Forum Dom Developerzy: Wrocław
ZMIEŃ
      oferty

oferty

(75 wyników)
    • Gdzie można znaleźć prywatne oferty dotyczące sprzedaży mieszkań oprócz autogiełdy i gratki
    • Witam, Planuje kupno mieszkania we Wrocławiu. Interesuje mnie mieszkanie 2 pokojowe, 40-50 m2, balkon, rynek pierwotny, itp. Cena jaka mnie interesuje to do 260 tys zł za calosc (parking, balkon, itp.). Chciałbym aby w tym watku znalazly sie wszystkie aktualne oferty od deweloperow wrocławskich. Jezeli ktos zamierza lub juz podpisal umowe na podobne mieszkanie i zna aktualna cene w podanym przedziale to prosze pisac, bede wdzieczny rowniez za wszelkie uwagi i wnioski. Prosilbym...
    • Witam Proszę o informację jaka firma, ekipa jest godna polecenia do kompleksowego wybudowania domu jednorodzinnego w rozsądnej cenie. Może ktoś z Państwa budował dom z kimś sensownym. pozdrawiam i czekam na kontakt na email lub info na forum Dziękuję
    • Czy zna ktos pewnego developera oferujacego jeszcze wolne mieszkania 2p z realizacja do konca 2002? Wiekszosc ofert to Q4'03 lub cena zaporowa 3100zl/m2 Bede wdzieczny za wszelkie info. Dzieki
    • zasadniczo staram sie nie byc trollem, i nie krytykowac... ale ta oferta mnie absolutnie rozrobila... www.otodom.pl/index.php?mod=show&insId=3080022 enjoy
    • Czy znacie developerów, którzy teraz wypuścili swoje oferty? Mam wrażenie, że coś stanęło na rynku nieruchomości. Jak kształtuje się teraz cena metra? Kto buduje?
    • Uznany developer niemiecki, GmBH Konstrukt AG rozpoczyna budowę nowego osiedla szeregówek na Kiełczowie. Budynki będa posiadały min. garaże dwustanowiskowe w przyziemiu, komórki lokatorskie, tarasy na górnym piętrze. Developer oferuje min. wykończenie "pod klucz". Budowa ma rozpocząc się w maju: pierwsze budynki będą oddane do użytku już w lipcu 2012 roku. Cena metra kwadratowego nie jest jeszcze znana.
    • smosada.pl/?a=5 spoldzielnia osada cena ponizej 4 tys co prawda jeszcze nie wybudowane ale cena atrakcyjna. Na gaju wybudowali duzo fajnych blokow
    • Gzie można znaleźć ciekawe oferty kupna mieszkań bez pośredników
    • www.nieruchomosci.com.pl/deweloper_oferta,Wroclaw,_ul._Zwirki_i_Wigury,428.html specjalna dedykacja dla Fido1979 :)
    • w ciagu ostatnich 10 dni na pierwotnym z 60 do 67 ofert devloperów :)10 % !!! www.nieruchomosci.com.pl/
    • To ciekawostka- śledzę rynek od maja ubiegłego roku i widzę, że mieszkania zrobiły się stabilne i jest jaki taki wybór, ale teraz zaczęło się z domami. Oferty np. w onecie są nieaktualne, albo nie schodzą poniżej miliona. Mała szeregówka na Maślicach w czerwcu kosztowała 475 tyś, a teraz właściciele życzą sobie 720. Ale coś musi być trefna, bo wszystko od tego czasu poszło do ludzi, a to ciągle jest. Za miastem kilka kilometrów jeszcze mozna coś trafić, ale Wrocław jest praktycznie nieosiągal...
    • Hej mam pytanie czy ktoś słyszał o jakieś godnej polecenia inwestycji we Wrocławiu. Rozglądam się za apartamentem ewentualnie villą. Z góry dzięki za informacje. Paweł
    • Witam, chcę wziąć kredyt rodzina na swoim na około 350tys. Czy ktoś z was się orientuje w jakim banku jest najniższa marża i prowizja przy kredycie na 100% wartości nieruchomości? Z góry dzięki za odpowiedź. Basia
    • PO PIERWSZE, wbrew temu co jest obecnie w dobrym tonie twierdzic - Wroclaw jest brzydki. Ladny jest tylko Rynek i kilka wybranych czesci miasta. Ogolnie Wroclaw nie moze rownac sie z wiekszoscia miast europejskich o podobnej wielkosci. Ktos kto troche podrozowal, wie o czym mowie. PO DRUGIE - sa straszne korki.... ogolnie cala komunikacja jest zle rozwiazana, to zakrawa na paranoje. I problem staje sie z miesiaca na miesiac coraz wiekszy. Obwodnicy nie ma i to skandal, ale nawet ...
    • Mozecie mi powiedziec kto wie w jakiej miejscowosci sa te budynki , a moze ktos kupil tam mieszkanie ?Bo widze ,ze jeszcze sa tam dostepne , a zakonczenie budowy grudzien 2009 ,Pani w biurze nie chce zdradzic dewelopera .Nie wiem co sadzic o tej ofercie .
    • Sprzedam mieszkanie na Osiedlu pod Skrzydłami. Trzy pokoje, spiżarnia, duży balkon Bardzo zadbane, słoneczne. Powierzchnia: 67,70 m kw. Osobom zaintersowanym prześlę ofertę wraz ze zdjęciami na adres e-mail.
    • Witam Czy sa miejsca, osiedla, bloki mieszkalne w ktorych jest zapotrzebowanie na Internet a nie ma w danym miejscu zadnego dostawcy Internetowego, czy sieci osiedlowej? Chetnie nasza firma zbuduje siec w miejscu, w ktorym jest zapotrzebowanie na uslugi dostepu do Internetu, Jednak lokalizacja nie moze byc juz zajeta przez innego Operatora, i musi byc troche chetnych. wiecej szczegolow o firmie oraz informacje kontaktowe na www.indeo.pl Pozdrawiam Andrzej Serbeński
    • Co się działo na targach nieruchomości zorganizowanych w dniach 4-5 września 2010 r.? Napiszcie, jakie były oferty nieruchomości, jakie było zainteresowanie, czy były jakieś promocje, jakie były oferty kredytowe banków! Forumowicze, czy te targi można uznać za sukces?
    • witam, szukam ofert firm zarządzających do obsługi osiedla zamkniętego we Wrocławiu. proszę o podanie linków do stron lub nazw firm zarzadzających. dziekuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się