oferty

(126 wyników)
  • Mam do zaoferowania mieszkanie 2 pokojowe w zamian za kaucje inicjacyjną (odstępne):69,000 jest to wkład jaki My włożyliśmy +remont. Mieszkanie jest w zadbanej kamienicy na Jeżycach.Posiada 61 m dwa pokoje z balkonem z dużą widną kuchnią i łazienką.Mieszkanie jest w centrum miasta a jednak na uboczu czuje tu sie tak jak by mieszkało się na wsi , mieszkanie jest po gruntownym remoncie. W przyszłym roku są plany co do utworzenia placu zabaw dla dzieci co będzie dodatkowym atutem......
  • polecam mieszkanie 3pok. mieszkanie znajduje sie na 1 piętrze duże pokoje przestronne. kuchnia zabudowa AGD. szafy senatora 2szt. oczekuję propozycji. moja oferta odstępnego 55.ooozł do niewielkiej negocjacji. kontakt ankase2krak@o2.pl
  • mieszkanie w centrum okolice ulicy głogowskiej 40 m dwupoziomowe dół > jadalnia z aneksem kuchennym góra dwa pokoje po 12 metrów kamienica > wejscie od podwórka mały ogródek(odzielny budynek) ocieplony z > zewnątrz steropianem i siadka z klejem bez tynku mieszkanie > komunalne umowa na czas nieokreslony, meldunek (wniosek o wykup) > domofon, kuchnia z wyposazeniem(ikea) ogrzewanie piec dwu funkcyjny > na gaz viessman (2-letni) > odstepne ok.35ty...
  • witam mam do odstąpiena mieszkanie w systemie tbs w poznaniu na os nad wartą z oknami na wewnętrzna część osiedla 2 pokoje 43 m2 piękny duży balkon czekam na konkretne propozycje na email r_koslacz@onet.pl
  • Mam do zaoferowania mieszkanie 2 pokojowe w zamian za kaucje inicjacyjną (odstępne):69,000 jest to wkład jaki My włożyliśmy +remont. Mieszkanie jest w zadbanej kamienicy na Jeżycach.Posiada 61 m dwa pokoje z balkonem z dużą widną kuchnią i łazienką.Mieszkanie jest w centrum miasta a jednak na uboczu czuje tu sie tak jak by mieszkało się na wsi , mieszkanie jest po gruntownym remoncie. W przyszłym roku są plany co do utworzenia placu zabaw dla dzieci co będzie dodatkowym atutem... Obo...
  • Sprzedam za odstępne mieszkanie 3 pokojowe 53m na 2 piętrze. Duży pokój z aneksem, dwa małe pokoje,łazienka, balkon, komórka lokatorska. Mieszkanie urządzone(kuchnia,łazienka,szafa Senator) Możliwość wynajęcia miejsca parkingowego w garażu pod blokiem. tel.604-168-170
  • Odstąpię partycypację 2pokojowego mieszkania na ul. Sikorskiego/Robocza w Poznaniu (PTBS). Osobna kuchnia, łazienka. 1 piętro z widokiem na środek osiedla. Czynsz 600zl, możliwość wynajęcia podziemnego garażu, mieszkanie po generalnym remoncie, bardzo czyste, w pokojach jasne panele, łazienka, kuchnia i korytarz w płytkach. W mieszkaniu pozostaje pełna zabudowa kuchenna wraz z nową kuchenką/piekarnikiem, a także szafy typu komandor zarówno w korytarzu jak i części sypialnianej mieszkania. Dla...
  • Posiadam mieszkanie w tbs bemowo 60 m2. Bardzo ładne. I piętro, cicha okolica, łazienka bardzo łądnie wykończona (prysznic + wanna z jakuzzi). Tanio odstąpię. Proszę o kontakt Agata - 695515331.
  • 46m2, 2 pokojowe na Osiedlu Botanik. Kontakt na maila gazetowego. Pozdrawiam.
  • Odstąpię partycypację 2pokojowego mieszkania na ul SIkorskiego w Poznaniu. Osobna kuchnia, łazienka (łącznie 50m2) 1 piętro z widokiem na środek osiedla. Czynsz 700zl, garaz w podziemiu (dodatkowo 150zl), mieszkanie po remoncie, bardzo czyste, w pokojach jasne panele, łazienka i kuchnia w płytkach. Poważne oferty proszę na maila: justyn_2@op.pl Dla chętnych wysyłam zdjęcia na email. Do objecia z poczatkiem stycznia 2009
  • Sprzedam TBS na Murawie, wolnostojący bloczek. 68,5m2, 3 pokoje, kuchnia, łazienka z wanną narożnikową - wysoki standard, balkon 4 piętro.
  • witam wszystkich. mam do odstąpienie mieszkanie 3 pok na winogradach w Poznaniu. opis podam na e-maile. Myślę że cena odstępnego kształtuje sie w okolicy 45-50 tyś za takie mieszkania bo to nie są mieszkania własnoiściowe a TBS.
  • Mieszkanie 44 m, 2 pokoje + aneks kuchenny, bardzo jasne i ciepłe, okna wychodzą na zachód (piękny widok na zielony Żoliborz – nic go nie zasłania). Cena 175.000 - do negocjacji.
  • Odstąpię śliczne mieszkanie tbs na Pradze Płd. 44m2, dwa pokoje, duża jasna oddzielna kuchnia,duża łazienka z wc,duży balkon, ewentualnie miejsce w garażu podziemnym Zapytania proszę kierować na adres: tbsiak@gazeta.pl
  • sprzedam mieszkanie w lodzi (tbs), na ulicy pomorskiej. powierzchnia 57 m2 (2 pokoje), ładna lokalizaja, w pobliżu las, plac zabaw dla dzieci, niedaleko szkoła i przychodnia lekarska.
  • Sprzedam mieszkanie 35 m2, dwa pokoje, na ulicy Zawiszy. W celu uzyskania informacji dodatkowych o mieszkaniu zapraszam na maila. Zdjęć nie wysyłam - proponuję spotkanie na mieszkaniu. Co oznacza, że oczekuję tylko na poważne oferty zakupu. Cena minimalna, nie podlegająca negocjacji to 140 tysięcy złotych.
  • dwa pokoje , oddzielna widna kuchnia z zabudową ,dwa poziomy (dwa balkony),+ dodatkowe WC kontakt 791 497 274
  • Odstąpię mieszkanie w systemie TBS w Poznaniu przy ul. Murawa. Mieszkanie 66 m kw, 6 piętro, 3 pokoje, kuchnia, łazienka z wc, 2 balkony, piwnica, wystawa południe-zachód. Osoby zainteresowane proszę o kontakt kajla27@gazeta.pl Pozdrawiam
  • 3 pokoje na katowickiej marzec-kwiecień 2008r 67m2 - 1pokój z aneksem ok 31m2 i wielkim balkonem 11m2, drugi i trzeci pokój po 12,5m2 , łazienka i korytarz. Mieszkanie mogę zostawić w pełni umeblowane( sprzęty firmowe) lub puste (oprócz szafy pod zabudowę). Panele na całym mieszkaniu - w łazience płytki. Świetna lokalizacja dla odpoczynku a zarazem blisko do centrum. Odstępne (umelblowane) 150tyś, (puste) 120 tyś. kontakt mailowy aga7907@interia.pl - tylko poważne oferty.
  • Mam do odstąpienia kawalerkę na Katowickiej 38m w Poznaniu( 1 duży pokój, duża kuchnia, korytarz i łazienka + duży balkon) mieszkanie w ładnym stanie (okolice malty). Koszty to partycypacja i kaucja wynoszą ok 27000 + odstępne. Proszę o propozycje odstępnego na maila sylwia1011@gazeta.pl Tylko poważne oferty. Pozdrawiam Sylwia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się