oczy

(17 wyników)
  • po uderzeniu w czoło pozostaly mi ciagłe mroczki przed oczami, iskierki,jakby śnieg,pulsujacy obraz, "snieg" szczególnie w ciemnosciach, literki mi skacza i pulsuja, i mam wrazenie ze kreci mi sie w glowie lekko, i tak mam juz od 3 lat, wiec samo raczej nie przejdzie, badania jak rezonans glowy, eeg,rtg,tomograf, badania u 3 okulistów wychodza prawidlowo, co w zwiazku z tym moge zrobic zeby polepszyc sobie wzrok, tzn wrocic do dawnej postaci? najgorzej jest gdy siedze przy mon...
  • Byłem u energoterapeuty, bo ok. 10 dermatologów (nie tylko z Lublina, gdzie mieszkam) nie zdołało mi pomóc. Większość stawia na alergię, ale czym spowodowaną - nie wiadomo. Testy skórne nic nie wykazały. Ten uzdrowiciel zasugerował leczenie żołądka. Moje pytanie jest takie: Czy jakaś choroba żołądka moze manifestować się zmianami na skórze twarzy?? I to w konkretnym miejscu, dookoła oczu?? Wygląda to tak, że na górnych i dolnych powiekach oraz pod nimi mam bardzo zmienioną skórę:...
  • Czy ktoś mi może doradzić co jest najlepsze z metod naturalnych na podpuchnięte oczy, których się nabawiłąm po leczeniu jodem promieniotwórczym, czy są jakieś zioła,które zmniejszają obrzeki?
  • od wielu lat mam siniaki pod oczami i nie moge sie ich pozbyc.Dodam ,ze mam kamienie na nerce,od niedawna choruje na luszczyce(biore leki).Mam dwa pytania : 1.Jak pozbyc sie tych siniakow?? 2.Gdzie znajde informacje na temat diety oczyszczajacej?? Wiekie dzieki!!!
  • [b][b][b][b][/b][/b][/b][/b]
  • Polecam tybetańskiego irydologa w Krakowie. Polecił mi Ją chory na stwardnienie rozsiane. Byli razem w Tybecie i choraba się zatrzymała. www.dramra.prv.pl Przyjmuje w: NFOZ ” ŚRÓDMIEŚCIE ” 31 – 146 Kraków ul. Długa 38 p 102 Ip Tel: 0 - 12 - 632 – 54 – 88 / 8 - 16 / Tel. kontaktowy: 507 407 477 Dla tych co nie wiedzą co to jest IRYDOLOGIA znalazłem w prasie takie określenie: - jest to nauka zajmująca się oceną stanu zdrowia pacjenta na podst...
  • czy stosując masaże stóp mozna wyleczyć zeza spowodowanego niedowidzeniem oka? Czy komus się to udalo?
  • Swego czasu bywalam u irydologa - ziololecznika - dietetyka ;), dr. Furduja, Ukrainca (chyba). Przyjmowal w W-wie na Zoliborzu (ul. Fontany) i chyba w Koninie, ale w W-wie pod tym adresem/tel. juz nie urzeduje. Moze ktos go zna i wie, gdzie teraz przyjmuje? I czy w ogole gdzies przyjmuje??? Bede wdzieczna za jakiekolwiek informacje.
  • Mam chore zatoki z silnym i uporczywym kaszlem, do tego silne bole zołądka , nie moge brać antybiotyku po którym czuję sie fatalnie.TO trwa już 2 tygodnie nie mam siły chodzić po mieszkaniu. Próbowałem różnych sposobow ale żaden na razie nie pomaga.Spywający z zatok katar uniemożliwia oddychanie, najgorzej jest w nocy. Może ktoś miałby dobrą radę
  • Czy macie jakieś doświadczenia z takimi okularkami? Zamiast szkieł zamontowane są w oprawkach takie czarne "płytki" z dużą ilością malutkich dziurek. Podobno codzienne parogodzinne noszenie takich okularków poprawia wzrok (krótkowzroczność, ale chyba nie tylko). Dostałam takie jakiś czas temu, ale trudno w nich funkcjonować. Jedyne co da się w nich robić to oglądanie obrazków w mało ambitnych kobiecych pismach ;) Swobodnie czytać trudno, a o zajęciach domowych czy pracy nawet nie ...
  • Witam serdecznie :) Czy ktoś słyszał o diecie-oczyszczającej organizm, która polega na "odżywianie się" tymi produktami: oliwa lub olej + sok cytrynowy + sok grapefruitowy przez ok dwa - trzech dni? Będę wdzięczna za informację :) Pozdrawiam, irka66
  • Wlasnie zapisalam sie na wizyte w gabinecie chiropraktyki. Wiem, ze moj kregoslup nie jest idealny co potwierdzil tylko skaner, ktorym przeswietlono wstepnie moje kregi szyjne. Mam jednak najrozniejsze watpliwosci, slyszalam o ludziach ktorzy zostali kalekami po poddaniu sie praktykom 'naprawiania' kregoslupa. POwiedzialam o tym badajacemu mnie lekarzowi i on twierdzi ze to sa przypadki pochodzace od masazystow, ktorzy nie maja prawa manipulowac przy kregoslupie. On studiowal 6 la...
  • Mam pytanie do osób, które jedzą zmielone skorupki jajek - Czy w przypadku alergii na białko kurze można jeść skorupki po uprzednim umyciu "na świeżo" skorupek z pozostałych w nich resztek białka?
  • Nie wiem czy to właściwy wątek w tym forum ale poszukuję porady, chcę kupić inhalator do stosowania w domu podczas kataru i kaszlu. Czy ktoś może mi poradzić jaki jest najlepszy i gdzie kupić? Z góry dziękuję
  • bardzo cierpię z powodu suchego oka, nic nie pomaga - żadne sztuczne łzy, ani krople, ani zatyczki, czy komuś udało się znaleźć coś alternatywnego, co przynajmniej łagodzi objawy ??? Lekarze rozkładają ręce, nie są w stanie nic poradzić. Podzielcie się swoimi doświadczeniami, bardzo proszę
  • Witam! Szukałem na forum, ale nie znalazłem tematu o kręgarzach. Chciałem o nich podystkutować, ponieważ mój znajomy został przez jednego dotkliwie poszkodowany. Może słyszeliście o podobnych przypadkach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się