orla

(5 wyników)
  • Witam, szukam ludzi którzy zaufali Dolcanowi w jego kolejnej inwestycji. Ja po przeczytaniu opini nt. osiedla Szwoleżerów wciąż się waham... Pozdrawiam
  • Szukam osób które tak jak ja są zaintesowane zakupem mieszkania na osiedlu Orla II w Ząbkach....czy są może już takie osoby które podpisały umowe rezerwacyjną z dolcanem..czy udało się komuś cos zmienić w umowie...szukam może przyszłych sąsiadów...
  • Czy ktoś może mnie nieco oświecić na temat firmy Dolcan i ich osiedli w Ząbkach? Chcę zakupić u nich mieszkanie, ale totalnie nic nie mogę o nich znaleźć, ani pozytywnego, ani negatywnego. Bardzo proszę o pilne info, bo do końca tygodnia powinnam podpisać umowę przedwstępną. Pozdrawiam Magda
  • Witam, dziś Dolcan II przysłał nam pismo, że zaprasza do biura do podpisania aneksu w spr. przesuniecia terminu ukończenia budowy bloku C z września na marzec- pół roku!!. Przesłanek żadnych nie było by nie mieli oddać w terminie, zapewniali, że oddadzą najpóźniej do końca roku... warunki pogodowe mieli bdb.... Czy żądać jakiejś rekompensaty, negocjować? Kasę dostali a mieszkanie w 30% zaawansowania robót...
  • Poszukuję sąsiadów zaniepokojonych sytuacją na osiedlu - od 3 tygodni sytuacja w lokalach wygląda podobnie - czyli nic sie nie dzieje, a nagle przerzucono front robót na elewacje zewnętrzne. Jakie obiecano wam terminy realizacji inwestycji i czy macie w umowie punkt mówiący o odpowiedzialności inwestora w wypadku opóźnień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się