betsypetsy 17.10.05, 15:11 Nie wiem czy to właściwy wątek w tym forum ale poszukuję porady, chcę kupić inhalator do stosowania w domu podczas kataru i kaszlu. Czy ktoś może mi poradzić jaki jest najlepszy i gdzie kupić? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krutikow Re: Inhalacje 17.10.05, 15:17 Poniewaz uzywam inhalatorow od lat moge powiedziec, ze najlepszy jest ten najprostszy za dwadziescia pare zlotych, taki jakby garnuszek z uszkami i nasadkami na usta , nos ....Inne, drozsze, jakies wymyslne, ciagle szwankuja, a w tym nie ma sie co zepsuc. Ja nawet preferuje jedna nasadke, bo wtedy nic mi sie tez nie moze zawieruszyc. Do kupienia w aptekach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
betsypetsy Re: Inhalacje 17.10.05, 15:37 Dziękuję za radę, poszukam w aptece,a może ktoś ma doświadczenie z inhalatorem ultradźwiękowym lub pneumatycznym? Odpowiedz Link
taptap Re: Inhalacje 21.10.05, 13:49 Witam ja kupilam w zeszlym roku inhalator(oczywiscie nowy) na allegro i jestem z niego bardzo zadowolona zaplacilam ok 170 zl ma wszystkie niezbedne nasadki czyli 2 maseczki dla dzieci i doroslych jedna bezposrednio do buzi i 1 do nosa .A jezeli chodzi o model to zalezy ile dziecko ma lat bo inhalatory roznie rozbijaja czasteczki leku.Ale osobiscie bardzo polecam kupno moje dziecko ma astme i robimy inhalacje 2 razy dziennie . Odpowiedz Link
betsypetsy Re: Inhalacje 22.10.05, 14:49 Dziękuję za odpowiedź, właśnie chcę kupić taki inhalator ale nie wiem jaka firma jest dobra, chcę aby służył wiele lat i niepsuł się. Odpowiedz Link
taptap Re: Inhalacje 23.10.05, 22:36 Czesc ja mam PIC aromatherapy kupilam go rok temu inhaacje robimy 2 razy dziennie i odpukac na razie wszystko ok ja zaplacielam ok 170 ale widze ze teraz sa jeszcze tansze(nie ma jeszcze sezonu) potem zdrozeja wpisz sobie w allegro haslo inhalatory i tam znajdziesz cos dla siebie. Odpowiedz Link