okres

(3 wyniki)
  • Jestem co prawda po siódmym zastrzyku-dopiero,albo już,no i własnie........ zaczęły się problemy z okresem,a raczej z regularnoscią,mam pytanie czy to przejdzie ,czy raczej muszę przygotować się na problemy podczas całej terapii??Lekarka powiedziała mi że to normalne,przy leczeniu ,ale niczego więcej się nie dowiedzałam...
  • Chciałam zapytać czy jest prawdopodobieństwo zarazżenia się HCV podczas seks gdy miałam okres??? Partner nie krwawił...a jakby krwawił możliwe że mnie zaraził? Prosze o odpowiedz, bo odchodzę od zmysłow:((((
  • Witajcie, jestem nowa ;) I od razu mam pytanie skierowane do kobiecej części forum: czy przeciwskazaniem do wykonania biopsji może być okres? Pytam, bo udalo mi się dostać dobry, dość szybki termin biopsji, a okazało się, ze w tym terminie mogę mieć okres. Przesunięcie terminu nie jest dobrym rozwiązaniem, bo z racji nieregularności - nie mogę określić najlepszego przedziału czasowego w przyszłości, dodatkowo ustawiłam sobie odpowiednnio sprawy pracowe na czas nieobecności i teraz miała...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się