okres

(3 wyniki)
  • Witam Magda z tej strony szkiełka:) Mam 168cm wzrostu początkowa waga to 83kg.Dziś jest 16sty dzień diety jest -6kg.Niestety waga stoi od 7 dni... a nawet pół kg więcej sie pojawia na wskaźniku:( Mówiąc szczerze źle mi z tym.Zastanawiam się nad przejściem nad mieszaną i przedłużeniem jej okresu.Ja sobie tłumacze to tak może mój organizm sie po prostu przyzwyczaił i metabolizm tak zmalał...Być może jak pobudzę jelita to roboty otrzymam zamierzany efekt:P??Jak uważacie ??? Voluptas i inn...
  • witam ponownie! jestem na diecie 5 dzien i prawie nic nie schudlam nie podjadam a ni nic tylko magiczne torebeczki....ale mam miec lada dzien okres wiec moze to rowniez od tego zalezy?jak myslicie?
  • Czesc:)doradz mi dobra kobieto jak to jest!ja zawsze brałąm 3 tyg scisła i 1 tydzien mieszana 2Dc+ kurczak z warzwami.Powtarzam Dc juz po raz 3!jestem osoba mloda (20 lat) dzis mijaja dokladnie 2 tyg mojej scisłej! został mi jeszcze 1 tydzien scisłej i niby tydzien mieszanej czy ta mieszana moge zrobic dłuzej?jesli tak to o ile i co jesc.Pozdrawiam;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się