oferty

(122 wyniki)
  • witam, rozglądamy się za wycieczką we wrześniu i nie sądziłam, ze będzie taki problem. Byłam na razie w jednym biurze podróży, ale pani zbyt wiele ofert nie miała. Jedyne wyjście to dwa oddzielne pokoje. Może ktoś jest w podobnej sytuacji i zna biuro z ofertami dla rodziny 5 osobowej - 2 dorosłych i 3 dzieci (8 lat). pozdrawiam
  • witam, słyszłam, że są takie oferty wyjazdów dzieci i rodziców na wczasy narciarskie. W necie znalazłam tymczasem tylko 2 takie oferty w Polsce. Czy ktoś może korzystał z takich ofert i może coś polecić? Zależy mi na jakiejś ofercie w umiarkowanej cenie, żeby dzieci (6 i 8 lat) miały zorganizowaną naukę i rodzice mieli chwilę dla siebie i na spokojną jazdę, ale też mogli się podszkolić (a przynajmniej jedno z rodziców ;)... Z góry dziękuję, Aga
  • Od lat sami organizujemy wakacje, nie tylko plażowanie, ale duzo zwiedzania. Ale z uwagi na córkę, która ma 6 lat i spragniona jest towarzystwa rówieśników a nie tylko zwiedzania i rodziców szukam oferty Tunezja, Egipt, ew. Turcja gdzie bedą polskie animacje. Przeglądałam Triada Junior Club, Exim, Rainbow, tym wiekszy mam mętlik, może odezwie się ktoś kto był i może polecić tego typu ofertę w ww krajach Z góry dziekuję...
  • Wczasy dla czteroosobowej rodziny-my +dwoje dzieci(3 i 8 lat).Marzy sie nam Tunezja albo Turcja.Czy możecie polecic jakieś biuro podróży gdzie najkorzystniej będzie wykupić 2-tyg wczasy- uwzględniając wszystkie zniżki i rabaty dzieciowe? czy lepiej wykupic wczasy już teraz w grudniu/styczniu(oferty first minute) czy lepiej poczekac do maja/czerwca? jesli ktos będzie chciał podzielić się swoimi doświadczeniami w tym wzgledzie bedę wdzięczna za rady.poki co zbieram katalogi i przeglądam :)
  • Oczywiscie w necie? JAkie biura polecacie w szczególnosci gdyz jak wiadomo sa to czesto oferty atrakcyjniejesze cenowo wiec moze ktoś korzystał i wiec gdzie ich szukac?Np wylot z Berlina czemu nie? DZieki za pomoc
  • Wiem, że powinnam o to pisać na forum "narciarstwo" ale tam straszny marazm. Chcę wysłać męża z nastolatkiem w ferie do Białki (niestety nie damy rady żeby pojechać we 4). Możecie polecić jakiś dobry nocleg, żeby było czysto i ciepło, bo różnie to przy naszych wyjazdach bywało ;). No i żeby nie kosztowało 220 zł za osobę za dobę, bo takie dzisiaj dostałam oferty z "tanich noclegów". Jadą samochodem, więc nie musi być przy samym wyciągu, bo z tego co wyczytałam to pod Kotelnicą bezpłatne wyc...
  • Syn przyniósł ze szkoły ofertę na zimowisko. Organizowane przez biuro w moim mieście, dla uczniów jego szkoły jest 200 zł taniej. Miejsce super, program też fajny, jadą koledzy z klasy więc się zdecydowaliśmy. Chciałam dziś zrobić rezerwację, ale poszukałam jeszcze opinii w necie i znalazłam ofertę w jakiś zakupach grupowych za cenę 400 zł taniej od zaoferowanej dla szkoły. No i kurcze nie wiem co zrobić? Kupić? Czy mam gwarancję, że moje dziecko będzie miało pełnowartościowe zimowiska? O...
  • Ratunku!!! Biuro odwołało turnus. Pilnie poszukuje ofety wyjazdu na Korfu lub inną grecką wyspę - turnus miał być od 22 maja do 7 czerwca, więc interesuje mnie coś w tym lub zbliżonym terminie (urlopy!!!). Dajcie znać, proszę!!
  • Chciałam do Turcji,ale ceny kosmiczne przy lepszym standardzie..Poradźcie coś bo to 10 tys to i tak moje 3 pensje, a przedszkole zamkniete w sierpniu...
  • mam pytanie.... spotkaliście się kiedyś z sytuacją ze w ofercie była animacja dla dzieci a na miejscu okazało sie że jest owszem ale tylko dla dzieci niemieckich /francuskich/ itp raz nawet spotkałam się w wpisem ktory recenzował wyjazd ze w hotelu był plac zabaw TYLKO dla dzieci ang,innym wstęp wzbroniony ..... tak przy okazji a moze prede wszystkim ;) moze ktos poleci konkretny hotel ( grecaja) typowo 'pod małe dziecko '..sprawdzony byłabym wdzieczna :)
  • Błagam, pomóżcie!!! Szukam domku dla dwóch czteroosobowych rodzin w miarę blisko morza. Fajnie by było w miarę blisko parku słowińskiego, ale niekoniecznie. Czy możecie podzielić się namiarami? Interesuje mnie sierpień/wrzesień.
  • Poszukuję miejsca na wakacje: * nad morzem, do 2 km; * dla rodziny: 2 dorosłych + dziecko 7 lat + dziecko 2 lata; * ostatni tydzień lipca + pierwszy tydzień sierpnia; * budżet pobytowy za 14 dni max. 1600 zł + wyżywienie; * znośne warunki - nie ciasna klitka, nie w bloku. są takie oferty nad Bałtykiem? czy trzeba za granicę wybywać?
  • Znalazłam fajną ofertę agroturystyczną. Niestety cena podana w mailu przy potwierdzeniu rezerwacji znacznie różni się od ceny podanej na ich stronie (o 40% wyższa). Gospodarze uzasadniają to faktem, że rezerwacja jest na długi (popularny) weekend. Jakoś mam przeczucie, że nie do końca uczciwie postępują. Z rozmowy telefonicznej wynikło, że mają spore zainteresowanie przekraczające ich możliwości. I teraz nie wiem - chcą za wszelką siłę zarobić? Co sądzicie o takim zachowaniu?
  • Witajcie chcialabym w tym roku wyslac syna - ma 14 kat-na cos innego niz dotychczas. zeby wrocil naprawde zadowolony, zeby nie marudzi ze na obozie bylo nudno albo za ciezko itd. zebym nie miala poczucia straconej kasy. gdzie jada wasze latorośle?
  • natrafiłam na fajną stronę w necie, skupiającą całą turystykę dziecięcą w Polsce, bardzo polecam, nazywa się KOGIS.Polecam z tego względu, że mają oferty tylko dobrych, wiodących, sprawdzonych organizatorów i gwarantują że każdy z nich ma wszelkie pozwolenia, ubezpieczenia i doświadczoną kadrę itd. Myślę ze to ważne, dlatego piszę wam tutaj. Taki spis najlepszych kolonii po selekcji. warto zajrzeć.
  • szukam tanich firstów do Tunezji lub Egiptu w lipcu. Polecacie jakąś dobrą ofertę nie przepłaconą?
  • Witam, Chcielibyśmy z córką (4 lata) wybrać się na wyspy, proszę o sprawdzone hotele, biuro podróży.. Wstępnie oglądałam oferty z TUI, chcemy lecieć na wiosnę.. może maj/czerwiec. Kiedy najlepiej rezerwować? w ubiegłym roku były oferty dziecko za 0 zł..?
  • Chciałabym wyjechać z dwójką dzieci(3 i 14 lat) na zorganizowane wakacje. Poszukuje oferty która zapewni nam zakwaterowanie, może naukę windsurfingu, tenis etc..dla starszego syna, zorganizuje dzieciakom czas wolny... Może ktoś był na takim obozie. Proszę o opinie i namiary. Z góry dziękuje.
  • Jestem prawie zdecydowana wysłać dziecko na te kolonie www.groma-tour.pl/?page=oferta&nr=22 chyba, że mnie ktoś z was zniechęci:) Można prosić o jakieś info od osób, które już korzystały z tego biura? Bardzo proszę:)
  • Witam, szukam sprawdzonego, niedrogiego lokum w Grecji lub Tunezji dla 2 doroslych i 2 letniego dziecka. Chcielibysmy wybrać sie tam w najbliższe lato ale te ceny są niezbyt niskie. Bardzo trudno znaleźć miejsce ze zniżkami dla dzieci. Myslałam nad ofertą first minut 2009 - ale boje sie ,że będą jakieś ukryte koszty,jeśli ktos korzystał już z takowych może mi bedzie mógł coś podpowiedzieć. Z góry dziekuję. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się