Forum Towarzyskie Świat wg Singli
ZMIEŃ
      nieszczery

nieszczery

(12 wyniki)
    • Naj gorsze rozstanie jakie przeżyłem...... Przez telefon ... Po prostu z dnia na dzień............ Był to związek na odległość....... Choć często się spotykaliśmy i przeżyliśmy wspaniałe chwile, a zarazem okrutne ,oj okrutne... Ja jako zwykły facet ,, Jedynie znający życie tych zwykłych ludzi........ Ta ukochana niby z innej pułki ... pani Dr.................. Lecz rozstanie przez tel. było rozstaniem na raty .nie potrafiła wyjaśnić mi dla czego.... Gdyż nie potrafiła powiedz...
    • Dog in The Fog to nie jest coś co lubię :(((( przesadzili trochę z tą delikatnością, jest tak słodkie az mnie telepie...brrr..
    • ktoś powinien mnie kopnąć w dupę,,Zakochałem się w kobiecie, która mnie robi jak chce, zdradza i o tym wiem...Nie oczekuję porad, za duży jestem...Co trochę mówi jak mnie kocha i jaka jest szczera i uczciwa i czeka na mój telefon, po czym albo wyłącza telefon informując potem że tylko wyłaczyła sygnał i nie słyszała, albo jak już odbierze to słyszę, że jest w męskim towarzystwie i ja mówię "kocham Cię, a Ty", a ona "cześć,pa" albo się po prostu rozłącza bez słowa jak dziś...Znam j...
    • Niedawno spotkałam w pubie młodą kobietę,która otwarcie przyznawała się ,że jest samotna i przyszła tam poznać faceta.Rozmawała o tym z osobami różnej płci.Ta szczerość była troche szokująca.A może tak właśnie trzeba?
    • Potraficie byc szczerzy aż do bólu?? Mnie się kolejny raz dziś za to dostało:( No cóż może się wreszcie nauczę...
    • A dzisiaj natknęłam się na podręcznik: "JAK SIĘ SPOWIADAĆ" Za jedyne pięć zeta w księgarni wysyłkowej!!!
    • juz troche kto jest kim, i ide sobie skrupulatnie poczytac watek "przedstawmy sie":) tak byc nie moze ze nie wiem z kim pisze:)Jeszcze pare dni temu wiedzialam wszystko,a teraz... Jak mi bedzie potrzeba jakis dodatkowych danych, napisze:) Ale ciesze sie bardzo ze weszlo tu tyle nowycyh osob ostatnio!:))
    • Podczas rozmowy z kimś z forum, ten ktoś powiedział zdanie, nad którym chcąc nie chcąc, zaczęłam się zastanawiać - że bardzo często wykorzystujemy względną anonimowość jaką daje nam forum do mniejszej lub większej "korekty" swojej osobowości - innymi słowy - przedstawiamy się tutaj w takim świetle, w jakim chcielibyśmy żeby widzieli nas inni - często to, co wychodzi przy poznaniu osobistym pozostaje w sprzeczności z wcześniejszymi wypowiedziami na forum. Jakoś mnie to zaskoczyło...
    • ...czy to dobrze byc calkowicie szczerym, tak do konca, bez owijanie w bawelen??
    • Kolejny artykuł o singlach, ale tym razem nieco inny, niż ten o którym ostatnio było głośno. Co prawda, tytuł ma nieco nieszczęśliwy, ale treść przynajmniej niezła:), zwłaszcza propozycje odpowiedzi na pytania otoczenia. zdrowie.onet.pl/1466370,2041,,,,poradnik_dla_samotnej,psychologia.html
    • Czy są tu osoby po 30-tce, po 40-tce? Pytam z ciekawości bo wiem ze jest tu wiele bardzo młodych ludzi ale nie tylko. Brakuje mi tu czasem wypowiedzi osob w róznym wieku. Czasami sie cos pojawia ale bardzo rzadko. (czasami przefiltruje Przedstawmy się i dlatego wiem:) p.s. nic nie mam przeciwko dwudziestolatkom (sama mam wciąz dwadziescia (parę przecież:)
    • Powiedzcie tylko czy ładna? Szczerze.. please www.suknieagnes.pl/kolekcje/k3/kol3-1-5.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się