okres

(8 wyników)
  • Bralam hormony na niedoczynnosc przez tydzien czasu i zaczelam rowno z pierwszym dniem miesiaczki(tak jakos wyszlo)pozniej po tygodniu przerwalam bo sie zle czulam...do teraz nie biore a okres mi sie spoznia...moze to byc od tych tabletek?-- ♥ Amelka ♥ i ♥ Nicole ♥
  • witam, chciałam Was zapytać, czy którejś z Was po przyjmowaniu Letrox 75 spóźnił się okres (jeśli tak to jak długo) i czy gdy go w końcu dostałyście to wyjątkowo nie bolały Was piersi ( gdy zawsze wcześniej takie bóle miałyście) bardzo dziękuje za odp
  • Czy ktos tak ma??? Staram sie o drugie dziecko. Poprzedni cykl przesunal sie o 10 dni. Teraz czekam na okres juz 3 tydzien i nic. Jak sie zdenerwuje to mam uczucie, jakby mnie tarczyca miala udusic ... Hormony tarczycy robie regularnie co 1,5 misiaca i sa OK. Wiec na wizyty do lekarza nie chodze!!! Jak z tak rozregulowanym okresem postarac sie o drugie dziecko. Jestem po operacji tarczycy (w 2000 roku) z powodu guza. W pierwszej ciazy nie mialam zadnych problemow. Zaszlam za "pie...
  • dziewczyny - nie chce porażać Was swoją niewiedzą, dlatego zapytam- przy stwierdzonej 2 miechy temu nadczynności zrobiłam jeszcze TRAb i wynik 2,17( nie znam prawidłowego, ale laborantka pow ze jest podwyższony) ponadto opóźnia mi sie okres - czy to ma związek??
  • Witam, mam niedoczynnosc tarczycy i pierwszy raz zdarzylo mi sie zaburzenie miesiaczkowania. Miesiaczke powinnam miec 1,5 tygodnia temu. Mam wszystkie objawy miesiaczkowe, ale tez mam badrzo nadety (spuchniety) brzuch , wyglada jak balon, a miesiaczki brak. Czy ktoras z Was miala podobna sytuacje. Prosze o porady co zrobic. Pozdrawiam i dziekuje.
  • Dziś odebrałam wyniki, co to dla mnie oznacza, skoro norma to 0,35-4,94?
  • Czy któraś z Was tak ma? bo mnie zawsze przed miesiaczką boli gardło a jak juz dostane to ból gardała znika czy to możliwe zeby to było od tarczycy?
  • Witam forumowicze, trochę napiszę o sobie, 2 tygodnie temu wymysliłam sobie że zbadam moją tarczycę, taki skryning. Pan endokrynolog dał mi skierowanie na tsh itpo i usg tarczycy, na usg wyzedłmalutki guzek 5 ma 6 mm, trochę zacieniony, doktor zlecił biopsję i niestety wyszło carcinoma papilare. Jestem obecnie po wszystkich konsultacjach i czekam na 3 sierpnia na zabieg całkowitego usunięcia tarczycy. Coś na ten temat już wiem, bo co chwilę spotykam ludzi, którzy mówią że ktoś t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się