawienie do mnie koleżanka Q.Mieczyków[/b] Niemiłe , jest nastawiona na słowa , informacje, raczej nie przepada za mną . [b] 3)Jak mnie ta koleżanka postrzega 6Kielichów [/b] Ciepła , przyjażnie nastawiona do niej.Lubie ją . [b]4)Czy jest szczerą osobą Koło Fortuny [/b] Nie bardzo to z...
  • Jednak postawilam karty. Prosze o pomoc w interpretacji. 1. na co moge liczyc w uczuciach ? - 8 denarow - hmm,ze nad tym bedzie pracowal ? 2. czy powinnam mu zaufac? - 6 mieczy - chyba nie 3. czego moge oczekiwac od niego ? - 4 buław - współpraca 4. jak ułoza sie relacje miedzy nami ? - rydwan - mam nadzieje,ze to raczej oznacza kontakt niz rozejscie sie kazde w swa strone ? 5. czy powinnam planowac z nim przyszlosc ? - 3 monety - nie wiem 6. czy on darzy mnie szczerym uczuciem ? - 3 m...
  • Dziewczynki ..historia banalna jakich wiele znamy. Pani poznaje Pana w pracy . Pan sprawuje nad nia władze, ona jest podległa. Od jej pracy zalezy poniekąd jego sytuacja, stanowia duet , musza wspólpracowac . Wydaje mi sie ze on ja wykorzystywał do osiagniecia korzysci materialnych, lepszej sytuacji w pracy, awansu . Dziewczyna miała nadzieje ze cos zaiskrzy. Było jej cięzko, otrzymała propozycje innej pracy ..odeszła równiez z jego powodu bo nie dawała rady, pieniazki z nowej p...
  • no dokladnie tak jak pisze ..babcia mojej córki czyli moja ex tesciowa...zakochala sie..córka zrozpaczona prosiła mnie o karty bo wg niej facet dziwnie sie zachowuje i moze miec złe zamiary..na razie rodzina -syn babci (moj ex mąż) przygladaja sie wszystkiemu ale ..szczególy Babcia ma 70 lat pan Kaziu to sasiad , ktory niedawno sie wprowadził do bloku Babci , jest po rozwodzie ichwilowo mieszka u siostry...pan Kaziu ma 53 lata . Jako osoba zajmujaca sie tarotem wiem , ze Babcia ...
  • W naszej relacji z moim "nie-partnerem" ja popelnilam wielki blad - a w zasadzie kilka bledow. Dzis rozmawialismy po kilku dniach bez kontaktu. Nie chce sie ze mna widywac na razie. Proponuje mi przyjazn. Bez nadziei jak mowi. NA razie bez nadziei. Jest wsciekly i rozgoryczony. Zapytalam kart jak bedzie wygladala nasza relacja (talia RW, Wielkie Arkana): za miesiac: [b]Sad[/b] Za pol roku: [b]Kolo Fortuny[/b] Za rok: [b]Kaplanka[/b] Za poltorej roku: [b]Kochankowie[/b] Jak postepo...
  • jaki bedzie/kim bedzie.. tak na luzie ciekawe czy sie sprawdzi:D 7 mieczy + 9 kijow(Qmieczy)+ 8 mieczy jezu..jakis zlodziej, oszust z wiezienia uciekajacy?? HAHAHA CO to za osoba... nieszczera,jakas dzialajaca pozorami a jednoczesnie 'zamknieta' w sobie? ja nie rozumiem tych kart...ale charakter z nich plynacy mi sie nie podoba. NIe lubie takich ludzi co nic nie robia, i stoja w miejscu jak 8 mieczy i 9 kijow.... nochyba ze ja nigdy nikogo nie poznam ;/
  • Hej, dawno nie pisałam, choć czytam Was od dłuższego czasu. Zachęcona ostatnimi wątkami z rozkładem "tajna kieszeń" (stawiałam go po raz pierwszy )postanowiłam zobaczyć, co w trawie piszczy z pewną znajomością, która trwa od roku, ale z różną częstotliwością. Ponieważ słabo jeszcze znam tarota i mam stosunek mocno emocjonalny, poproszę Was o pomoc w interpretacji... 1. jego cel wobec mnie - 5 buław - facet wie, na czym stoi i tego sie trzyma... 2. jak mnie postrzega - 3 denarów, 4 kiel...
  • byla sobie wojna..pan napisal po tyg sms..nie wiem chyba próbowal sie pogodzic czy jak? ale nie ciagnelam tematu..uwazam ze takie smsy to za malo wobec zaistnialego sporu.. [b] mysli Q pucharow + 10 puch + Wieża[/b] mysli..ze albo cos fajnego sie roz..walilo, zkonczylo. Lub ze Kobieta(ja)emocjonalna zrobila burze, ze jestem taką Wieżą agresywna i uparta? albo sobie mysli..ze wybuchne niebawem i tylko udaję ze mnie nie ruszył? [b]czuje 3kije + rycerz monet + 7 mieczy[/b] 3 kije..albo patr...
  • Witam wszystkich i proszę o pomoc przy rozkladzie .Pytanie dotyczy mojej koleżanki : -Czy jest przyjacielsko, szczerze do mnie nastawiona? Paż kielichów, II mieczy , IImonet --------------------------- Paż kielichów -osoba młoda, która jest skłonna do szczerej pomocy . II to harmonia między nami dziewczynami, będziemy umiały się ze sobą porozumieć . Ta IImonet oznacza ( podązamy w sprawach zawodowych w jedną strone) że decyzje oraz pomoc jaką sobie obie wyświadczymy zaowocu...
  • Zastanawiam się tak, bo miałam 3miesięczną przerwę w stawianiu kart obcym. I pomocy w interpretacji tu na forum. O odczyt dla siebie się nie martwię, bo tarot był ze mną cały czas. Jak myślicie? Ciężki jest taki powrót po dłuższej przerwie?
  • Witam ,poniewaz jestem cały czas w niepewnej sytuacji ,dotyczacej przyszlosci znajomosci mojej i pewnego faceta,wyciągnełam 3 karty z pytaniem ;czy bedziemy w stalym związku nasza sytuacj a jest taka niewiadomo jaka.mam karty white.musze dodac ,ze czynnik intelektualny jest mocnym czynnikiem w naszej relacji. wyciagnełam kochankowie,rycerz mieczy,5 mieczy mam problem z dopasowaniem interpretacji ja bym zinterpretowała to tak ze jest uczucie miedzy nami i musismy podjac decyzje taką pr...
  • Dziewczyny, żeby nie było - nie jestem w żadnym zwiazku i dostałam dziś propozycję romansu ;-) Zastanawiam się, czy w to wejść, czy w ogóle do tego dojdzie, i jak to wpłynie na mnie. Jak będzie wyglądał nasz tajemny ;-) romans. Czy po bliskim dokładniejszym spotkaniu spodobam się Panu. Możecie rozłożyć karty na te zagadnienie :-D jestem bardzo wdzięczna i bardzo c i e k a w a . hi hi pudelek
  • ...na mnie i mojego znajomego.Co z tego wyniknie? Zapłatę oczywiście prześlę.
  • inny(9)

rozklad... 1. na co moge liczyc w uczuciach - as monet - hm, narazie na cos niewielkiego 2. czy powinnam mu zaufac ( wyszly naraz 2 karty ) - kochankowie + 4 kije - tutaj nie wiem 3. czego moge od niego oczekiwac - 6 mieczy - kontaktu 4. jak uloza sie relacje miedzy nami - 4 monety - lekka stabilizacja 5. czy powinnam planowac z nim przyszlosc - 4 miecze - nie 6. czy darzy mnie szczerym uczuciem - 3 miecze - ma do mnie zal, czuje rozczarowanie 7. czego oczekuje ode mnie - 5 pucharow -...
  • Hej jaki zawód może oznaczać 8 buław? Na pewno coś związanego z ruchem, dynamiką lub komunikacją z ludźmi? Na 8 buław dociągnęłam kartę pomocniczą 4 buław. Macie pomysł co to takiego może być? Ja stawiam na kogoś kto pracuje z telefonem lub internetem, np. pracownik kafejki internetowej, infolinii (np. helpdesk), sprzedaż telefoniczna (np. handlowiec) lub pracownik sklepu/portalu internetowego. Troszkę (szczególnie 4 buławy) kojarzą mi się z jakimś serwisem rozrywkowym, np. obsługą portalu to...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się