oczy

(24 wyniki)
  • szukam towarzystwa do odchudzania bo samemu tak strasznie ciężko
  • witam wszystkich,jejku jak tu pusto,wszyscy pochudli,nikt sie nie odchudza.. no coz,ja musze zaczac. moj 1 dzien dzisiaj,jest mi strasznie zle ale nie widze innego wyjscia aby pozbyc sie tych wstretnych kilogramow.bylam rok temu na tej diecie i schudla ok 15 kg lacznie z mieszna.teraz mam jakies 6 kg do zgubienia i zapas diet na ok 12 dni.potem zadowole sie kurczakiem i brokulami zamiast mieszanej.waze 67 kg,marzy mi sie 60kg. pozdrawiam wszystkich zmagajacych sie z sadelkiem
  • Stosowłam diete niecałe trzy lata temu , byłam zachwycona efektem 12 kg w dół:)))zmieniłam nawyki zywieniowe i to sporo wiec powinno byc ok, ale niestety włąsnie brakuje mi jeszcze 4 kg zeby osagnac swoja wage sprzed diety. Myśłam o ponownej kuracji , ale wylądowąłm u dieteyka i całe szczescie. nie ma szans utrzymać wagi po tej diecie , przy odorobinie wysiłku mozna co najwyżej uniknac efektu jojo ale do swojej wagi wraca sie napewno.
  • Hej. Własnie kupiłem DC i mam zamiar zacząć ją od jutra. Mam nadzieję że mi coś pomoze. Trzymajcie kciuki. Będe pisał o rezultatach...
  • Ja ważę 103 kg i mam 177 cm, moje BMI wynosi 33. Według BMI powinnam ważyć ok 76 kg :) także długa i ciężka droga przede mną - ale fajnie że mam was i świadomość że nie jestem sama :)
  • Witam mam do was taka prośbę proszę o wsparcie mam 27 lat moja waga to 150kg a wzrost 169cm Kiedyś byłam na diecie Cambridge ale niestety nie miała pieniędzy na konynuacje. wtedy moja wyjściowa waga była 120 doszłam na tej diecie do 112 i niestety brak pieniędzy. Teraz po porodzie moja waga wyjściowa jest troszkę hmmmmmmm wieksza Dostałam od mikołaja wage elektroniczną do 150kg i powoli nabieram siły na diete ponieważ mój zegar biologiczny bardzo szybko bije i chcę zajść w ciąż...
  • hmm....wlasnie koncze 4 dzien scislej cambridge. moze to komus wyda sie dziwne, ale ja nie waze duzo, zaczynalam od 58 przy wzroscie 170, to generalnie na pewno nie jest otylosc.ale ja sie zle ztym czuje.zawsze bylam osoba bardzo szczupla, nigdy nie mialam klopotow z waga.byl czas ze bez kompletnie zadnej diety wazylam 49 kg....i jadlam co chcialam. od 2 lat jednak zaczelam tyc, przyznaje sie zejadlam bardzo duzo, non stop jakies pasty w knajpach, rybki, gotowanie w domku roznych pyszno...
  • Witam Was, Kochane Kobietki. Dziś jest mój 19-ty dzień ścisłej. Jest mnie ok. 7 kg mniej, przy czym 6 kg zrzuciłam w ciągu 10 dni diety, od tamtej pory, waga niespecjalnie mnie lubi... DC nie sprawia mi specjalnych problemów, jestem z siebie dumna, bo myslałam, szczerze mówiąc, że gorzej jest z moją silną wolą. Problem polega na tym, że jednak mój organizm zaczął się od jakiegoś tygodnia buntować na to proszkowane jedzenie. Objawia się to wieczornymi bólami żołądka (nie zawsze, al...
  • Czesc dziewczyny.Jestem dzis 4 dzien na DC,ktora zreszta robie po raz II.Ale dzis totalny glod!!!!Na domiar wszystkiego moja wspollokatorka ciagle je!!Ma ochote wyjesc wszystkie ciacha i buly :( kurde no trzymam sie ale dzis to juz przesada...i najdziwniejsze,ze nie mam ssania w zoladku tylko ten mozg i oczy chce zrec!!!
  • Od jutra planuje drugie podejscie diety Cambridge stosowalam ja w maju i schudlam ok 6 kg ale niestety w wakacje tak zaszalalam(gofry lody fryteczki szszlyczki) ze przybylo kilogramkow:( Troche sie obawiam tego drugiego podejscia bo kumpela mowila ze za drugim razem(przynajmniej ona tak miala) nie dosc ze traci sie mniej kilogramow to diete przechodzi sie gorzej:(:( a jak wy myslicie dziewczyny?Pozdrawiam wszystkich dietujacych:)
  • No to zaczęłam....jak rano zobaczyłam 96kg na wadze to już nie mam na co czekać...Wypiłam rano pół zupki grzybowej, popiłam wodą i kawą i teraz biegam do toalety już chyba trzeci raz....Nie lubię tego , ale przynajmniej jestem pewna ,że to działa . A jak Wam idzie ? Dopiszcie się , kto wystartował dzisiaj, to będziemy się razem wspierać i chwalić osiągnięciami.... Jak Wam będzie źle to też piszcie, ale pierwszy dzień jest zazwyczaj całkiem ok. Teraz tylko do 11-ej, bo będzie drugie...
  • Najpierw troche historii: z CD mialem (tak, tak, to nie pomylka – rodzaj meski...) do czynienia na powaznie 2 razy. Zawsze zaczynalem z CD, a pozniej kontynuowalem po swojemu. Efekt – szczegolnie za drugim razem – byl baaardzo pozytywny: ze 116 kg (przy wzroscie 178 to calkiem sporo...) na efekt koncowy 82,5 kg. Oczywiscie, to nie tylko zasluga CD, ale spory jej udzial w poczatkowej fazie to i owszem! Z tzw biegiem czasu jednak zaczelo sie znowu nawarstwiac tu ...
  • czesc wszystkim.zaczynam 2 diete cambridge,pierwsza na poczatku tego roku,przeszlam ja bez wpadek i schudlam cala pociazowa nadwage.schudlam ok 10 kg na 3 tygodniach scislej i tygodniu miesznej.nie mialam zadnego efektu jojo,skutkiem ubocznym byla moze troche obwisla skora..:-( ale to tez przez to ze w ciazy przytylam ponad 30 kg wiec po trochu to zrozumiale. karmilam piersia przez 6 miesiecy,potem poczekalam 3 miesiace i sie udalo.. problemem za to byly papierosy(zaczelam p...
  • Witajcie Kobietki, za jakiś czas chce zaczac diete. Kiedys, jakies 2 lata temu, juz ja stosowalam i bardzo ladnie poszlo (z 93 na 70), teraz przez kilka miesiecy nazbieralo mi sie kilka kilo i chcialabym je zlikwidowac. A poniewaz cwicze dosc ostro, przynajmniej 3 razy w tygodniu, a to nie sprawia, ze jestem mniejsza, wiec chce sobie zrobic tydzien scislej, a potem jakis czas mieszanej, jeszcze nie wiem jak dlugo. Przypomnialam sobie ogolne zasady mieszanej, ale pojawilo sie pytanie. Mo...
  • Witam serdecznie dzielne istoty Jestem już 2 tydzień na diecie ścisłej (znoszę ją dobrze, trochę głód doskwiera, ale bez tragedii :D Natomiast zaczynam myśleć o tym co będzie po ścisłej (robię ją 21 dni) !!! Niecierpię liczenia kalorii przy przygotowywaniu posiłków, a wiem, że moje oko może zechcieć mnie oszukać i ... szkoda by było tego trudu i wysiłku, bo widzę już dobre efekty (4 kg) A co myślicie o diecie South Beach ??? Czy ktoś ją zastosował po DC, a jeśli tak to z jakimi r...
  • Zastanawiam się, bo gdzieś tu czytałam o babeczkach, batonach...ja na razie zakupiłam same torebki, powiedzcie co jeszcze można kupić i czy np batonik stosuje się zamiennie z zupka lub koktajlem?Jak to jest?
  • Jestem bardzo zadowolona z efektow DC. Wszyscy moi znajomi pytaja sie, co ja robie, ze tak "jakos dziwnie wygladam". Wzielam sie po prostu za siebie- odpowiadam. Czuje sie swietnie. Mam jeszcze troche do zrzucenia i mam ogromna nadzieje, ze mi sie uda. Za wszystkich, ktorzy dopiero rozpoczynaja DC trzymam kciuki. Pozdrawiam KASERA
  • OK, waga stoi, jak było 78 tak jest 78. Dobre i to, byle nie szło do góry :-) Dziś w ramiach ćwiczeń idę pobiegać z moim chłopakiem, to kolejny kroczek w traceniu kilogramów. Życzę wszystkim miłej soboty:-)
  • Właśnie przed chwilką konsultantka przywiozła mi dietkę na 2 tygodnie :-) Mam koktajle owoce leśne + kakao ( niestety zamówionych capucino nie było) i oczywiście zupki: kurczak z grzybami, jarzynowa i żurek.( z Waszych opisów zauważyłam , że żurek nie jest zbyt dobry :-( ale może jakoś przeżyję. Muszę się przyznać, że troszkę się boję tej dietki bo jestem uzależniona od słodyczy!!! Trudno- trzeba walczyć :-) Od jutro zaczynam.. może ktoś jeszcze?
  • Witam się w poniedzialek i ogłaszam światu, ze zaczynam:) Wiem, że jak ogłosze wszem i wovbec, to łatwiej mi sie zmobilizować:)) Widze że pierwszomarcówki ruszyły ostro (gratuluje rezultatów:))). Z uwagi na brak dostepu do neta w domu (zachicalo mi sie netii) malo sie udzielam, ale mam nadzieje ze sie na dniach to zmieni - bo musze przyznac, Forumki szanowne, że niezle mobilizujecie mnie:))) Nie waze sie n poczatek, bo wiem ze waga dla mnie łaskawa nie bedzie. Ale po pierwszej scisle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się