oferty

(40 wyników)
  • Wielka paczka orzeszków, kawa. Dodatkowe 2 czekolady. Letni konkurs i koszulka do wygrania. Odbiór: Chrobrego 31, 7-13.30. Warunek: HDK, dobry stan zdrowia. Ze względu na konieczność przesuwania zabiegów operacyjnych mile widziane osoby z grupą krwi 0 Rh-, A Rh-, B Rh- oraz A Rh+ !!! Zła wiadomość: nie ma już konserw :((
  • Witam Czy ktoś posiada telefon biznesowy? Ja zastanawiam się nad ofertą miedzy Play a Orange i kurde mam mocny dylemat... Chciałbym także zakupić u jednego z operatorów HTC Desire Ale w Play jest mocna oferta natomiast telefon ponad tyś. Za to w Orange telefon tanio a oferta z dupy :( Może ktoś coś poleci :-)
  • Złożono 4 oferty. Njniższa 17zł/m2 Restauracja Książęca. Miriam 2, 18,50zł/m2. Agencja reklamy DAMI 21,00zł/m2. Apropo's hotel i restauracja 21,21zł/m2. Tak niesamowicie rozreklamowany przetarg według Pana prezesa Urbańskiego i tylko 4 oferentów. Nieudolność ludzi piastujących poważne funkcje w tym mieście sięga szczytów bezczelności!
  • Czy 100 zł za pakiet TV złoty + internet do 24 mb/s to uczciwa cena??? Zadzwoniła do mnie Pani z Vectry z taką ofertą. Warto??
  • jeżeli jesteś bezrobotnym i obserwujesz strone pośredniaka to niestety ale nie ujżysz tam wszystkich ofert-popatrz na kolejność numeracji i zwróć uwage jaka pomiedzy ofertami jest różnica w tej że właśnie numeracji-poprostu dobre oferty znikają dla znajomych,jak już szukasz na pośredniaku osobiście to szukaj Pani karoliny- wysoka,tęga młoda dziewczyna ,z nią idzie załatwić wsio,-kobieta z sobięcina
  • Stań przed lustrem i powiedz: "moja wina, moja wina" a potem skocz przez okno lub powieś się. Inne sposoby raczej nie wskazane. Działaj wg. schematu.
  • Mam pytanie a mianowicie czy braliscie moze chwilówke w rynku ,jak to wyglada, jakie odsetki i ogólnie jakie macie zdanie .Pozdrawiam
  • 20 Luty 2012 ogłoszono konkurs na stworzenie projektu nowej strony internetowej, projekty można było nadsyłać do dzisiaj czyli 24 luty, a to jest tylko 4 dni na stworzenie ciekawego projektu do którego trzeba dołączyć masę innych rzeczy których zażyczył sobie zamawiający , z doświadczenia wiem ze taki projekt robi się co najmniej tydzień i według mnie kolejne zamówienie robione jest pod konkretną osobę !! Obiecuje ze dokładnie sprawdzę, jaka oferta wygrała oraz jakie powiązania wygrywający ma...
  • wyglad bez znaczenia. nie starsza niz 40 lat. kontakt: onbla@wp.pl
  • mam kilka kredytów i chcę je skonsolidować. Był ktoś u powyższych doradców? Nie mam głowy do chodzenia po bankach i porównywania ofert.
  • Czy ktoś może polecić jakieś dobre biuro podróży w Wałbrzychu ?
  • Ojciec dostał ofertę "pracy" z UP w Wałbrzychu na stanowisko "kierowca-zaopatrzeniowiec". Poszedł na rozmowę wstępną i dowiedział się, że to nie jest praca tylko półroczne "przyuczenie do zawodu" za 460zł netto miesięcznie. Nie wiem za jakich debili UP uwaza bezrobotnych, że "przyuczenie do zawodu" dla kierowcy musi trwać pół roku. Drogi Urzędzie Pracy w Wałbrzychu - z takimi ofertami spier* na drzewo.
  • witam interesuje mnie jak sie pracuje w hurtowni napojow wyszynski ???
  • widzę że nie tylko ja mam ten problem, czy na prawdę brakuje ofert dla takich osób czy moze źle szukam? z góry dziękuję za informację:)
  • Czy ktoś był, jaka mają ofertę?
  • witam wszystkich jestem totalnym laikiem co to takiego ten tuner (mam go ponoć w tv) i czy moge go wjakiś sposób wykorzystać w naszym mieście jeśli tak to jak to ztobić, dziięki z góry za odpowiedzi pozdrawiam T.
  • Kto ma też telefon z Ery w systemie 3G lub H na Podzamczu? Napiszcie czy macie problemy z połączeniami. Ja musiałem przełączyć na GSM bo 3G nie dość że "żarło" baterię w ciągu 2, góra 3 dni to jeszcze non stop " brak dostępu do sieci" lub "abonent chwilowo niedostępny".
  • Dla mnie to jest burdel na kolkach nawet stazu nie potrafia zalatwic...;]
  • Prosze o pomoc, dodam ze duzo dzwonie, do roznych sieci:) I na fajnym telefoniku mi zalezy:)
  • Czy moglibyście napisać kto w tej chwili najtańszy w tym pakiecie ? dzięki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się