okres

(14 wyniki)
  • mam pytanko,jestem na diecie 4 dzień,po dwóch dniach było-1kg.dla mnie to i tak dużo:)No i właśnie jestem przed okresem,i waga stoi. Czy to jest spowodowane miesiączką??mam nadzieję,że tak - bo jak nie to chyba się lekko podłamię. Myślę, że stosuję się dobrze co do jedzenia, staram się więcej ruszać.
  • OKRES(5)

Dziewczyny, czy podczas stosowania tej diety, zauważyłyście duże zmiany jeżeli chodzi o wasz cykl menstruacyjny (jakieś większe opóżnienia i w ogóle). I jeszcze jedno, dużo z was piszę, że przed okresem można przytyć, a czy później po okresie waga wraca na swoje miejsce?? :)
  • Witam wszystkich serdecznie.Na wstepie pozdrawiam wszystkich. Moje zycie jesli chodzi o odchudzanie trwa prawie 11 lat-mam 26.Zaburzenia i odzywiania i ciagle glodowki by utrzymac wage.Mam dosc.% lat temu stosowalam Montignaca,super samopoczucie.Powiem tak-marzy mi moc jesc nie liczacej kazdej najmniejszej kalorii.Do tej pory dieta kojarzyla mi sie z ciaglym odczuwaniem glodu.Do czasu gdy poczytalam o SB. Na dietce tej jestem od 7 lutego 2 kg w dol poszlo.powiem ze startowalam 62,5 k p...
  • Nie wiem czy przez upały mój ogranizm magazynuje wiecej wody czy co, ale ze 129 jest az 131. 129 utrzymałem 3 dni więc przypadku nie było, waga faktycznie spadła co czułem po ubraniach. Teraz jakieś nawodnienie nastąpiło? Grzeje niemiłosiernie (w każdym razie w W- wie) i czy to możliwe, że na taki okres ogranizm magazynuje wode? Bo żeby utyć 2 kilo potrzebowałbym zeżreć ;) 18000 kcal co w perspektywie 2 dni jest nierealne. Aha, okresu nie miewam ;)
  • drogie SBeczki jestem na dietce od miesiaca i sa super efekty, i tak pomyslalam ze skoro czytam to forum to mam takie pytanie, ktore nie odnosi sie do diety, nie znam innego forum na ten temat, a oto pytanie: do wakacji zamierzam jeszcze troche schudnac i wyjechac na wakacje z chlopakiem , juz zarezerwowalismy termin i nic nie da sie zmienic, ale tu jest problem bo w tym czasie wypada mi okres, i czy znacie jakies tabletki lub cos innego zeby go opuznic (lub przyspieszyc), bo nie...
  • Już ostatnio pisałam na temat tego, że jestem przed okresem i waga mi się zatrzymała. A teraz okazuje się, że miesiączki jak nie było, tak nie ma. Nie jestem w ciąży, sprawdziłam to. Nie wiem dlaczego. Czy jest możliwe,że przez to iż zaczęłam dietę, mój organizm troszkę poszalał i przesunął się termin miesiączki??
  • wczoraj zaszlalam niestety ... nawet nie wiem dlaczego i dzis niestety sie to odbilo na mojej wadze... 0,5 kg w gore... dziewczyny jak to jest ze jak zjesz troche wiecej to natychmiast sie to odbija na wadze i dzis czuje ze mam napecznialy brzuch... mam dola przez to!!! Sniadanko: standard - twarozek+ warzywka+ 2 kawki przeksaska: kilka cukierkow bez cukru lunch: salata z czerwona fasolka+ pomidorki+ wedlina przekaska: mnostwo pistacji - chyba ze 200gram co najmniej!!! - to moj ...
  • Przemęczyłam się 2 tygodnie na fazie 1, zeszłam z 62 kg do 59. Pod koniec fazy 1 dostałam okres tydzień wcześniej pomimo tego, ze biorę pigułki anty, ale kobiety na anglojęzycznych forach pisały, że to się zdarza. W tym czasie dodałam do diety 1 pełnoziarnistą bułkę dziennie (pół na śniadanie i pół na kolację) i zaczęłam tyć w tempie 0,5 kg dziennie. Na początku myślałam, że to wahania wagi związane z miesiączką, ale okres mi się prawie kończy, a ja dzisiaj rano ważyłam 60,5 kg. Jes...
  • Moje drugie podejście. Pierwsze w lutym zakończyło się po ok. 2 mies. na ubytku 5 kg. Niestety po powrocie do pracy wróciły :-( Czas na drugie, bardziej racjonalne podejście. Tamto było "na żywioł". Pytanie do kobiet: Kiedy najlepiej zacząć: Przed czy po okresie? a może nie ma znaczenia?? thrier
  • Mam pytanko: wiem, że wahania wagi w ciągu dnia są normalne, ale nie wiem jak duże mogą być takie różnice? oje wahania wagi w ciągu dnia lub w przeciągu 2-3 dni mnie przerażają! Jesto to nawet różnica 3-4 kg w ciągu 2 dni! Czy to normalne? Nie sądze ;/ Co może być przyczyną?
  • No i musiałam zjeść banana. Po tygodniu stosowania I fazy jest mi ogólnie słabo. Zastanawiam się czy ktoś też tak miał?
  • Ludzie mowia madzia widać widac :) ale to mobilizuje mowie wam za chwilke smigam na basenik bo mam @@@ i musze sie odprężyc jutro 2 egzaminy i w sobote tez dwa ehh.. waze 69 kg :) wazylam 75 przez tarczyce głupiutką moją ale jest coraz lepiej :) dietka dziala wolniej ale dziala..ale powinno sie podobno chudnac w takim tempie jak sie przytylo..wiec w miare ok ;p chyba mi bedzie to lecialo mam nadzieje :) ja mam czas do grudnia :) na spokojnie jestem opalona wiec teraz w miare ok wyglad...
  • witam, stosuje dietke już 6 dzień a waga jak stała tk stoi na tym samym numerze:( Nie wiem czy robie coś nie tak?? przecież jescze tydzień i powinnam przejść do fazy 2! Czy to ma sens? coś ze mna nie tak?? proszę szczeże napiszcie czy wy też tak miałyście??
  • minąl wlasnie tydzien i nic. odmawiam sobie pysznych reczy duzo chodze chociaz nie cwicze bo nie mam czasu. pije duzo i nic.. zadnych efektow a do zgubienia mam sporo (z 10kg). czemu tak sie dzieje ?:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się