Dodaj do ulubionych

Pusto tu dziś

28.11.02, 23:15
Chciałam tylko powiedzieć, że są czasem takie wieczory, kiedy nawet na wino
nie ma się ochoty...
Obserwuj wątek
    • Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 20:24
      Pomcia, Tobie pewnie juz przeszlo, a ja sie dzisiaj tak
      wlasnie czuje...
      ech
      :-(
      • kasia-s Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 20:25
        A co sie stało Pola?
        • Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 20:29
          > A co sie stało Pola?

a nic, tak czasem mam...jak sie wszystkie problemy
          prywatno-zawodowe w jednym czasie skumuluja, no nic,
          jutro bedzie lepiej...
          A 2003 to wogole bedzie super rokiem!
          No!
          :-)
          Pozdrawiam
          P.
          • kasia-s Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 20:33
            Też tak miałam rok temu, ale jakos odbiłam sie od dna :))
            • Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 20:37
              > Też tak miałam rok temu, ale jakos odbiłam sie od dna :))

no prosze, mam nadzieje, ze pojde w Twoje slady :-))
              Costam sie zaczyna dziac, pozyjemy, zobaczymy :-)

• kasia-s Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 20:43
                no to życzę powodzenia :)))
                • Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 20:48
                  Bog zaplac :-)

• pom Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 21:20
                    No co jest, Pola?
                    Tylko nie rycz... gdybym była supermenem to bym do Ciebie przyjechała.:)
                    • Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 21:40
                      no cos Ty, Pomcia, ja nie z tych ryczacych ..:-)
                      no, moze czasem...
                      ale nieee, nie dzis, juz mi lepiej :-)
                      • pom Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 21:48
                        No dobra, niech będzie, że lepiej. Ale wiesz, jak to jest z hormonami.
                        Może jak piszę tego maila to właśnie się kończą Ci się husteczki.:))
                        • Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 21:57
                          > Może jak piszę tego maila to właśnie się kończą Ci się
                          husteczki.:))

taaaaa i wlasnie ogladam Miasto Aniolow albo jakiegos
                          innego Titanica :-))
                          >
                          • pom Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 22:05
                            A może Freddiego Krugera?? To też wzruszająca historia...
                            • Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 22:20
                              > A może Freddiego Krugera?? To też wzruszająca historia...

no kurcze nie wiem, sama nie wiem...
                              no niech Ci bedzie :-)
                              a tak serio to Fredek mi w tle wyje, ze Show Must Go On
                              On, a zaraz pozniej, ze I'm going slightly maaaad...
                              • pom Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 22:28
                                Najlepszy kawałek : Somebody to love.:)
                                Albo Miracle
                                • Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 22:32
                                  No to Pomciu specjalnie dla Ciebie The Miracle :-)
                                  • pom Re: Pusto tu dziś 29.11.02, 22:46
                                    Dzięki Pola. Piję za Ciebie.:)
                                    • Gość: Pola Re: Pusto tu dziś IP: *.extern.kun.nl 29.11.02, 22:51
                                      > Dzięki Pola. Piję za Ciebie.:)

lepiej chodzmy na tow., bo mi juz lepiej, a tam kobitka
                                      zdolowana (iwusia)
    • Gość: Jureek Re: Pusto tu dziś IP: 62.8.156.* 02.12.02, 19:02
      Byłem na wyjazdach, dlatego rzadko zaglądałem. A to smutne, że Ci smutno. Pewnie słabe to pocieszenie, ale radość na okrągło też może się znudzić. Zapomina się wtedy o refleksji.
      Pozdrawiam cieplutko
      Jura
      • Gość: pom Re: Pusto tu dziś IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 19:59
        Hej, Juurku:)
        Już jest znacznie lepiej, to jakaś mucha tylko zabrzęczała paskudnie.
        Miło, że zajrzałeś do mnie, choć tylko wirtualnie.:)
        • Gość: Jureek Re: Pusto tu dziś IP: 62.8.156.* 02.12.02, 20:07
          Witam!
          Chciałem Cię spytać, skąd znasz Klub Polskich Nieudaczników. Ja przeczytałem o nich po raz pierwszy w Odrze. Niestety, w ostatni weekend nie dane mi było ich odwiedzić, tak jak sobie zaplanowałem. Ale w sumie weekend był udany, chociaż może zbyt intensywny.
          Uściski
          Jura
          • Gość: pom Re: Pusto tu dziś IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 20:16
            Oj, nie znam ich! I nie miałam okazji ich odwiedzić. Ale... brzmi świetnie.:)

Intensywny weekend... a jakiś szczególik podasz?:)
            • Gość: Jureek Re: Pusto tu dziś IP: 62.8.156.* 02.12.02, 20:42
              Gość portalu: pom napisał(a):

> Oj, nie znam ich! I nie miałam okazji ich odwiedzić. Ale... brzmi świetnie.:)

Wydawało mi się, że pisałaś, że wiesz, gdzie to jest, no to się zasugerowałem.
              www.polnischeversager.de/manifest.html
              (jeśli nie znasz niemieckiego, mogę przetłumaczyć, bo ten tekst jest akurat tego warty)

> Intensywny weekend... a jakiś szczególik podasz?:)

Dla Ciebie nawet 2 szczególiki :)
              1. Odwiedziny knajpy Madonna na Kreuzbergu (to najbardziej "multi-kulti" dzielnica Berlina). Niesamowity wystrój - obrazki kościelne na ścianach, witraże jak w kościele, nasi klerykałowie byliby z pewnością oburzeni. Później super żarcie w ruskiej knajpie Pasternak na Prenzlauer Berg. Ciekawy pomysł ukulturalnienia gości - w karcie były oryginalne czarno-białe zdjęcia z rosji sowieckiej lat 70-tych, a także notka biograficzna o Borysie Pasternaku. Nie wiedziałem wcześniej o jego bliskich związkach z Niemcami, a tu okazało się, że facet utrzymywał się z tłumaczeń Goethego, Schillera i von Kleista.
              2. Podróż powrotna godna "polskiego nieudacznika". Dopiero przy kontroli biletów okazało się, że kupując bilet w sobotę nie zwróciłem uwagi na datę ważności i bilet w niedzielę był nieważny. Konduktor był nieubłagany, już prawie miałem kupować nowy bilet, gdy pani siedząca przede mną wtrąciła się do rozmowy i spytała, dokąd jadę. Gdy powiedziałem, że do Frankfurtu, zaoferowała się zabrać mnie na swój bilet weekendowy (na takie bilety może podróżować do 5 osób). Konduktor był niepocieszony, że nie mógł dać nauczki nieudacznikowi. Rozmowa odbywała sie po niemiecku, dopiero później okazało się, że moja wybawczyni jest Polką studiującą w Niemczech germanistykę, pewnie dlatego nie rozpoznałem jej po akcencie.
              Pozdrawiam
              Jura
              • Gość: pom Re: Pusto tu dziś IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 20:55
                Niestety, nie znam germańskiego...:( Ale już kojarzę rozmowę i Klubie. Z tym,
                ze do Berlina w najbliższym czasie się nie wybieram, niestety.

Faktycznie, dość przygodowy weekend:) Mam nadzieję, że zwolniłes tempo...??:)
                Nie zawsze ma się szczęście do kobiet, które wyławiają z opresji..:)
                • Gość: Jureek Re: Pusto tu dziś IP: 62.8.156.* 02.12.02, 21:04

> Niestety, nie znam germańskiego...:( Ale już kojarzę rozmowę i Klubie. Z tym,
                  > ze do Berlina w najbliższym czasie się nie wybieram, niestety.

W takim razie obiecuję tłumaczenie. Może jeszcze dzisiaj się zmobilizuję.

> Faktycznie, dość przygodowy weekend:) Mam nadzieję, że zwolniłes tempo...??:)

Nie zwolniłem. Dzisiaj dla odmiany się "rozforumowałem".

> Nie zawsze ma się szczęście do kobiet, które wyławiają z opresji..:)

Nic z tych rzeczy, które sugerujesz :). Kobieta mnie uratowała, miło zleciała 8-godzinna podróż i to wszystko. Aż taki don juan nie jestem.
                  Sciskam
                  Jura

• Gość: pom Re: Pusto tu dziś IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 21:13
                    Za tłumaczenie będę bardzo dźwięczna. Cmok:)

Forumuj czesciej, o ile możesz... mi nie zawsze starcza czasu, praca się zwala
                    tonami ale bywam dość regularnie, choć czasem króciutko.

Zaś co do kobiet, trzeba sobie czasem poradzić... uwadać biedną, słabą
                    menciznę...:)
                    • Gość: Jureek Re: Pusto tu dziś IP: 62.8.156.* 02.12.02, 21:33

> Za tłumaczenie będę bardzo dźwięczna. Cmok:)

No i popatrz, jak taki "cmok" może zmobilizować nawet takiego lenia, jak mnie :-)

>
                      > Forumuj czesciej, o ile możesz... mi nie zawsze starcza czasu, praca się zwala
                      > tonami ale bywam dość regularnie, choć czasem króciutko.

Ja też niestety rzadko mogę się w pracy ponudzić. A w domu to już komputera nawet nie chcę oglądać.

> Zaś co do kobiet, trzeba sobie czasem poradzić... uwadać biedną, słabą
                      > menciznę...:)

Wcale nie muszę takiego udawać ;-)
                      Jura
                      • Gość: pom Re: Pusto tu dziś IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.02, 21:45
                        No to już mam sposób jak obudzić w koteczku tygrysa lub lwa.:)))
                        I zapowadam - będę to perfidnie i wyrachowanie wykorzystywać.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka