Forum Zdrowie Uzależnienia
ZMIEŃ
      okres

okres

(4 wyniki)
    • Słuchajcie powiedźcie mi jak długo trwa okres kryzysów w przypadku odstawienia AMFY, jak długo utrzymują się te wszelkie objawy fizyczne, jedni mówią, że do 3 miesięcy, a drudzy, że do pół roku. Czy to prawda? POZDRAWIAM WAS I ŻYCZĘ WESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH!!!!!!!!!!!!!
    • nie wiem na czym to polega,ale co roku przezywam te sama gehenne. moj maz jest alkoholikiem. leczy sie. ale na swieta zawsze jest na granicy nawrotu. wywoluje awantury, albo jest gburowaty i mrukliwy. wszyscy chodziimy na palcach, boje sie ze sie znowu napije. zwlaszcza jak sie obrazi, trzaska drzwiami i wychodzi z domu. rozmowy nie pomagaja...nie wiem co robic w takiej sytuacji. juz raz rozstalismy sie na swieta.
    • Moj - niegdys naprawde przywoity - maz, ostatnio mial okres zupelnie dla niego nietypowych wybrykow seksualnych. Czy polaczenie ich z alkoholizmem meza jest rozsadne? Jak sie ma jedno do drugiego? Od wykrycia kaskady tych karykaturalnych (nie normalnych zdrad, ale wlasnie zupelnie chorych, dziwnych) zdrad zaczela sie w mojej rodzinie wogole rozmowa o jego alkoholizmie. Niedawno zaczal sie leczyc.
    • - halo czesc szacki jest impreza na drabinie wpadniesz?chlejemy. - czesc mikołaj pijemy w klimatiku przyjdz. - serwus miki jest niezłe chlanie u Łysego ruszylbys tutaj swoj tyłek... nienawidze ferii. nie wiem ile juz jestem czysty trzeci, czwarty tydzien? powiem wam ze z jednej strony sie ciesze - udalo mi sie a z drugiej moje zycie stracilo sens. nie potrafie funkcjonowac, nudze sie nie moge sobie znalezc miejsca rozwala mnie od srodka, zlapalem sie na tym ze zaczalem słuchac ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się