Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      oferty

oferty

(32 wyniki)
    • Warto poczekać na ofertę TP. Szybkie NEO bez telefonu.
    • No to Kurskiemu i Ziobrze szczeny opadną przeproszą prezesa i wszystko będzie po staremu a cały PiS będzie rozgłaszał że nie było żadnej kłótni tylko merytoryczna dyskusja.
    • Telefony dla seniorów - lepiej późno niż wcale. Ale czy to oznacza, że operatorzy podążają za "liderem rynku"?
    • braciszkowie nadal będą podkładać rządowi świnie...oni inaczej nie potrafią...
    • NO jezeli juz jest to material o mobilnym interencie, to nalezalo by wspomniec o jakosci lacz. Przeciez w orange jest cdma, nigdzie indziej tego nie widzialem.
    • Kiedy to przeczytałem, przebiegły mnie ciarki. Nie wiem, czy po Czernobylu ktoś z Rosją zechce się ładować w taki eksperyment.
    • Es lebe unser Führer – Farfal buhahahahahahahahahahahah
    • Temat szczególnie istotny przy remontach. Niska cena dla zleceniodawcy np. gminy ale wysoka dla kierowców stojących w korkach bo remont trwa od 8:00-16:00
    • Problem w tym ze jesli Polska sie nie zgodzi chyba wiaderkami beda ta energie nosic...Szwedzi juz na nich dupe wypieli z ta ich ku...a rura.
    • Zgadzam się że trzeba popracować nad OFE a pewne propozycje pochodzące od Rostowskiego i Fedak to nic więcej jak łatanie dziury budżetowej a nie część jakiegoś planu.
    • hahahaha w usa na florydzie kawal ziemi z domem 200 metrow i basenem lato caly rok piekna okolica bezrobocie 7% wysokie zarobki i ceny od 150tys $ a w polsce klitka w zasyfialym miejscu kosztuje tyle samo smiech na sali
    • Cały II filar to taka sama organizacja przestępcza jak zus. Wpłacamy bo musimy wpłacać, nie możemy zrezygnować, płacimy dodatkowo prowizję zusowi za to, że łaskawie prześle pieniądze, a koniec końców mam z tego g.... Zlikwidować przymusowe ubezpieczenia!
    • Kiedy pierwszy raz widziałam tą reklamę, moją natychmiastową reakcją była myśl: "jasne, żyjmy sobie w sielance i radości, a kredyt sam się spłaci". Reklama jest jedną z wielu, które wykorzystały ten schemat: pokazanie ludziom, że pieniądze właściwie DOSTAJĄ, a nie POŻYCZAJĄ. Żenada. zapraszam: ginny-gun.gu.ma
    • Dobre :) będą u Uni z soviecką armią na karku zamiast NATO ...
    • Tak trzymac! Madre rady.
    • To nic innego jak mydlenie oczu nieudacznictwem.Jednak organ propagandowy PO jakim jest ?Gazeta Wymiotna vczuwa żeby porażki i totalną indolencję zmieniać na sukcesy i kompetencje.Tylko ten głupi ciemnogród (szczególnie ci odpowiednio urodzeni) łapią się na te sztuczki.
    • Opcja połączenie mobilnego internetu ze stacjonarnym jest ciekawa. Sam z miłą chęcią chciałbym miec mobilny neci a nie tylko w domu. 9 zł miesięcznie to nie duża suma więc myśle że ta oferta należy do udanych.
    • facet jest specjalistą od szyfrów i jest to zawód jak każdy inny - piekarz, kierowca czy bankowiec. Dostał lepszą ofertę od Chińskiej firmy i przeszedł do nich !!! - proste jak wędka !!! I niech nikt tu nie pieprzy o jakimś patriotyźmie bo tym rodziny się nie nakarmi
    • Skoro ten "carpooling" dotarł do Polski to warto byłoby wymyśleć dla niego jakąś polską nazwę. Z tego co czytam to nie jest do końca to samo co autostop.
    • Open Finance - nieźli sprzedawcy, to na pewno. Co do doradców, to już gorzej. Jedna Pani z OF proponowała inwestycję w fundusz akcyjny (Nobel Banku oczywiście) na 4 (słownie "cztery") miesiące. Średnie historyczne zyski nie wystarczyłyby na pokrycie opłat manipulacyjnych. Kolejny przykład to obsługa posprzedażowa. Inwestuję w fundusze za pośrednictwem OF - przed zakupem obiecywano regularne biuletyny, doradztwo odnośnie zmiany struktury portfela, etc. Minęły już prawie cztery ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się