Forum Dom Architektura
ZMIEŃ
      oferty

oferty

(36 wyników)
    • Szukamy architekta z jakiegokolwiek miejsca w Polsce, który zaprojektowałby nasz dom pod Warszawą. Wiek, płeć i inne takie nie mają dla nas znaczenia, ale szukamy osoby z silnym poczuciem, że w Polsce jest miejsce na dobrą architekturę. Osoby, która śledzi co i jak rysuje się i w Polsce i za granicą. Osoby, która potraktowałaby to nie jak rutynowe zlecenie do odwalenia ale jako (artystyczne) wyzwanie dla siebie. I ja i żona mamy "wolne" zawody, stąd szukamy artysty a nie rzemieśnika. ...
    • Planujemy z mężem budowę domu (chcemy mieć projekt indywidualny) i zastanawiamy się jak wybrać architekta. czy sugerujecie się opinią znajomych? czy robicie konkurs ofert zbierając kontakty np. z tego forum (widziałam wiele ogłoszeń), czy może to tylko kwestia ceny za projekt? i jak tak naprawdę wygląda średnia cen za projekt domu ok. 250m2?
    • Witam, stare, od 30 lat nie remontowane mieszkanie. Potrzebuję osoby, która wspomoże swoimi pomysłami i ciekawymi rozwiązaniami.
    • Witam, Poszukuję architekta wnętrz do zaprojektowania salonu z kuchnią - 33m2, łazienki - 9m2, a być może nawet całego mieszkania 74m2. Mieszkanie znajduje się około 60 km od Warszawy. Zależy mi na projekcie funkcjonalnym ale jednocześnie ciepłym i przytulnym wnętrzu. Nie interesują mnie drogie dodatki, wszystko musi mieć swoje uzasadnienie cenowe. Proszę osoby zainteresowane o przesyłanie oferty (sposób współpracy - etapy tworzenia projektu, płatności), przykłady projektów oraz...
    • dom w nowoczesnym stylu ok. 200 m2 - do zaprojektowania przede wszystkim ścianki działowe, oświetlenie. To na poczatek, w miarę szybko potrzebuję porady. Potem łazienki, kuchnia, pokoje. Proszę o propozycje na maila wraz z ofertą cenową
    • zlece wykonanie wizualizacji 3d do istniejacych planow (prosty uklad urb, dwa budynki o prostej formie). prosze o podanie oferty
    • Witam państwa, Zastanawiałem się ostatnio z żoną nad kupnem mieszkania. Przebieraliśmy przeróżne oferty mieszkań w całej warszawie. Natknąłem się na ofertę Grupy Inwestycyjnej MAKDOM i zainteresowałem sie przyjemnym i funkcjonalnym projektem w Warszawie - Fort Chrzanów. img526.imageshack.us/my.php?image=showimagephpzh0.jpg Bardzo mi się to podoba i czekam na mieszkanie. Polecam. www.makdom.com.pl/oferta.php?item=1&miasto=6&inwest=33
    • Witam Mam pytanie. Ile biorą wasi branżyści za projekt domku (konstruktor, elektryk, sanitariusz - bez przyłączy )? Im więcej osób podzieli się doświadczeniami w tym względzie ,tym bardziej będziemy mieć wszyscy rozeznanie czy ktoś nas kroi czy nie . Pozdrawiam
    • Mam wąską i długą działkę 22,4x49 z wjazdem od południa. Prawdopodobnie nie znajadę nic gotowego pasujacego do działki i jej usutłowania i warunków. Proszę o namiary na dobrego architekta u ktrego warto zamóoić projekt i który prowadziłby nadzór budowlany. Jeśli można prosze o oferty na priv chętnie z odnośnikami co zaprojektował aby można sie było zorientowac w jakim stylu czuje sie on najlepiej. Chętnie zapoznam sie z ofertą cenową. Dodam ze dom ma być najprawdopodobniej z poddd...
    • Witam Zakupiłam 70 m2 mieszkanie w stanie deweloperskim www.osiedlezgwiazdami.pl/Mieszkanie.aspx?id=DW6_m33 Poszukuję projektanta do całkowitego projektu łącznie z oświetleniem itp. Projekt muszę mieć skończony w pierwszym tygodniu lutego gdyż wtedy mam zarezerwowaną ekipę. Osoby z ofertami od 100 zł/m w górę proszę nie pisać gdyż mój budżet tego nie wytrzyma;) Portfolia i propozycje prosze wysyłać na mail justyna.dyktorowska@gmail.com Pozdrawiam Justyna
    • Witam, poszukuję architekta wnętrz do aranżacji antresoli (ok. 40 m2), a może nawet całego mieszkania (ok. 100 m2):). Będę wdzięczna za polecenie kogoś i/lub oferty na pocztę gazetową. Pozdrawiam, Magda
    • Witam, Szukamy architekta, który zaprojektowałby 55 metrowe mieszkanie. Interesowałoby nas: rozplanowanie funkcji pomieszczeń w formie rzutów poziomych - rozmieszczenie ścian działowych oraz mebli i innych elementów wyposażenia, a także oświetlenia, przekroje lub rozwinięcia ścian z uwzględnieniem kolorystyki, materiałów wykończeniowych i wyposażenia - rysunki z wymiarami, projekt sufitów podwieszanych - rysunki z wymiarami, projekt ułożenia posadzek - rysunki z wymiarami, projekt...
    • j.w. szukam architekta do wykonania projektu domu jednorodzinnego, najchętniej z woj. kujawsko-pomorskiego. Mam plan zagospodarowania terenu, warunki budowy, wkrótce przyłącze prądu... i niedokończony projekt, bo projektantowi się odechciało z nami współpracować. Wziął zaliczkę i "odszedł". Polećcie kogoś proszę.
    • Witam, ile liczy sobie architekt w W-wie za m2 kompletnego projektu domu jednorodzinnego (o pow.250m2) - koncepcja+budowlany+wykonawczy+nadzory?
    • Witam. Chcieliśmy z mężem kupić projekt z Archipelagu- Ziemowita, jednak plan zagospodarowania przestrzennego nie chce nam go przepuścić. Byliśmy na rozmowie z Panem Robertem Wójciakiem i po analizie wygląda na to, że najlepszy był by dla Nas projekt indywidualny. Przeglądamy z mężem projekty gotowe i żaden w 100% nie satysfakcjonuje Nas. Zastanawiamy się jednak czy cena 150 zł/m2 projektu nie jest ceną zbyt wygórowaną. Nasz dom ma mieć między 150 a 170m2, zakładając największą powierzchnie t...
    • Poszukuję architekta do wykonania planu przebudowy mieszkania. Mieszkanie mieści się w starej przedwojennej kamienicy. Chciałabym móc spotkać się z architektem i omówić swoje pomysły, nie tylko liczyć na jego wizję. Czekam na kontakt na gazetowym e-mailu. Poniżej zamieszczam link do planu mieszkania: Moja wizja "przed" i "po" fotoforum.gazeta.pl/3,0,1480480,2,1.html
    • Czesć, szukam architekta do mojego nowego lokum, jakie są to koszty?
    • Witam. Jak w temacie, poszukujmy projektanta wnętrz do projektu domu jednorodzinnego pod Rzeszowem. Referencje oraz portfolio mile widziane. Dom (pow. 230 m2) jest na ukończeniu i chcieli byśmy ustalić z projektantem uklad instalacji elektrycznej jeszcze przed wykończeniem scian. Nastepnie projekt pomieszczeń oraz mebli na zamówienie. Pozdrawiamy.
    • witam, niedługo będziemy spotykać się z kilkoma ekipami wykonawczymi i prosić je o wycenę robót. Mamy zamiar wybudować dom pod Warszawą, 200m, garaż wolnostojący (okolice Starych Babic). Czy możecie poradzić jakie średnio ceny mają ekipy z naszych okolic... Jak wyceniają - materiały oddzielnie, roboty oddzielnie? Co się bardziej opłaca - dostarczać materiał samemu czy zlecić wszystko ekipie? I druga rzecz - pytanie o architekta - ile kosztuje zaprojektowanie wnętrza - płaci się z met...
    • Poszukuję architekta wnętrz do aranżacji domu. Będę wdzięczna za polecenie kogoś i/lub oferty na pocztę gazetową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się