Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      nieszczery

nieszczery

(36 wyników)
    • Dziewczyny, 2 lata temu robilam brwi, 3 tyg temu powtarzalam, bo "zrudzialy" i jakos tak nie do konca milo wspominam te powtorke - jakos bardzo bolalo (ta sama wprawiona Pani, masc emla, to samo miejsce). Zastanawialam sie od dluzszego czasu aby zrobic kreski (gora i dol) ale jakos nie do konca wyobrazam sobie te nieprzyjemnosci na linii rzes... wrrr ;o)) Pytam wiec te z Was, ktore maja kreski - czy to sie da w miare bezbolesnie przetrwac czy tez mam sie nastawic na poltorej -...
    • Witam, czy ktoś może mi polecić jakiś gabinet medycyny estetycznej w Warszawie? Szukam takiego w którym będzie przede wszystkim dobry dermatolog:). Gdzieś mi się o uszy obił WellDerm, ale nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć ten gabinet. Czy ktoś tam był?
    • Dziewczyny, cześć i czołem, dawno mnie nie było, a i teraz wpadam tylko na pięć minut :) Kosmetyczka zaproponowała mi Fraxel na twarz, ale ja mam skórę, na której pękają naczynka, jak motylek skrzydełkami machnie, bardzo wrażliwą, krwawiącą od byle czego, podrażnioną od byle czego. Agresywne złuszczanie chemiczne odpada, a ten Fraxel? Można czy lepiej nie?
    • zauważyłyście WYMIERNE efekty?
    • kupilam krem pod wplywem impulsu, eh, no i dopiero w domu przeczytalam dokladnie sklad i troche sie przerazilam, szukam w googlach, pare pierwszych to sa filtry blokujace promieniowanie UV ale tak szczerze to mam watpliwosci... czy to jest bezpieczne?? sklad: Aqua (Water), C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Glycerin, Glyceryl Stearate, Mangifera Indica (Mango) Seed Oil, Zea Mays (Corn) Starch, Butyl MethoxydibenzoylMethane, Pentaerythrityl Distearate, Phenethyl Alcohol, S...
    • z waskimi biodrami moze byc kobieca, moze sie podobac? moje wymiary to 85 60 87, na metr szescdziesiat wzrostu, bo to moj najwiekszy kompleks
    • no właśnie, czy mozna schudnąć bez cwiczeń? np. na dietce 1000-1200 kal? nie mam ani czasu ani ochoty na ćwiczenia, czasu , ponieważ pracuję (siedzaca biurowa) i mam małe dziecko, a gdy pod koniec dnia położe małą spać, jestem zmęczona i nie wyobrażam sobie, jak mogłabym jeszcze wskoczyć na jakiś orbitrek itp.
    • Najnowszego teledysku J. Lopez. Widział go już ktoś? Lopez wygląda tam rewelacyjnie, a do tego naprawdę bardzo szczupło. Ciekawe czy to jej zasługa, czy komputerowców :) Pozdr. Magda
    • opinie doswiadczone panie.czy sa kobiety zadowolone z brania tabletek i po ich odstawiniu????????????????ja nie mam z niczym problemow tj z cera organizmem czy warto wiec brac tabletki a pozniej ponosic jakies konsekwencje???????????
    • wiem że pełno takich watków o czyjejs urodzie ale bardzo mnie ciekawi czy podoba sie wam ta aktorka która wychodzi za toma cruisa?chyba cięzkop bedzie znalezc osobe której sie nie podoba:)pozdr.
    • Kochani, Jestem tu nową forumowiczką i za Waszą poradą skusiłam się na zakup polecanych przez Was kosmetyków tj. szamponu Oceanic AA z wyciągiem z pomidorów i kremu nawilżającego IWOSTIN. No i jestem niesamowicie zachwycona !!! Wczoraj po umyciu nim włosów moja mama stwierdziła, że mam pięknie błyszczące włosy, a wg mnie są również mocne i takie wygładzone. Jakby ich było więcej. Jeśli chodzi o wspomniany krem to rzeczywiście super nawilża i delikatnie matuje (napisane jest na ...
    • Jaki kupić podkład do twarzy? Nie chcę płacić za niego zbyt wiele... Mam cerę skłonną do trądziku, chcę dobrze zatuszować niedoskonałości. I od razu: jaki korektor, puder. Podzielcie się doświadczeniami :)
    • po zapoznaniu się z archiwum dotyczącym wątków z dove kupiłam go sobie dzisiaj i chce go dzisiaj wypróbować ale nie wiem czy mogę nim smarować również twarz.Jeżeli nie to co polecacie
    • Czy któraś z Was słyszała o meteorytach jednokolorowych(tzn. kulki nie są w różnych kolorach, a w jednym, np. liliowym lub łososiowym)? A może ktoś je miał i używał?Jestem ciekawa, czy dają jakiś kolor(i jaki) czy tylko rozświetlenie? Czym różnią się w efekcie(po nałożeniu) od kulek kolorowych? Z góry dziękuję za pomoc:-)
    • Moze znacie jakies sposoby? moj pomysl to narazie tylko uzywanie balsamu brazujacego a moze polecicie mi ktorys? bielenda czy kolastyna?
    • DZIEWCZYNY POEDZICIE SZCZERZE JAK TO JEST Z TYM SALONEM BIODERM NA NENCKIEGO BO W SUMIE BYM TAM ZAJRZEC CHCIALA TYLKO MUSZE JESZCZE ONIM NIECO WIECIEJ SIE ODEWIEDZIEC OD INNYCH MAM NADZIEJE ZE MI W TYM POMOZECIE CZEKAM NA ODPOWIEDZI OD WAS Z GORY BARDZO DZIEKUJE
    • 1. Kremy z filtrem uv SVR 50B - nie podobał mi się. Mam cerę raczej suchą, może dla mieszanych lub tłustych byłby dobry, bo się nie świeci i stapia ze skórą. Na mojej ciężko go było rozprowadzić. Kolor też mi nie podpasował. Byłby odpowiedni raczej dla jasnych cer (i na dodatek ma raczej beżowo-różowe zabarwienie). Mój odcień skóry jest jednak zdecydowanie żółty. Anthelios XL 60+ barwiący - tym razem strzał w 10! Efekt - lekko opalona skóra, ale uwaga! Nie kryje w przeciwieństwie ...
    • oglasza sie salon z Krakowa-byl ktos na tych zabiegach?warto sie wybrac?
    • i dlaczego. Powiem szczerze ze nigdy nie farbowalam u fryzjera bo sie balam nie wiem czego. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się