Forum Dom Developerzy: Warszawa
ZMIEŃ
      oferty

oferty

(226 wyników)
    • Gdzie jest świeży wątek z ofertami z Woli i Ursynowa z niedużymi mieszkaniami w granicach 6000PLN/m2? Możecie jeszcze raz podać linki do tych ofert? Pamiętam, że były to jakieś mieszkania używane o wielkości poniżej 60m2.
    • www.oferty.net/mieszkanie-na-sprzedaz-styki-jana-warszawa-praga-poludnie,917089795 Jestem zainteresowany mieszkankiem w tej części Wawy. Co sądzicie o tej ofercie? Cena dosyc wysoka, ale w końcu to Saska Kępa. Jak wam się podoba mieszkanko i piece kaflowe? Czekam na opinię.
    • Szanowni Forumowicze. Z postów wynika, że jest wśród Was niemało osób które, podobnie jak ja, aktualnie rozglądają się za mieszkaniem. Chciałbym zapytać o radę bardziej doświadczonych poszukiwaczy: jak szukać mieszkania z pominięciem pośredników? Na popularnych portalach w zasadzie są tylko agencyjne ogłoszenia, natomiast na stronach internetowych z ofertami bezpośrednimi jest ich z reguły bardzo mało. Na forum eksperckim jeden z pośredników stwierdza, że "żyjemy w wolnym kraju i jak ktoś ni...
    • lipiec 2008r - 8985zł/metr lipiec 2009r - 7663zł/metr Przypadek?
    • Jezeli tak wyglada sprzedaz to te apartamenty w Wa-wie starcza nie na 3 lata ale conajmniej na 6.
    • Trzeba przyznać, ze byly dni kiedy liczba ofert spadala ale generalnie jest trend wzrostowy. Do końca marca myślę, że 100tys przekroczymy
    • Porównajcie te dwie oferty: www.domiporta.pl/details,191,104069392.aspi www.domiporta.pl/details,30797,103882702.asp. Nabywcom nowych "apartamentów" chyba palma odbija, prezecież do tej ceny trzeba dodać jeszcze koszty wykończenia. Milion razy wolałbym mieszkać w starej kamienicy!
    • Jeden z większych i lepszych serwisów ogłoszeniowych. Ma tę zaletę, że podaje średnie ceny ofert dodanych do serwisu. W chwili obecnej średnia z zeszłego tygodnia to 9294PLN, a z zeszłego miesiąca 9333PLN Piszę to teraz, bo za parę dni obie te kwoty będą o jakieś 150zł większe. I wtedy serwis oferty.net zaprezentuje swój comiesięczny raport cenowy, który odbije się szerokim echem w mediach...
    • Jest nowa wyliczanka z oferty.net oferty.net/statystyki/032008.php w lutym wzroslo o 0,34% co ciekawe: spadly mieszkania male, wzrosly mieszkania duze..
    • troche sie zdziwilam, zobaczcie sami: www.domiporta.pl/details,191,105211647.asp do tej pory sienna byla oferowana za jakies 11,000... dla mnie to znak, ze zaczynaja pojawiac sie okazje!
    • No moi drodzy przybywa ofert w postępnie prawie geometrycznym. Ja prawdę mówiąc mam to już gdzieś. Nie muszę mieć mieszkania. Jak sobie to uświadomiłem poczułem się znacznie lepiej. Napięcie zniknęło. Pozdrawiam i oby ludzie mogi bez wielkich wyrzeczeń życ jak na to zasługują w swoich mieszkaniach.
    • bo skoro cenami nie rady sie ekscytowac, to co pozostało? Panowie,liczby ofert sprzedaży przybywa w tempie astronomicznym.. Co prawda 2 lata czy rok temu mówiliśmy tu głównie o cenach, ale ile można mówić o czymś co ciągle rosło wbrew forumowym życzeniom. Oferty są fajniejsze, ich liczba też rośnie a to już jest coś! Jeżeli ktoś rozwinął w sobie chęć częstego wpisywania gdzieś (byle publicznie, by wyrzucic z siebie ten ciężar) liczby ofert, to proponuję robić to tutaj.
    • allegro.pl/search.php?string=warszawa&category=20782&description=1&country=1&category=20783 "Pękło" 15000 odfert sprzedaży w Warszawie. samych mieszkań jest ponad 13 tys. Co się dzieje?
    • Strzał w górę ilości ofert w WaWie jest taki, że skończyła się skala 8-) Wygląda na to, że rynek zmienia się szybciej niż się spodziewałeś. Pozdrawiam PS: kontakt podany na stronie "licznik" nie działa, więc tędy przekazuję...
    • Znalezionych ofert: 33553 ?
    • Jestem w klubie inwestora i dostałem taki newsletter. normalnie buhahaha ===== Wyjątkowa oferta inwestycyjna Szanowni Państwo, Wszystkich zainteresowanych inwestowaniem w nieruchomości w Polsce pragniemy poinformować o wyjątkowej ofercie jaką opracowuje redNet Investment. Klub Inwestora postanowił wykorzystać obecną sytuację rynkową aby umożliwić naszym klientom zakup mieszkań w dogodnych lokalizacjach i niespodziewanie niskich cenach. Podjęliśmy rozmowy z deweloperami oraz in...
    • oferty.net/statystyki/052007.php Wzrost o 0,75%. Powodowany głównie cenami w jeszcze tańszych dzielnicach. Drogie dzielnice jak np. Żoliborz, Wilanów - spadki po kilka procent... lima
    • to pewnie nic nie znaczy ale chcialem abyscie wiedzieli ze liczba ofert idzie ciagle w góre
    • Włochy na pograniczu Ochoty: osiedlecentroom.gratka.pl/deweloperzy/tresc/inwestycja/1-5711-2-osiedle-centroom.html Wola, na upartego nawet można powiedzieć, że bliska: noecity.gratka.pl/deweloperzy/tresc/inwestycja/1-5953-2-intenso.html Mokotów/Służewiec arche.gratka.pl/deweloperzy/tresc/inwestycja/1-5929-2-postepu-10.html Wszystko nowe inwestycje, które weszły niedawno do sprzedaży, niemniej ceny 1tys/metr i więcej niższe niż w przypadku dotychczasowych "świeżynek". Cen na Mokotowie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się