Dodaj do ulubionych

PSYCHOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 15:32
czesc mam do was ogromna prosbe!!
chcialabym w tym roku zdawac na uniwersytet na wydzial psychologii
czy mozecie mi dac pewne porady jak tam sie dostac??
bardzo bym was prosila o testy na psychologie z wczesniejszych lat jesli to
tylko mozliwe
naprawde bardzo mi zalezy
dzieki z gory
trzymajcie sie cieplutko
:*
Obserwuj wątek
    • Gość: kohol Re: PSYCHOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 04.12.03, 15:53
      Testów juz nie mam, ale są do kupienia w dziekanacie bodajże.
      No cóż, wiedza, wiedza, wiedza. Niesztampowe myślenie, jeśli chodzi o
      matematykę.
      • Gość: Julia Re: PSYCHOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 16:27
        Rok temu zdawałam na psycholigię... Nie mam niestety testów, ale mogę Ci
        powiedzieć, że test z polskiego był łatwy (przynajmniej dla mnie...) i całkiem
        dobrze mi poszedł. Nie sprawił mi większych problemów. Wystarczyło to, czego
        uczyłam się do matury. Gorzej było z biologią (można wybrać biologię lub
        historię), chociaż zdawałam ją na maturze. Wydaje mi się, że nie miałabym
        takich problemów po biol - chem, ale trudno. Niestety nie dostałam się.
        Zabrakło mi dziesięciu punktów... Mam nadzieję, że Tobie pójdzie dobrze i się
        dostaniesz... Trzymam kciuki.
        • Gość: psychologia Re: PSYCHOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.03, 17:25
          dziekuje bardzo za dobre zyczenia
          a jaki zakres wiedz trzeba miec z biologii i matematyki i oczywiscie innych
          przedmiotow
          najbardziej interesuje mnie uniwersytet wroclawski
          • Gość: Lady Re: PSYCHOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 82.160.16.* 04.12.03, 17:39
            też zamierzam zdawać na psychologie. ja bede probowala sił na uam-ie w
            poznaniu. mam nadzieje ze dam rade... tobie tego też zycze. papatki...
    • undercover_brother Re: PSYCHOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.12.03, 01:37
      Tylko o jaki uni Ci chodzi - bo co uczelnia to egzamin inny.
      • Gość: kohol Wydział Psychologii - tylko na Uniw. Warszawskim IP: *.crowley.pl 05.12.03, 12:40
        dokładnie :)
        Z tym, że jeżeli chodzi o uniwersytety, to z tego, co wiem, jedynie Uniwersytet
        Warszawski (i SWPS, która nie jest uniwersytetem) posiada Wydział Psychologii,
        wobec tego logicznie doszłam do wniosku, że tam właśnie Psychologia chce zdawać.
        Niestety, myliłam się :)
        Psychologio: Uniwesytet Wrocławski posiada jedynie Instytut Psychologii, nie
        wydział.
        • Gość: psychologia Re: Wydział Psychologii - tylko na Uniw. Warszaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 14:22
          tak ale ja wlasnie tam zamierzalam wlasnie sie dostac
          • Gość: kohol Re: Wydział Psychologii - tylko na Uniw. Warszaws IP: *.crowley.pl 05.12.03, 15:05
            Czyli na Warszawski czy Wrocławski w końcu?
            Przepraszam, ale Twoje "tam" niewiele mi wyjaśniło...
            • Gość: psychologia Re: Wydział Psychologii - tylko na Uniw. Warszaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.03, 17:15
              :) na wroclawski bardzo bym sie chciala dostac
              • Gość: kohol Re: Wydział Psychologii - tylko na Uniw. Warszaws IP: *.crowley.pl 08.12.03, 14:29
                Aha. To ja służę radą tylko jesli chodzi o Warszawski :)
                • Gość: psychologia Re: Wydział Psychologii - tylko na Uniw. Warszaws IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.03, 19:02
                  ale ten tez by sie przydal :) tak na wszelki wypadek :P jakbym zmienila zdanie
                  • Gość: Alicja Re: Wydział Psychologii - tylko na Uniw. Warszaws IP: 62.233.186.* 09.12.03, 10:15
                    ja jestem na UAM-ie...testów nigdzie nie można dostać...zdawałam historię-na
                    dzienne studia była łatwiejsza niż na wieczorowe...cała reszta-no cóż...tych
                    pytań sie nie nauczysz, tylko musisz wnioskować na miejscu...ogólnie egzamin
                    do przejścia, ale cięzko sie dostać ze względu na to, ze w P-niu w tym roku
                    były 23 osoby na 1 miejsce--w kazdym razie powodzenia
                  • Gość: kohol Re: Wydział Psychologii - tylko na Uniw. Warszaws IP: *.crowley.pl 09.12.03, 10:24
                    Hm, no to tak, jak pisałam - matematyka wymaga kombinowania i tego się trudno
                    nauczyć (bardzo mi pomógł kurs przygotowawczy z pewnym doktorem z UW), biologia
                    to podręcznikowa wiedza, polski też. Historii nie zdawałam. Angielski był na
                    dość wysokim poziomie (porównywalny do późniejszego egzaminu na studiach). W
                    moim roczniku było o tyle trudno, że każdy olimpijczyk (nieważne, czy olimpiady
                    ekonomicznej, ekologicznej, matematycznej czy z łaciny) dostawał się bez
                    egzaminów, więc na 70 miejsc zgłosiło się 40 olimpijczyków, walka kilkuset osób
                    była więc o 30 miejsc.
                    • Gość: Alicja Re: Wydział Psychologii - tylko na Uniw. Warszaws IP: 62.233.186.* 09.12.03, 12:53
                      na UAM nie ma ani matmy ani polskiego ani języka...albo biola, albo hista...a
                      pozostałes pytania to hmm...są elementy wszystkich przedmiotów, ale w sumie
                      bierze się to na ogólna inteligencje i logiczne myslenie
    • Gość: psychologia Re: PSYCHOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.03, 02:34
      a jak najlatwiej sie nauczyc materialu z wiedzy ogolnej?
      czy biologia ,historia.....ktore sie zdaje ma jakis okreslony zakres np z
      biologii tylko genetyka,czy egzaminy te obejmuja caly zakres przedmiotow?
      od kiedy zaczynaja sie kursy?
      interesuje mnie szczegolnie un. wrocl.
      i jeszcze 1:)
      jaka dziedzina przewazala na egzaminie wsteonym z wiedzy ogolnej?
      dziekuje
      pozdrowki pa :*
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka