nogi

(9 wyników)
  • Witajcie! Mam na imię Sylwia, mam 35 lat, od 7 lat mieszkam w Norwegii. Jestem mamą dwójki słodziaków (5 i 11 lat) pracuję w przedszkolu, mam 190cm wzrostu. Dwa lata temu na Dukanie schudłam 16 kg po czym zaczęłam kombinować okropnie i właściwie nigdy nie zaczęłam III fazy. Skutek jest taki, że wszystkie kilogramy wróciły. Waga dziś rano pokazała 95,4kg:( Kilka dni temu w ręcę wpadła mi książka Soutch Beach Turbo i takie odżywianie bardzo mi odpowiada. Jestem zwolenniczką zdrowego jedzenia, ...
  • No i musiałam zjeść banana. Po tygodniu stosowania I fazy jest mi ogólnie słabo. Zastanawiam się czy ktoś też tak miał?
  • Balbina, pisalas w swoim poscie o kryzysach, ze jesz wiecej bialka i cwiczysz. Mozesz mi napisac mniej wiecej co i jak cwiczysz, z jaka czestotliwoscia? Zalezy mi na redukcji body fatu. I cos wiecej o tych koktajlach bialkowych, kiedy je pijesz itp. Pieknie dziekuje za pomoc.
  • Witajcie, równo rok temu zaczęłam dietę. W kwietniu 2010 roku ważyłam 83-84 kg, teraz to nawet nie pamiętam. Dziś ważę 59-60 kg w zależności od dnia. Od listopada to już III faza, staram się jeść normalnie ale bez objadania się. Zrezygnowałam z ziemniaków, białego chleba - do dziś ich nie jem. Słodycze od czasu do czasu zdarza mi się zjeść. Makaron, mąkę zawsze wybieram z pełnego ziarna. W tej chwili moim największym problemem są puchnące nogi - to jakiś problem z krążeniem, bardzo jest...
  • czy myslicie,ze stosujac sama diete SB,bez cwiczen, mozna schudnac z "newralgicznych" miejsc?w moim przypadku chodzi o nogi.a wydaje mi sie ze bez cwiczen nie osiagne zamierzonego efektu.pytanie kieruje do "chudziakow",ktore walczyly z tluszczykiem w okreslonych partiach ciala...ja chudne "od gory" niestety:( i nie wiem jak musialalbym byc chuda,zeby miec szczuple nogi...
  • Schudłam juz jakieś 8 kg.no po swiętach to ze 2 przybrałam.ale naszczęście nie jest źle. Jedyny problem i moje zmartwienie to to, że schudłam i na plecach,barkach,nogach,biodrach i zebrach. a gdzie brzuch? Nawet mi się nic nieruszył!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No może troche "oklapnał".Ale nie schudł.niewiem czy to nie przez te warzywka? Bo one nie są przeciez takie lekkostrawne? Robie brzuszki i pije duzo wody,ale jakos tego brzucha niemoge spalic.Jak to jest? Pomocy.......
  • znowu zaczynam dietę i nie wiem czy dam radę.........ostatnio w I fazie schudłam 1 kg.....i się załamałam.........po ćwiczeniach miałam wrażenie że nogi mi od ćwiczeń spuchły (powiększyły po prostu) - a jeżdziłam na rowerze codziennie, ćwiczyłam itd.....i się zniechęciłam.........tym bardziej że przy dzieciach zawsze jest coś słodkiego w domu - o zgrozo!!!!!!!!!!!!KTO MNIE WESPRZE!!!!!!!!!
  • jestem szczupła ale nioestety uda mam zbyt masywne nie wiem co robić by je wyszczuplić chcę zacząć biegać ale boje sie ze przybędzie mi mięśni pomózcie...
  • jestem na 3 fazie juz od 1,5 miesiaca waga stoi w miejscu ale troche mam wiekszy brzuch czy teraz gdy przejde na 2 tygodnie na 1 faze zmniejszy sie deko choc????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się