Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      okres

okres

(4 wyniki)
    • powiedzcie drodzy koledzy, czy w momencie napisania wypowiedzenie z pracy nalezy isc z tym najpierw do szefa czy mogę maszerować prosto do dyrekcji. pytam prosto, bo nie mam pojęcia, a nie chcę pytać w pracy. dzięki
    • Moim problemem jest wtorny brak miesiaczki. W wieku 17 lat zachorowalam na anoreksje i przy drastycznie niskiej wadze przestalam miesiaczkowac. Ginekolog przepisal mi wtedy tabletki antykoncepcyjne na wywolanie okresu- pomogly. Z anoreksji juz wyszlam i mam nadzieje, ze to pieklo nie powroci (bardzo pomogla mi pani psycholog i moj obecny chlopak). Moja obecna waga miesci sie w granicach normy. Martwi mnie jednak brak okresu- w lutym odstawilam tabletki po ponad 3 latach brania i...
    • leczylam sie prywatnie poniewaz ow lekarz panstwowo mial mase ludzi. Na kazdej wizycie wpisywal w kartotelke,ze bylam czy co mi przepisal dzis po 10 latach chce owa kartoteke i nie ma jej...lekarz chyba wyrzucil czy tak mozna?
    • Wczoraj zamknięty został oddział wewnętrzny drawskiego szpitala! Powód? Z pracy odeszli wszyscy pracujący tu lekarze. www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071009/DRAWSKO/71008073

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się