pom 28.11.02, 23:15 Chciałam tylko powiedzieć, że są czasem takie wieczory, kiedy nawet na wino nie ma się ochoty... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 20:24 Pomcia, Tobie pewnie juz przeszlo, a ja sie dzisiaj tak wlasnie czuje... ech :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 20:29 > A co sie stało Pola? a nic, tak czasem mam...jak sie wszystkie problemy prywatno-zawodowe w jednym czasie skumuluja, no nic, jutro bedzie lepiej... A 2003 to wogole bedzie super rokiem! No! :-) Pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 20:33 Też tak miałam rok temu, ale jakos odbiłam sie od dna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 20:37 > Też tak miałam rok temu, ale jakos odbiłam sie od dna :)) no prosze, mam nadzieje, ze pojde w Twoje slady :-)) Costam sie zaczyna dziac, pozyjemy, zobaczymy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 21:20 No co jest, Pola? Tylko nie rycz... gdybym była supermenem to bym do Ciebie przyjechała.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 21:40 no cos Ty, Pomcia, ja nie z tych ryczacych ..:-) no, moze czasem... ale nieee, nie dzis, juz mi lepiej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 21:48 No dobra, niech będzie, że lepiej. Ale wiesz, jak to jest z hormonami. Może jak piszę tego maila to właśnie się kończą Ci się husteczki.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 21:57 > Może jak piszę tego maila to właśnie się kończą Ci się husteczki.:)) taaaaa i wlasnie ogladam Miasto Aniolow albo jakiegos innego Titanica :-)) > Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 22:05 A może Freddiego Krugera?? To też wzruszająca historia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 22:20 > A może Freddiego Krugera?? To też wzruszająca historia... no kurcze nie wiem, sama nie wiem... no niech Ci bedzie :-) a tak serio to Fredek mi w tle wyje, ze Show Must Go On On, a zaraz pozniej, ze I'm going slightly maaaad... Odpowiedz Link Zgłoś
pom Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 22:28 Najlepszy kawałek : Somebody to love.:) Albo Miracle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 22:32 No to Pomciu specjalnie dla Ciebie The Miracle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 22:51 > Dzięki Pola. Piję za Ciebie.:) lepiej chodzmy na tow., bo mi juz lepiej, a tam kobitka zdolowana (iwusia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Pusto tu dziś IP: 62.8.156.* 02.12.02, 19:02 Byłem na wyjazdach, dlatego rzadko zaglądałem. A to smutne, że Ci smutno. Pewnie słabe to pocieszenie, ale radość na okrągło też może się znudzić. Zapomina się wtedy o refleksji. Pozdrawiam cieplutko Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pusto tu dziś IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 19:59 Hej, Juurku:) Już jest znacznie lepiej, to jakaś mucha tylko zabrzęczała paskudnie. Miło, że zajrzałeś do mnie, choć tylko wirtualnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Pusto tu dziś IP: 62.8.156.* 02.12.02, 20:07 Witam! Chciałem Cię spytać, skąd znasz Klub Polskich Nieudaczników. Ja przeczytałem o nich po raz pierwszy w Odrze. Niestety, w ostatni weekend nie dane mi było ich odwiedzić, tak jak sobie zaplanowałem. Ale w sumie weekend był udany, chociaż może zbyt intensywny. Uściski Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pusto tu dziś IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 20:16 Oj, nie znam ich! I nie miałam okazji ich odwiedzić. Ale... brzmi świetnie.:) Intensywny weekend... a jakiś szczególik podasz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Pusto tu dziś IP: 62.8.156.* 02.12.02, 20:42 Gość portalu: pom napisał(a): > Oj, nie znam ich! I nie miałam okazji ich odwiedzić. Ale... brzmi świetnie.:) Wydawało mi się, że pisałaś, że wiesz, gdzie to jest, no to się zasugerowałem. www.polnischeversager.de/manifest.html (jeśli nie znasz niemieckiego, mogę przetłumaczyć, bo ten tekst jest akurat tego warty) > Intensywny weekend... a jakiś szczególik podasz?:) Dla Ciebie nawet 2 szczególiki :) 1. Odwiedziny knajpy Madonna na Kreuzbergu (to najbardziej "multi-kulti" dzielnica Berlina). Niesamowity wystrój - obrazki kościelne na ścianach, witraże jak w kościele, nasi klerykałowie byliby z pewnością oburzeni. Później super żarcie w ruskiej knajpie Pasternak na Prenzlauer Berg. Ciekawy pomysł ukulturalnienia gości - w karcie były oryginalne czarno-białe zdjęcia z rosji sowieckiej lat 70-tych, a także notka biograficzna o Borysie Pasternaku. Nie wiedziałem wcześniej o jego bliskich związkach z Niemcami, a tu okazało się, że facet utrzymywał się z tłumaczeń Goethego, Schillera i von Kleista. 2. Podróż powrotna godna "polskiego nieudacznika". Dopiero przy kontroli biletów okazało się, że kupując bilet w sobotę nie zwróciłem uwagi na datę ważności i bilet w niedzielę był nieważny. Konduktor był nieubłagany, już prawie miałem kupować nowy bilet, gdy pani siedząca przede mną wtrąciła się do rozmowy i spytała, dokąd jadę. Gdy powiedziałem, że do Frankfurtu, zaoferowała się zabrać mnie na swój bilet weekendowy (na takie bilety może podróżować do 5 osób). Konduktor był niepocieszony, że nie mógł dać nauczki nieudacznikowi. Rozmowa odbywała sie po niemiecku, dopiero później okazało się, że moja wybawczyni jest Polką studiującą w Niemczech germanistykę, pewnie dlatego nie rozpoznałem jej po akcencie. Pozdrawiam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pusto tu dziś IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 20:55 Niestety, nie znam germańskiego...:( Ale już kojarzę rozmowę i Klubie. Z tym, ze do Berlina w najbliższym czasie się nie wybieram, niestety. Faktycznie, dość przygodowy weekend:) Mam nadzieję, że zwolniłes tempo...??:) Nie zawsze ma się szczęście do kobiet, które wyławiają z opresji..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Pusto tu dziś IP: 62.8.156.* 02.12.02, 21:04 Gość portalu: pom napisał(a): > Niestety, nie znam germańskiego...:( Ale już kojarzę rozmowę i Klubie. Z tym, > ze do Berlina w najbliższym czasie się nie wybieram, niestety. W takim razie obiecuję tłumaczenie. Może jeszcze dzisiaj się zmobilizuję. > Faktycznie, dość przygodowy weekend:) Mam nadzieję, że zwolniłes tempo...??:) Nie zwolniłem. Dzisiaj dla odmiany się "rozforumowałem". > Nie zawsze ma się szczęście do kobiet, które wyławiają z opresji..:) Nic z tych rzeczy, które sugerujesz :). Kobieta mnie uratowała, miło zleciała 8-godzinna podróż i to wszystko. Aż taki don juan nie jestem. Sciskam Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pusto tu dziś IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 21:13 Za tłumaczenie będę bardzo dźwięczna. Cmok:) Forumuj czesciej, o ile możesz... mi nie zawsze starcza czasu, praca się zwala tonami ale bywam dość regularnie, choć czasem króciutko. Zaś co do kobiet, trzeba sobie czasem poradzić... uwadać biedną, słabą menciznę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Pusto tu dziś IP: 62.8.156.* 02.12.02, 21:33 Gość portalu: pom napisał(a): > Za tłumaczenie będę bardzo dźwięczna. Cmok:) No i popatrz, jak taki "cmok" może zmobilizować nawet takiego lenia, jak mnie :-) > > Forumuj czesciej, o ile możesz... mi nie zawsze starcza czasu, praca się zwala > tonami ale bywam dość regularnie, choć czasem króciutko. Ja też niestety rzadko mogę się w pracy ponudzić. A w domu to już komputera nawet nie chcę oglądać. > Zaś co do kobiet, trzeba sobie czasem poradzić... uwadać biedną, słabą > menciznę...:) Wcale nie muszę takiego udawać ;-) Jura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Pusto tu dziś IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 21:45 No to już mam sposób jak obudzić w koteczku tygrysa lub lwa.:))) I zapowadam - będę to perfidnie i wyrachowanie wykorzystywać.:) Odpowiedz Link Zgłoś