oferty

(56 wyników)
  • Witam czy to dobra poferta ktora dostalem - prosze o opinie kwota kredytu - 187 000 - dodatkowo wklad wlasny 33000 okres 360 mies, rowne raty marza 1.79 prowizja oproc docelowe 3.88 + 0,2 %, przez pierwszy rok 3.49 Ubezpieczenie jednorazowo 3366 = 76 pln miesiecznie przez 5 lat, do tego konto i karta. Czy dostane gdzies lepsze warunki?
  • Po dość długiej nieobecności na forum chciałbym przedstawić Wam po krótce aktualną ofertę Banku DnB NORD. W ciągu ostatnich kilku miesięcy w Banku zaszło bardzo wiele zmian. Udało się uporać z największym problemem czyli długim czasem analizy wniosków kredytowych. 2-3 miesiące – to był niestety standard. W chwili obecnej nie ma żadnych kolejek, wszystkie wnioski są analizowane na bieżąco, dzięki czemu jesteśmy w stanie zachowywać ustalone czasy operacyjne. W dużym skrócie na...
  • Szybkie pytanie biorąc ryzyko kursowe po uwagę która opcja lepsza na kredyt ok. 350k PLN, realnie będzie spłacony po około 10 latach : a) kredyt w PLN, marża 1.6%, bez programu Rodzina na Swoim b) kredyt w CHF, marża 1.7%, spread 0,01 zł (wybieram pośród tych dwóch - taką dostałem ofertę z banku) Co polecacie? Mam na podjęcie decyzji klika dni...
  • Ostatnie kilka tygodni na rynku kredytów hipotecznych w Polsce oraz na rynkach finansowych świata, to wahania giełdy, kursów walut, nastrojów inwestorów i kredytobiorców. O ile inwestorzy widzą światełko w tunelu, o tyle kredytobiorcy z dnia na dzień popadają w rozpacz, obserwując pogarszające się oferty i zaostrzające procedury. Czy istnieją jednak banki, które w tym trudnym okresie CHCĄ i MOGĄ udzielać kredytów w CHF, zachowując rozsądne warunki i to na 100% wartości nieruchomości ? Z...
  • 0% prowizji przygotowawczej, 0 zł za wycenę przy kredytach do 200 tys. zł, 1% marży przy CHF, normalny spread.... zainteresowani? proszę o kontakt pdf.expert@o2.pl Pomogę!
  • Buduję dom, staram się o kredyt 350000 pln/30 lat, wkład własny ok.40% (działka). Oferta PKO BP - 0,74 marża, 1% prowizja. Jestem ich klientem od lat, mam już wszelkie produkty dodatkowe. Czy można uzyskać coś więcej w PKO?
  • Witam, Posiadam 30% wkładu interesuje mnie kredyt w PLN na ok 270 tys. Znam oferty największych banków ale żadna z nich nie jest rewelacyjna. Czy ktoś z Was może wie gdzie mogę otrzymać korzystne warunki - ewentualnie gdzie można coś wynegocjować? pozdrawiam
  • Czy to dobre oferty ? kredyt na 120 000 pln. Wkład własny 200 000 pln. Kredyt we frankach na 25 lat. Mieszkanie na rynku pierwotnym. GE MONEY BANK - oprocentowanie 3.8% , prowizja 0% ale obowiązkowe ubezpieczenie od utraty pracy 2.2 %, ubezpieczenie do czasu wpisu do hipoteki - +1 punkt procentowy, brak wyceny nieruchomości, waluta na umowie CHF, przewalutowanie bezpłatne,inspekcja bezpłatna. Rata równa - 645 PLN. NORDEA BANK - oprocentowanie 4.2%-4.1%, prowizja 2%-1.75%, ubezpieczenie d...
  • Wszystkich wyjadaczy rynku finansowego, jak również klientów, którzy planują bądź korzystają już z produktów finansowych, chciałbym prosić o propozycje zmian, jakie pozwoliłyby jeszcze bardziej uatrakcyjnić ofertę Fortis Bank Polska S.A. w szczególności jeśli chodzi o kredyty hipoteczne, budowlano-hipoteczne oraz kredyty na zakup działki. Wszystkie komentarze zostaną dokładnie przeanalizowane i będą miały wpływ na zmiany w ofercie jakie zostaną podjęte już w najbliższym czasie. ...
  • Pracuje za granica, zarabiam w Euro. Kredyt we frankach szwajcarskich. kwota 270tys. PLN (~120 CHF) (80% wartosci nieruchomosci) okres 25 lat Bank zaoferowal: LIBOR 6 M dla CHF + marza 1,5 p.p. raty malejace. Czy to dobra oferta?
  • Mam kredyt 130 tyś zł w PLN oprocentowanie 6,50% chce go refinasnować na franki szwajcarskie Nordea zaproponowało mi warunki marża 0,98% i u doradcy open finanse uzyskałem informację o braku prowizji a na infolinii uzyskałem informację o 1% prowizji, brak innych opłat Czy to dobre warunki???
  • Witam Wczoraj odwiedziłem pewien odział multibanku, w którym byc może chciałbym się starac o kredyt hipoteczny. Był to dopiero piewszy bank, który odwiedziłem na całej scieżce banków, które jeszcze pewnie odwiedzę zanim podejmę ostateczną decyzję. Do tej pory korzystałem z usług OF gdzie proponowano mi tylko i wyłacznie kredyt w progamie RnS oferując mi ofertę min. WBK, PEKAO i PKO BP. Doradca proponował mi ofertę WBK gdzie WIBOR wynosił już nie pamietam dikładnie, ale coś po...
  • chciałbym wziąć kredyt na zakup mieszkania ale nie chcę korzystać z usług doradców tylko od razu udać się do banku. Nigdy wcześniej nie brałem kredytu i średnio się na tym wszystkim znam. Pytanie - jak się do tego zabrać. Gdzie szukać wiadomości aby nie dać sobie wcisnąć niekorzystnego dla mnie "produktu". Jak się połapać w tym wszystkim? Jakie powinny być moje kroki - udaję się do kilku banków gdzie wyliczają mi zdolność kredytową i przedstawiają wstępne warunki (czy banki bio...
  • Witam, który bank ofertuje w tej chwili najniższą marże w CHF/EUR przy 20- 25% wkładzie własnym, kredycie na ok 600kPLN i dobrej zdolności kredytowej?
  • może ma ktos doświadczenia w tym względzie.Co jest bardziej opłacalne- czy są w ogóle różnice. Czy bardziej sie opłaca pójść osobiście do banku i pytać o kredyt czy też to co ma w ofercie ekspander to to samo co zaproponuje nam bank jeżeli się do niego pójdzie. Czy kredyt hipoteczny w tym samym banku może być rózny w zależności od sposobu załatwiania. Chodzi o to, że mamy wstepną ofertę z ekspandera i nie wiem czy warto uderzć do banku i sprawdzic co proponuje. Nie chciałabym a...
  • Dzien dobry jak wspominałam we wczesniejszym poscie mamy zamiar z mesem sie budowac,chcemy wziasc kredyt na tylko budowe poniewaz dziełke juz mamy,i tu pojawia sie problem.Jaki kredyt?W ktorym banku? I o co wogóle w tym chodzi tzn.prowizja marża oprocentowanie...? Jestem kompletnie łysa jesli chodzi o ten temat a nie chciałabym tak powaznej decyzji podejmowac pochopnie biorac pod uwage wystrój okna w banku:/...Dlatego jesli ktos mogłby mi to objasnić badz odesłac do innych zródeł ...
  • Dwa lata temyu kupilismy z mezem mieszkanie za kwote 220 000 zl. Wzielismy na nie kredyt hipoteczny. ( Juz wtedy mielismy wieksza zdolnosc kredytowa - na jakies 400 000). Kredyt byl na 29 lat, wiec dzisiaj do splaty zostalo 27lat. Mamy na oku kupno domu za 200 000. Czy mozemy wziasc drugi kredyt hipoteczny na inna nieruchomosc? Czy w tym samym banku- bo formalnosci beda prostrze i mamy juz tam dwu- letnia historie splaty.??? Jak to rozgryzc?
  • Witam, zamierzam wziąć kredyt na zakup mieszkania na rynku wtórnym w niewielkiej wysokości - 80tys.PLN. Jednym z banków, w którym chcę złożyć wniosek, jest ING. Poszukuję opinii, głównie osób, które próbowały lub wzięły kredyt w tym banku. Przeszukałam różne fora i w zasadzie nic nie znalazłam. Pozdrawiam
  • Z przyjemnością chciałbym poinformować, że od wczoraj wprowadzona została nowa promocja dla klientów korzystających z Kredytu Hipotecznego w Fortis Banku. Na uwagę zasługuje szczególnie oferta dla kredytów w CHF, choć i w PLN została znacząco poprawiona. Najistotniejszy element promocji to marża, uzależniona od kwoty kredytu oraz waluty: Kredyt w PLN Do 200.000zł - marża 1,15% (nic specjalnego) Powyżej 200.000zł - marża 0,65% (dotychczas 1%) Kredyt w CHF Do 200.000zł - marża 1,25...
  • Jak byście radzili? Spieram się z koleżanką, która lada dzień pożyczy na 30 lat 300 000. Osobiście sam jestem związany z branżą, więc nieobiektywny, ale ciekawi mnie, co inni myślą, a najlepiej Ci którzy już brali. Lepiej przez brokera czy bezpośrednio w banku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się