Dodaj do ulubionych

porada dla studentki-pilne

16.06.07, 00:33
Witam chciałabym zapytać czym sie różnią studia WIECZOROWE od ZAOCZNYCH i na
czym one polegają,tzn.chodzi mi o to czy studia WIECZOROWE da sie pogodzić z
dziennymi??I ile razy w tyg. odbywają sie zajęcia na studiach wieczorowych.
Może ktoś z Was studiuje dziennie i wieczorowo?Chciałabym zacząć drugi
kierunek,który można studiować jedynie wieczorowo i nie wiem czy sobie
poradzę-czy pogodzę dzienne studia z wieczorowymi. czekam na odpowiedzi,
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: on Re: porada dla studentki-pilne IP: *.umcs.lublin.pl 16.06.07, 10:25
      Dziecino
      Z twoim poziomem polecam ci studia korespondencyjne.
      • Gość: m Re: porada dla studentki-pilne IP: 82.160.249.* 16.06.07, 11:48
        nie wiem co jest dziwnego w tym,ze chce studiowac 2 kieruki??!!!po prostu
        chciałam zapytac o rade czy ktos tak jak ja studiuje dziennie i mysli o zaczeciu
        nowego kierunku wieczorowo,albo moze ktos tak studiuje.Po prostu chcialam zapytac
    • xxxsmack Re: porada dla studentki-pilne 16.06.07, 11:49
      ja pierd... jak mozna tego nie wiedziec.ale ok,do rzeczy...wieczorowo
      studiujesz w tygodniu w godzinach popoludniowych,czyli np. pracujesz od rana ,a
      popoludniu idziesz do budy.Zaocznie studiuje sie w weekendy ( czasem od piatku
      do niedzieli).Ilosc zajec zalezy od uczelni i od planu jaki dostaniesz,nikt
      napewno Ci nie powie,ze z pewnoscia na wieczorowych wtorki bedziesz miala wolne!
      Ciezko pogodzic studia dziennie z wieczorowymi,ale moze dla chcacego nic
      trudnego.POwodzenia.
      • aniiatka Re: porada dla studentki-pilne 16.06.07, 11:57
        jesli studiujesz juz jeden kierunek dziennie to troche głupi pomysł z tymi
        wieczorowymi, najlepiej na zaoczne idz, zjazdy sa co 2 tyg w weekendy, od rana
        do wieczora zajecia.
        • xxxsmack Re: porada dla studentki-pilne 16.06.07, 12:02
          co TY mowisz? ja studiuje zaocznie i mam zjazdy co tydzien od piatku do
          niedzieli.Nie wprowadzaj w blad,bo to wszystko zalezy od uczelni.
          • aniiatka Re: porada dla studentki-pilne 16.06.07, 12:31
            "bo to wszystko zalezy od uczelni" - no właśnie! i na mojej tak własnie jest
            wiec nie zwracaj mi łaskawie uwagi
            • xxxsmack Re: porada dla studentki-pilne 16.06.07, 13:04
              agresor sie wlaczyl? wybacz swieta krowo.
              • Gość: blue Re: porada dla studentki-pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:11
                czytajcie uwaznie ,autorka wyraznie napisala ,ze jej mierunek mozna studiowac
                tylko wieczorowo a wiec nie ma tego kierunek w systemie zaocznym ,w koncu jak
                ktos moze studiowac np.weterynarie w trybie zaocznym....
                • Gość: blue Re: porada dla studentki-pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:12
                  *kierunek.sorry za błędy:D
                  • Gość: m Re: porada dla studentki-pilne IP: 82.160.249.* 16.06.07, 13:26
                    dzięki za wszystkie odpowiedzi.Wlasnie w tym jest problem,ze chce studiowac
                    dodatkowo psychologie,niestety na tym uniwersytecie,ktory mnie interesuje sa
                    tylko studia dzienne i wieczorowe z psychologii,nie ma zaocznych(p.s.do
                    wczesniejszych postow-wiem na czym polegaja studia zaoczne!!![po prostu zle
                    zrozumiales/as moje pytanie-z reszta nie wazne]).Proste,ze nie moge isc na
                    dzienne gdyz studiuje juz dziennie i jest to fizycznie nie mozliwe.czy ktos z
                    Was studiowal wieczorowo,albo dziennie i wieczorowo.Chodzi mi o to czy da sie to
                    pogodzic,gdyz boje sie zaczynac nowy kierunek wiedzac ze moge sobie nie dac rady
                    i wyrzuce pieniądze w przysłowieowe"błoto".
                    • Gość: blue Re: porada dla studentki-pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 13:47
                      wszystko zalezy od tego czy twoj pierwszy kierunek jest na tyle
                      pracochlonny ,ze ciezko bedzie sie wyrobic ,zalezy tez na ktorym obecnie
                      jestes ,uwazam ,ze na drugi kierunek najlepiej jest sie decydowac na bedac na
                      IIi lub IV r.choc tu tez pojawia sie problem-kiedys trzeba isc do pracy ,miec
                      za co sie utrzymac itd.to tyle z mojej strony ,powinnas raczej wejsc na forum
                      studia ,gdzie na pewno ktos studiuje psychologie .Studia wieczorowe na ogol
                      posiadaja podobna liczbe godzin roznia sie tylko pora zajec ,no i tym ,ze sie
                      za nie placi .A nie myslalas o drugich dziennych? wiecz.psych.to kupa kasy ;/
    • Gość: m Re: porada dla studentki-pilne IP: 82.160.249.* 16.06.07, 14:17
      moze rzeczywiscie musze sie nad tym powaznie zastanowic.chociaz przyznam,ze od
      zawsze chcialam studiowac psychologie,niestety los mnie pokierowal troche
      inaczej i studiuje angielski tez to lubie ale nie jestem do konca
      przekonana.jednak jak juz sie cos zaczyna to trzeba skonczyc tak wiec o rzucaniu
      pierwszego kierunku nie ma mowy.pozdrawiam
      • Gość: m Re: porada dla studentki-pilne IP: 82.160.249.* 16.06.07, 14:19
        i musze rozważyc wszystkie za i przeciw,bo jak piszesz "blue",psychologia
        wieczorowa,no i ogolnie inne kierunki zaocznie czy wieczorowo to kupa kasy tak
        wiec trzeba byc juz pewnym na 100% co sie chce robic i czy sie podola
        • Gość: blue Re: porada dla studentki-pilne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:48
          mysle ,ze studiowanie dwoch kierunkow dziennie da sie pogodzic ale moze nie
          rownoczesnie od pierwszego roku ,ale tak np.od 3 .Wielu moich znajomych tak
          studiuje i jakos sobie radza.Jesli kreci ci ten kierunek to czemu nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka