nogi

(6 wyników)
  • Moja mama się z tym męczy bardzo. Neuroglog przepisał jej leki przeciwpadaczkowe i przeciwdepresyjne, bo podobno nie ma na to lekarstw. Czy ktoś z Was spotkał się z leczeniem tej choroby metodami naturalnymi?
  • Mój dobry znajomy, ma problem z niegojącym się wrzodem na żyle na łydce.Wrzód pękł i nie chce się zagoić.Czy ktoś poradził sobie z tym problemem. Tradycyjne leki i inne metody/pończochy/ przepisywane przez lekarzy naczyniowych nie pomagają.
  • u mojej 77 letniej poniżej kolana zrobiła się bolesna ropiejąca rana która nie chce sie zagoić to jest związane z żylakami lekarz przepiała antybiotyk stosujemy też specjalny plaster na owrzodzenia żylaków niestety to już trwa drugi miesiąc i nie widać poprawy nawet wygląda tak jakby rana się powiększała,słyszałam że to nie da sie wyleczyć.Może ktoś miał podobny problem i zna sposoby to proszę o pomoc
  • od tygodnia bardzo bolą mnie nogi od kolan do stóp.Nie jest to uczucie ciężkosci,ale bólu i to takiego że mam wrazenie ze nogi mi się uginają i dalej mnie nie poniosą.smarowanie masciami z kasztanowca nie pomaga,Ból ten czuje mniej gdy idę np: na spacer a gorzej gdy chodze po domu przy pracach domowych.
  • Proszę o radę co z naturalnych sposobów można zastosować na poprawę krążenia w stopach nóg.
  • Witajcie Od dwóch tygodni mam pracę w której stoję 8h dziennie. Zaczęły mocno puchnąć mi nogi wokół kostek i zrobiły się worki pod oczyma. W czasie pracy pomimo że piję dużo wody prawie wcale nie oddaję moczu. Z tego co się zorientowałam problem dotyczy nerek. Czy możecie coś poradzić na wzmocnienie i oczyszczenie nerek. Pozdrawiam Forumowiczów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się