Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      oferty

oferty

(178 wyników)
    • shopeu.ecco.com: Specjalna oferta: 2 pary za cenę 1 + bezpłatna wysyłka Ceny regularne, więc wysokie, ale może ktoś potrzebuje 2 par.
    • Jak w temacie. Dzisiaj -50% na cała ofertę wydawnictwa Znak + darmowa wysyłka do paczkomatów. --- Sprawdź numer konta
    • Na stronie Biedronki wisi już oferta szkolna. Jeszcze nie obejrzałam. ciekawe co jest w tym roku
    • Zainteresowały mnie te kredki: www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_19995.htm Czy one ju,z sie kiedys w ofercie Lidla pojawiały? jesli tak, to możecie cos napisac o ich jakości? Czy lekko rysują, czy system wykręcania nie psuje sie, czy obudowa nie pęka, czy kolory są intensywne? dzięki z góry za wszelkie opinie.
    • Chodzi mi o sytuację, gdy sprzedajecie coś, pojawia się oferta i po jakimś czasie kupujący prosi o odwołanie tej oferty. W jakich sytuacjach się zgadzacie? Zawsze? Nigdy? Czy jak np kupujący napisze, że zwyczajnie rozmyślił się, czy może kiedy napisze, że dziecko mu zachorowało i nie ma 15 zł na zapłatę za przedmiot (z wysyłka)?
    • Proszę pomóżcie bo ja chyba oślepłam :) Chce odwołać ofertę w mojej aukcji. Jak to zrobić ? Wyczytałam że powinna być jakaś funkcja odwołaj w zmianach aukcji. Ja je nie widzę ! Pomocy chyba muszę zmienić okulary :)
    • ..w Leclercu. komplet-box- Wesoła Szkoła za 149 zł- kl.1 i 159 zł- kl. 2i3. oferta atrakcyjna w porównaniu do stacjonarnych księgarni, ceny jak na allegro ale jak ktos ma blisko to bez kosztów wysyłki ;) oferta tylko na weekend 23-25.07- byłam w Rzeszowie- nie wiem jak w innych miastach.
    • chcę zacząc sprzedwać rzeczy po dzieciach an allegro i powoli zagłębiam się w temat. właśnie jestem w trakcie robienia strony do sprzedaży. możecie podpowiedzieć czy wszystkie niezbędne informacje zamieścić na stronie "o mnie" czy raczej na tej stronie na której będzie wystawiony przedmiot? co właściwie powinno być na takiej stronie napisane, mile widziane linki do stron, które waszym zadniem są ok. podpowiedzcie mi jako początkującej o co właściwie chodzi z tym odwoływaniem of...
    • dziewczyny podzielcie się info gdzie jaka oferta pozostała dla CUBUS w cenech 14,99 na terenie Trójmiasta odległości dość spore nie wiem czy warto jeszcze wybrać się na Matarnię i do Gal.Bałtyckiej - najlepiej z tą ofertą na bluzki, dresy , bermudy itp. wypada Rumia bo tam nie ma specjalnego ruchu zakupowego zazwyczaj zaglądam tam przy okazji przejazdu do auchan Rumia
    • Własnie dostałam prosbę o odwołanie oferty na zimowy kombinezon Tchibo. Powód: kupiłam sobie nowy.... Szczęka mi opadła... Odwołałybyście?
    • Mam pytanie, czy to zgodne z regulaminem allegro, by umówić się z kimś i dla niego zakończyć aukcje przed czasem, jeśli licytuje kilka osób? gdy nie ma ofert to jasne, umawiamy kwotę, ta osoba licytuje, ja kończę aukcję, a wygrywający wpłaca ustaloną kwotę. Ale co jeśli kilka osób licytuje, czy inni licytujący nie wkurzają się, jeśli aukcja miała skończyć się za tydzień, już dostaną powiadomienie, że niestety nie wygrali aukcji ?
    • Dziewczyny, Może orientujecie się, jakie są zasady licytacji przy korzystaniu ze snajpera, przy aukcjach wieloprzedmiotowych? Zrobiłam tak: - złożyłam ofertę na allegro, na 2 szt z 2 dostępnych - na wszelki wypadek, jakby ktoś chciał mnie przelicytować w ostatnim momencie, ustawiłam sobie maksymalną cenę poprzez snajpera, na 2 szt (wiedziałam, że nie będę miała czasu, by śledzić przebieg licytacji) - aukcja się skończyła, dostałam powiadomienie, że wygrałam. Tyle, że tylko ja li...
    • Wycofałybyście ofertę???? podany powód-nie podoba się... pewnie tak, bo prowizję zapłacić trzeba będzie a jezeli nikt oferty nie przebije to ten kupujący i tak nie zapłaci... No ale wtedy jak nie zapłaci to mi allegro i tak zwróci prowizję i nie poniosę żadnych kosztów Czy poczekać i kiedy odwołać ofertę??? w ostatnim dniu?? Na stronie nie mam napisane, że nie wycofuję ofert-czy to ma jakieś znaczenie w tym przypadku??
    • Proszę was o radę - wstawiłam na aukcji ubranka po synku, cena dobiła do całkiem niezłej sumki i.... 10 minut przed końcem aukcji osoba, która przebiła porzednika podając wyższąc cenę i będąc I na liście poprosiła o wycofanie oferty. Wszystko byłoby ok gdyby nie fakt, że ten mail doszedł do mnie po zakończeniu aukcji niestety i ta osoba wygrała aukcję. I co ja ma teraz zrobic? Jak anuluję aukcję to będę stratna bo wystawiłam ubranka na początku strony.
    • Witam! Mam do Was pytanie. Laska zalicytowala u mnie ciuszki dla coreczki, a po 2 godz napisała, ze jednak nie chce. prosi o wycofanie oferty.Ja na stronie o mnie mam w regulaminie, ze nie wycofuję ofert. Co mam teraz zrobic? Nie chce wycofywac ofert bo nie po to produkowałam regulamin, zeby teraz go łamac. A tez nie chce zeby skończyło się na negatywach.
    • Sprzedałam przedmiot na allegro, a kupujący pisze, by wycofać jego ofertę. Co zrobić w takim wypadku. Jestem kompletnie zielona. Co wy robicie. Cena jest nie mała. Średnio mi się podoba wycofanie ale boję się, że jak nie wycofam to dostanę negatywa. Co sądzicie. Pomocy!
    • Jest juz katalog świąteczny a w nim m-dzy innymi zabawki: - teatr z pacynkami i studiem dźwiękowym 109zł - duże samochody wader 39,90zł - interaktywna lalka bobas 69zł - kolejka drewniana (podobna jak w ikea) 49,90zł - różne zestawy klocków cobi 69zł - zestawy mebli dla lalek 69zł i jeszcze różne samochodziki, pluszaki itp Może ktoś będzie zainteresowany :)
    • na godzinę przed koncem aukcji? wkurzyłam sie i tyle. nagle dziecko dostało taki sam przedmiot w prezencie gwiazdkowym. jakoś nie chce mi sie w to wierzyć. co radzicie?
    • Zbieram katalogi pilotażowe Tchibo z ostatnich tygodni i tak sobie przypadkowo porównywałam ceny oferty dziecięcej jesiennej pilotażowej (była od 22.07) z tą samą ofertą w necie (była tydzień temu) - otóż ceny niektórych artykułów są różne! Częściej w pilotażowej nieco wyższe niż w standardowej, czasem (rzadziej) odwrotnie. Akurat w tej ofercie dziecięcej ceny nie różnią się aż tak bardzo, ale już w ofercie, która standardowo będzie w przyszłym tygodniu (Kolekcja w odcieniach ró...
    • Allegro-odwołanie ofert z powodu sprzedaży w innych mediach i odwołanie aukcji przed czasem. Czy tak można? Spotkałam się już z zaznaczeniem w aukcji z info, że towar wystawiono do sprzedaży takzę w innych mediach i zastanawiłam się czy tak można. Ale w tej konkretnej nie było ani słowa o tym a oferty odwołano z podaniem takiej przyczyny. Teraz to chyba nowa praktyka ale podważa właściwość oferty regulowanej kodeksem cywilnym. Skoro sprzedający nie jest zobowiązany do sprzedaży to...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się