oferty

(40 wyników)
  • ponieważ planuję wydatki, przeglądam różne gazetki reklamowe pobliskich supermarketów i przypadkiem znalazłam stronę, na której są prawie wszystkie gazetki z różnych marktetów do kupy zebrane, że tak powiem :) może już było o tym na forum, ale nie zauważyłam, więc podaję link, może skorzystacie, bo czasem warto.. www.promoceny.pl/
  • Do tej pory korzystałam z Cyfry +. Niedawno skończyła mi się jakaś promocja, której nijak nie mogę sobie przypomnieć, ale nie chce mi się już tego dochodzić. Czas i zdrowie psychiczne również trzeba oszczędzać ;))) Chociaż nie jest to łatwe, kiedy na fakturze za samą tv widzi się 215 zł... Wypowiedziałam już umowę, ale niestety muszę jeszcze odpokutować 3 miesiące okresu wypowiedzenia. Po tym czasie chcę się zdecydować na dostawcę dla mnie optymalnego - a więc takiego, który zapewni pr...
  • Ponieważ pewnie tak samo, jak wiele z osób z Forum Oszczędzanie korzystam z ofert lokat krótkoterminowych ( z dzienną kapitalizacją) proponuję założyć taki zbiorczy wątek o tym, co ciekawego pojawia się w danym momencie na rynku bankowym lokat. Wiem, że co chwila pojawiają się gdzieś fajne okazje i może warto by je mieć tu w jednym miejscu? Za chwilę kończy mi się lokata w Idea Banku, a dodatkowo mam znowu trochę wolnych środków i poszukuję miejsca, gdzie można by je ulokować ( najlepiej ...
  • Trafiłam na ofertę karty która daje zniżki w sklepach, a dodatkowo do tej karty dodają 50zł na zakupy w te święta!!! Karta jest bezpłatna także to chyba bardzo ciekawa oferta? Oferują ją wspólnie portale ePortfel i Money, ja znalazłam ją na stronie www.eportfel.com , co sądzicie o tej ofercie?
  • Przymierzam sie do wziecia kredy tu hipotecznego, prawdopodobnie we frankach. Bylam juz w kilku bankach, badac sobie zdolnosc kredytowa itp, itd. Obecnie waham sie miedzy Multibankiem a mbankiem, ale moze wiecie gdzie sa jakies super warunki, jak np swego czasu byly w Nordei??? Czy wszedzie to samo i juz nie szukac?
  • Witam, Chciałam założyć dobrze oprocentowaną krótką lokatę, znalazłam ofertę lokaty na dobry początek z Idea Banku, zgłosiłam się do nich wypełniając formularz internetowy i na drugi dzień dostałam dziwną ofertę telefoniczną. Zadzwonił konsultant, z gratulacjami wyboru najlepszej na rynku lokaty, i z propozycją jeszcze lepszej "lokaty z tabletem". Nie uzyskałam żadnych szczegółów oferty, mają one być przedstawione na spotkaniu z doradcą w placówce banku. Podobno jest 600 tabletów na oddział ...
  • Od kilku dni o gazety piszą o zakupach grupowych. I zastanawiam się, czy warto. Korzystałyście z takich portali? Czy jest to sposób na oszczędzanie? Jeśli tak, to który portal warto wybrać (jest ich bardzo dużo)?
  • Potrzebuję kredytu hipotecznego na dokończenie budowy. Zastanawiam się nad ofertą PKO BP i ING. Macie jakieś doświadczenia? Gdzie macie swoje kredyty hipoteczne (jeśli macie)?
  • Miałam dziś telefon - jak się pan przedstawił - od tego szacownego banku. Mam u nich lokaty internetowe i ble ble . Proponują mi założenie konta oprocentowanego na 9% uwaga ... bez podatku Belki. Nie trzeba mieć regularnych wpłat i można wypłacić kiedy się chce i ile się chce. Cuda niewidy jednym słowem panie. Tylko taki mały podstęp w tym jest. Trzeba na spotkanie z konsultantem udać się do siedziby Open Finance. Spotkaliście się z taką ofertą? Bo szczerze mówiąc wyrwali mnie ze snu...
  • Może komuś przyda się ta informacja. Byłam dzisiaj w zarządzie Ligi Ochrony Przyrody aby zawieźć kartę kolonijną mojej córki. Tam mi powiedzieli o tej ofercie last minute. Zostało im kilka miejsc na kolonie w Zawoi i w Wiśle dla dzieci szkół podstawowych i gimnazjalnych. Cena jest naprawdę okazyjna. Do Zawoi 700zł a do Wisły 800 (normalna cena to 1200). Osobiście mogę polecić te kolonie, bo moja córka jeździ na nie już od 6 lat. Zawsze wraca zadowolona. Grupy dzieci są małe 10-15 o...
  • Dziś mnie to zastanowiło. Bo dziwnie się poczułam kiedy otworzyłam list z banku. Na początku listopada rozbiłam auto. Dostałam szybszą wypłatę za zlecenia od szefa. Przerzuciłam te pieniądze na konto Eurobanku ( zawsze to jakiś procent przy większej kwocie a auta nie kupuje się w tydzień) z tytułem przelewu AUTO. W końcu kasę znów przelałam i autko kupiłam. A dziś dostaję ofertę z banku o limitowanej ilosci klientów dla których mają kredyt samochodowy. I nie koniecznie musze kupić auto ...
  • Witam wczoraj chciałam dokupić kilka rzeczy na prezenty dla rodziny, z którą będę spędzać wigilię. Niby w sklepach mnóstwo towaru, półki się uginają, ale jak się przyjżeć to większość to jest chłam. Wróciłam z pustymi rękami, bo stwierdziłam, że nie kupię czegoś na siłę, co "mogło by być" lub "nie najgorsze". Zeszłam 4 centra handlowe, i wszędzie ceny wywindowane, towar jakby przebrany, a przecież sklepy powinny się przygotować na taki atak klientów. Zawiodła logistyka, czy czys...
  • Może ktoś będzie potrafił doradzić, w którym banku korzystniej jest się zadłużyć, albo przynajmniej którego unikać. Muszę pożyczyć kwotę 6 tys. na okres dwóch lat. Chciałabym też uniknąć pośredników. Czy korzystniejsza będzie oferta banku, w którym mam konto od lat i są na nim regularne wpływy, czy szukać w "obcych" bankach? Na co zwrócić uwagę przy staraniu się o taki kredyt?
  • Witam, uzbierało mi się na koncie ok 15tys i chciałabym rozsądnie z nimi coś zrobić. jaka jest najlepsza oferta lokaty w tym momencie? i jeszcze jedno pytanie. od kwietnia będę zarabiać w systemie prowizyjnym tzn. podstawa plus prowizja, do życia wystarczy mi to co dostanę jako podstawę, a to co dostanę ekstra (pewnie raz więcej raz mniej) chciałabym przelewać co miesiąc na jakiś rachunek oszczędnościowy, możecie coś polecić? w ogóle się na tym nie znam:((( z góry bardzo dzięk...
  • Zepsuła mi się komórka, którą miałem od roku 2000. Najwyższy czas. Mam konto w Heyah na kartę. Muszę kupić więc jakiś nowy aparat. Miesięcznie wydzwaniam 30-50 zł. Warto wziąć abonament i telefon za złotówkę? Tylko, że w abonamencie minuta kosztuje 59 groszy a na karte 29. Tyle, że w abonemencie jest powiedzmy godzina gratis. No i tak się zastanawiam. Telefon potrzebuję najprostszy z możliwych. Może da się taki kupić za kilkadziesiąt złotych? Ale chciałbym nowy a nie używany (najczęściej pewn...
  • Czy ktos z Was otrzymał promocyjną ofertę firmy Vattenfall? chodzi mi głównie o propozycję przejścia na tak zwany produkt uniwersalny, który gwarantuje przez rok stałą cenę za kWh. Czy według Was jest to opłacalne?
  • Który Waszym zdaniem operator oferuje najlepszą fertę ? za 16 dni kończy mi się umowa z Orange. Mam plan taryfowy 65zł i kiepską ofertę . Z orange 'związana ' jestem już 6 lat i przyznam szczerze że bez rewelacji .. Teraz chcę zniżyć abonament do max. 30 zł ..co polecacie?
  • czy faktycznie bardziej się opłaca wziąć kredyt z tego programu? czy banki, które go oferują nie pobierają np. wyższych prowizji? ciekawa jestem również czy państwo zdecyduje się na wprowadzenie tego programu również dla singli, w końcu nie każdy ma szczęście/ czy nie/ być w związku małżeńskim...
  • Na wstępie pragnę się przywitać.Podczytuje to forum regularnie,lecz jak do tej pory nic nie pisałam.Myśle,że to się zmieni:)Mam pytanie do osób,które brały kredyt i mają jakiekolwiek informacje gdzie najkorzystniej itd.Chcemy wziąć 30 tyś.na remont domu.Spłaty chcemy rozłożyć na 5-7 lat z możliwością wcześniejszej spłaty.Obecnie mamy konta w Banku PEKAO SA ale nie jesteśmy zadowoleni z usługi planujemy zmienić.Proszę o jakiekolwiek informacje i wskazówki na co zwracać uwagę.To m...
  • do mnie nie dochodza zadne gazetki wiec nie wiem co jest aktualnie w promocjach;) moze cos jest co potrzebuje i tanio a ja o tym nie wiem;( mam karte miejska na wszystkie linie wiec dojechac wszedzie moge i tak tyle samo płace;) pewno nie tylkoja mam ten problem. proponuje wpisywac tutaj co aktualnie jest ciekawego na promocji w danym dyskoncie;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się