okres

(5 wyników)
  • kurcze na 2 mam termin kolono, a mi sie chyba okres pojawi i co mam przełożyć, czy są jakieś względy medyczne przeciwko robienia narkozy przy okresie ?? a wogole to baaardzo sie boje i nie wiem jak ja doczekam do drugiego :(
  • Drogie kobietki czy macie zaostrzenie IBSu w czasie miesiączki? Bo ja wczoraj myslałam, że skonam...
  • szanowni współcierpiętnicy, otóż produkuję pełen zestaw stolców - od grubych pokażnych wałeczków, poprzez luźne placki aż do bobków i - co mnie martwi - cienkich wałeczków. wszystko, na ogół, oprócz placków rzecz jasna, w gustownych brązach ;-) często wystepują zestawy - twardy korek z bobkami, potem normalny wałeczek, a na zakończenie wałeczek cienki czy tez macie taki płodozmian?
  • Witam wszystkich. Mój watek jest troche dyskryminujący ;)). Czy IBS może nasilać tzw. zespól napięcia przedmiesiączkowego? Czy już moze jest na odwrót. Do tego koszmarnie nieregularne cykle, jakbym non stop siedziała na bombie (na przemian z wizytami w WC). A potem kolejny ból przez parę dni... Doszłąm do wniosku że przez ostatni miesiąc "dzięki" IBS i innym zawirowaniom hormonalnym czułam się w sumie dobrze tylko przez 4-5 dni. Niezły wynik, a właściwie tragedia.... Podzielcie si...
  • Prosze o wpisanie sie do tej listy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się