Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Avon
ZMIEŃ
      oferty

oferty

(230 wyników)
    • Witam, jestem nową konsultantką, dopiero co podpisałam umowę. W kopercie, którą dostałam byla umowa, 3 katalogi, jakies 2 książeczki ale nie było gazetki z ofertami netto. Powinnam to już dostać czy jeszcze mam czekać?
    • www.pagegangster.com/p/B3geL/ porównajcie nasze logo z Ori ;((( ale masakra, nie ma co, zazdroszczę im !! pakiet 60 próbek w etui za 30 zł !! ja też tak chcę :((( tyle fajnych i przydatnych rzeczy mają... może kiedyś u nas też się to zmieni !! mam nadzieję
    • netto 15/2008 - infokatalog.pl
    • cześć dziewczyny, mam pytanie jak się zamawia produkty z oferty netto? bo na formularzu zamówień nie widzę tych numerków, czy mam to wpisać w tej ostatniej tabelce, takiej uniwersalnej?
    • Witajcie dziewczyny! Czy któraś z was ma może już dostęp do oferty internetowej katalogu 06 ???? Jeżeli tak to czy znajduje sie w niej coś ciekawego?
    • przypomnijcie mi proszę czy można zwrócić produkt z ofery "do wyczerpania zapasów" z katalogu, klientka zamówiła wodę pur blanca w kulce i się rozmyśliła... a ja nie lubię tego zapachu i specjalnie nie mam komu tego sprzedać/dać w prezencie można zwrócić czy nie można? /oddaję jeszcze 2 rzeczy i przy okazji wysłałabym też wodę/
    • Witajcie:) Czy ktoś wie co znajduje się w tej ofercie? sa jakieś ciekawsze promocje? Pozdrawiam:)
    • Zaskoczyli znow Was czyms? dla mnie nic szczeholngeo, tym bardziej ze do niczego sie nie wlicza.... dla tych, ktorzy nie wiedza jak zobaczyc oferte internetowa do kat 03, radze by przegladneli poprzenie watki z tego tematu:)
    • Witam serdecznie wsyzsktie konsultantki. Mam do was pytanie czy z oferty netto moge zamowic dany produkt w dwoch egzemplarzach czy mozna tylko jeden raz zamowic dany produkt???? powiedzcie jeszcze czy oferta netto to to samo co oferta internetowa bo czytajac wasze posty nie wiem coz to ta oferta internetowa. pozdraiwam serdecznie i czekam na odpowiedz;)
    • Dziewczyny, korzystałyście już z aplikacji na profilu Avonu na Fb? ja jako klientka tak, ale wiem, że jest tez opcja dla konsultantek sa naprawde super ceny, tylko przez dobę, ale zestawów w extra cenie jest sporo. pozdrawiam Magda
    • Zobaczcie sobie w strefie juz jest....Jak dla mnie po krótkiej nieobecności nic specjalnego;)
    • Odkąd powstały 3 terminy składania zamówień, nie miałam ani jednej oferty netto? Czy nie ma już tych ofert?????? Moje paczki od kilku miesięcy przychodzą bez takiej oferty, katalog z panoramą i formularzem zamówień przysyłają mi w ogóle osobno (też nie wiem dlaczego nie w paczce???). Kiedyś były tam także oferty netto, a teraz nie dostałam zadnej od jakiś 4-5 miesięcy :(
    • no właśnie co myślicie o jego zakupie? Czy rzeczywiście zatrzymuje ciepło bądź zimno? czy jest to kolejny bubel naszego kochanego avonu?
    • Zamówienia jeszcze nie składałam czekam se na 2 termin, przy okazji może dostanę tą biżuterię :)i jestem ciekawa co wam nie dochodzi z oferty internetowej?? czy może jak narazie wszystko jest ?:>
    • Ma ktoś może ofertę netto 12/2008? Jeżeli wiecie na jakiej stronce jest to proszę o adres.. :)
    • wiecie może jak to działa? czy za 1 kartę można wybrać tylko jeden produkt promocyjny np. 1 karta=1 flakonik promocyjnych perfum czy też za 1 kartę można wybrać po 1 sztuce każdego produktu objętego promocją np. 1 karta = 1 flakonik perfum + 1 krem anew + po 1 szt. każdego promocyjnego produktu?
    • Nie jestem konsultantka,ale wiem co to jest oferta netto,znam zasady.Wydaje mi sie ze to fajnie czasem miec w nia wglad,bo moze czegos konsultantka nie zamawia a ktos by sie ucieszyl?? Ja bardzo bym chciala zeby w takiej ofercie pojawilo sie Blue dla niej i zeby mi ktos zaproponowal zakup :):) Pozdrawiam:):)
    • czy produkty z oferty internetowej mozna zakupic w COKu? wydaje mi sie ze nie ale chce sie upewnic. Czy produkty z tej oferty doliczaja sie do zamowienia? a produkty z oferty netto? co to są produkty z oferty COBO?(gdzies o tym czytalam ale nie mam pojecia co to jest dlatego prosze was o pomoc)
    • W strefie konsultanki w ofercie specjalnej też macie "czasowo niedostepna" ? Jelsi dzis skladałabym zamowienie to chyab bymsie zdenerwowaa... ja tak juz am od kilku dni...
    • Witam:) Mam zamówienie na pur blance z oferty internetowej aż na 80 sztuk , ja wchodzę na stronę a tu NIEMA :( Co się dzieje? Czy została trwale wycofana? czy tylko z okręgu 205 czy z innych też?? Pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się